Alışveriş & Hediyeler Markete giderken en çok hangi reyonda vakit geçirirsiniz? StrawberryLittle Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Markete giderken en çok hangi reyonda vakit geçirirsiniz? Markete giderken en çok hangi reyonda vakit geçirirsiniz? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. İçecek reyonu 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Meyve sebze reyonunda vakit geçiyorum en çok ihtiyacım olan ürünleri alıp çıkıyorum çoğunlukla ihtiyaçım olmayan hiçbir şey almıyorum. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı. Bu ara 1 0 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Markete giderken yoldayız yoldaMarkete gittiğimizde reyonlarda vakit geçiririz, yoldayken reyon mu var 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Teknolojik aletler ve atıştırmalıklar 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı. Gıdanın her çeşidi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçecek reyonu
Meyve sebze reyonunda vakit geçiyorum en çok ihtiyacım olan ürünleri alıp çıkıyorum çoğunlukla ihtiyaçım olmayan hiçbir şey almıyorum.
Bu ara
Markete giderken yoldayız yolda
Markete gittiğimizde reyonlarda vakit geçiririz, yoldayken reyon mu var
Teknolojik aletler ve atıştırmalıklar
Gıdanın her çeşidi
İçecek
İçecek
İçecek 😄
Yemek
şampuan, bakım
Peynirr🙂