Evet oluyor
Hayır olmuyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aldığım ürünü sonradan beğenmediğim evet olmuştu. çünkü internette göründüğü kadar kaliteli değildi maalesef. ve geldiği zaman da değiştirme şansım olmamıştı. genelde bu sorunu teknolojik anlamda yaşıyorum mesela kulakluk ya da mouse alacağım zaman yaşıyorum daha çok. kıyafetlerde değişim daha kolay oluyor genelde. ya da gidip deneyerek alıyorum, Eğer sizde aldığınız üründen memnun kalmadıysanız, öncelikle satın alma yaptığınız mağazanın veya satıcının iade veya değişim politikalarını inceleyin. Mağaza veya satıcıya ürünü iade etmek veya değiştirmek için ne tür prosedürler takip etmeniz gerektiğini sorun. Bazı mağazalar, satın aldığınız ürünü bir süre sonra iade veya değiştirme konusunda kısıtlamalar getirebilir, bu nedenle mümkün olan en kısa sürede işlem yapmanız en iyisidir. Eğer iade veya değişim politikalarına uygun bir şekilde işlem yapamıyorsanız, ürününüzü satın alırken kullandığınız ödeme yöntemi sağlayıcısıyla iletişime geçebilirsiniz.
Aynen öyle katılıyorum görüşüne. Yani genelde evet kıyafet değiştirme şansı falan oluyor. Ama teknolojik ürün konusunda biraz değişiklik faksn yapılmıyor. Bazı yerler ürünü geri almıyor maalesef herkes o kadar anlayışlı değil.
Hayır böyle bir durumu hiç yaşamadım zaten beğenmediğim bir ürün annem babam olmaz ben seni terk edip görüyordum bol olabilir değişiklik söz konusu olabiliyor
Cevap
8Cevap
oldu evet y aben buna neden para verdim oldum. bir de yakıştıramadım eve gelince denememe rağmen
saçma bi durum
Evet bazen bu durum bende de çok oluyor gerçekten. Ben bu ürüne nasıl para verip almışım dediğim şeyler oluyor genelde. Evet bende genelde üzerime kıyafet falan alırım eve gelirim hiç beğenmem.
onlien olduğu zaman nadir de olsa evet.. ama bazen beden seçimi sıkıntı olmuş oluyor..
Online alışverişte elbise bazen sıkıntı oluyor o yüzden yüz yüze görüp almak bence çok daha iyi. Ben genelde kıyafet alışverişimi online olarak yapmayı tercih etmiyorum. Çünkü sıkıntı oluyor ya en güzeli yüz yüze görüp beğenip almak bence.
Evet genelfe bu başıma geliyor
Evet benimde. Çok severek gidip bir ürün alıyorum sonrasında hiç ama hiç hoşuma gitmiyor. Dolabımda o kadar beğenerek aldığım ve hiç giymediğim kıyafetler var ki. Hepsini boşuna almışım.
Alım aşamasında uzun süre düşünüp karar verdiğim için ekseriyetle beğenirim.
Bir süre sonra o ilk günkü heyecanımın kalmadığı oluyor...
Evet oluyor.
Ama yapıcak bir şey yok.
Ev kıyafeti yapıyorum böyle durumlarda sonradan fikir değiştirdiğim ürünler ile alakalı
Yani evet bende öyle yapıyorum genelde. Ya da kız kardeşime veriyorum o giyinsin diye. Yani bazen çok severek gider alırım boş boşuna almış olurum. Dolaba atarım hiç giymem kıyafeti öyle bir durum var bende de.
Bu yüzden gider beğenirim 1 hafta sonra alırım.
En güzeli bencede. İlk gidip beğenmek çok daha önemli. Yani bende bir ürün alırken çöl. kararsiz kalıyorum genelde. O yüzden gidip önceden bence beğenip seçmek çok daha güzel diye düşünüyorum ben.
Kesinlikle benim ilk gidip bir inip bir hafta belirledikten sonra aman ne kadar da berbatmış dediğim o kadar çok ürün oldu ki. Daha sonrasında gidip aldığım beğenmediğim ürünler de oldu Daha sonrasında dedim ki dur Mehmet ne yapıyorsun bekledim ve cidden çok faydasını gördüm hem param gitmemiş oldu
Zaman zaman yaşarım bu durumu ya
Hayır olmuyor
Ne güzel size. Yani genelde ben kararsız biriyim alışveriş yaparken. Yani çok zor beğenen biriyim o yüzden sıkıntı yaşıyorum bu konu hakkında. Yani alıp geliyorum evde hiç beğenmiyorum. Yani bence iyice bakıp almak lazimm
Yani en son dediğin cümle icin
Bazen
Evet bazen benimde başıma geldiği oluyor. Bir sevinçle aldığım ürünleri sonrasında dolaba atıp hiç kullanmıyorum. Yani çok zor beğenen biriyim genelde. O yüzden ilk beğenir eve gelince genelde beğenmediğim oluyor.
Bazen
Evet bu bazen benim başıma geliyor. Gidip bir ümitle bir heyecanla alıyorum eve geliyorum asla istediğim gibi çıkmıyor. Yani beğenmeyip genelde hep bir kenara atarım olan sonra paraya olur
Katılıyorum. :)
maalesef
Evet benimde başıma hep gelir bu durum. Alırım bir sevinçle. Eve gelip bakarım hiç ama hiç hoşuma gitmez çok kararsız ve çok zor beğenen biriyim sanırım bu yüzden hoşuma gitmiyor olabilir diye düşünüyorum.
Çok oluyor maalesef
Evet bu olay genelde bende de çok fazla oluyor. Ürünü alınca çok beğeniyorum sonra eve gelip baktığımda ise ben bu ürünü nasıl almışım dediğim zamanlar oluyor gerçekten. Kararsızım sanırım biraz.
Bazen
Evet bazen benimde başıma birçok kez geliyor. Alırken çok beğenerek alıyorum eve geldiğimde ise ben bu ürüne niye para ödemişim falan diyorum bazen. Yani alırken beğenerek alırım eve gelince fikrim değişiyor.
Çokkk oluyor öyle maalesef cbdjjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?