
Kadınlar ne tür hediyeleri daha çok sever?
Maddi
Manevi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar ne tür hediyeleri daha çok sever?
Bunu daha önce bir kaç hanımda deneyimlemiş biriyim.
* Doğum günlerinde sevdikleri bir hediye aldım, ucuz bir şeydi. Kısa ve basit bir şekilde sadece teşekkür ettiler. Heyecan falan sıfır.
* Aynı kadınlara, pahalı parfüm, pahalı aksesuar, cep telefonu aldım, havai fişek gibi gökyüzüne uçacaklardı, neredeyse.
Anketin sonucuna bakınca kadınlar manevî şıkkı tercih etmiş.
Onlar çok pahalı olsun ama erkek buna maddi hediye demesin, manevi hediye desin kafasında tercihlerini yapmışlar.
Kadınların ciğerini bilirim.
Yani evet kadınların geneli pahalı ve gösterişli hediyeler almayı sever. Muhtemelen karşınızdaki inssn pahalı ve gösterişli olan hediyeleri daha çok seviyor. Ben öyle değilim mesela. Benim için hediyenin boyutu önemsiz.
Kadınların hediyeler konusunda tercihleri kişisel olabilir ve kadınların çoğu maddi hediyeleri ya da manevi hediyeleri tercih edebilir. Bazı kadınlar, hediye olarak maddi değeri yüksek olan şeyleri tercih edebilirken, diğerleri daha manevi ve duygusal olan hediyeleri tercih edebilirler. Önemli olan, hediyenin kadının kişiliğine, ilgi alanlarına ve zevkine uygun olmasıdır. Örneğin, bir kadın moda tutkunuysa, ona moda aksesuarları hediye etmek onu mutlu edebilir. Ya da, bir kadın doğayı seven biri ise, doğa yürüyüşü için bir günübirlik seyahat hediye etmek onu mutlu edebilir. Maddi hediyelerin ya da manevi hediyelerin hangisinin daha değerli olduğu tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak, hediyelerin önemli olan şey, hediyeyi veren kişinin sevgisini ve ilgisini yansıtmasıdır.
Evet aslında bu karşıdaki kişiye göre değişir. Yani bazısı pahalı hediyelerden hoşlanan biridir. Bazısı ise manevi hediyelerden hoşlanan biridir. Yani aslından bu tamamen karşıdaki insana göre değişir bence.
Kadın var, kadın var.. Bazı kadınlara hayret ediyorum mesela iki pırlantaya dünyanın en büyük yanlışlarını örtebiliyorlar.. Bu da beni rahatsız ediyor cidden, kadını basitleştiren hareketler olarak görüyorum.. Gurur, onur gibi davranışlar bunlarla ölçülmemeli.. Keyifli geceler..
Aynen öyle ya katılıyorum. Bir pırlanta ve yüzüğe hemen herşeyi unutabiliyor kadın. Yani bence hiç hoş bir davranış değil bu. Şahsen bana bir büyük yanlış yapılsa ben asla affetmem yan hediye affetirmez ki bana bu bence çok ama çok saçma.
Değişir. Bazı kadınların tek sevdiği paradır, bazısının ilgidir. Bazısınınsa emektir. Kendi adıma konuşacak olursam maneviyat çok daha önemli. Çünkü bir eşyayı alıp verdiğinde cansız olur. Ama emek harcarsan o sıradan bir eşya değil, anı olur. Her baktığında zihninde canlanan..‽
Aynen öyle bu kadından kadına değişir aslında. Kimisi çok pahalı hediyeler sever iken kimisi manevi hediyeler sever. Ben mesela manevi hediyelere bayılırım. Daha çok benim için manevi değerinin olması çok daha önemim
Aynen
Cevap
28Cevap
manevi dediğimiz ne ama abuk sabuk bişeyse hoşuma gitmez ama bana dair özel bişeyse hoşuma gider
Yani tabi aslında ne aldığınada bağlı bir durum bu. Yani bazısı daha pahalı hediyeler bekler iken. Bazıları ise daha manevi ve daha anlamlı olan hediyeler bekler. Yani bence bu karşıdaki kişiye göre değişir.
pahalı hediyeye de sevinirim yalan söyleyemem şimdi ama kalkıpta rolex beklemem mesela 😂
İnsanlığın başından beri maddiyat, maneviyata göre daha önemlidir zira yaşamımız maddiyat üzerine kuruludur.
Yani evet buda değişik bir düşünce yapısı tabi ama bence maddiyata değer veren kadar maneviyata da değer veren insan çok fazla. Şahsen beni daha çok manevi hediyeler mutlu eder.
Manevi, ama bunun ne olduğunu cozmusse tabi o da zor biraz
O yüzden maddi diyorum simdilik
Yani genelde manevi değeri olan hediyeler bence çok daha değerli ve önemli benim için. Şahsen ben bir hediyede öyle çok pahalı olmasına falan önem vermem ya. Benim için önemli olan düşünmüş olması.
Pahalı hediyeyi kabul etmem zaten kendim şu an çalışmadığım için
Normal parayla alina bilir bir hediye var bide ani manevi bir şey var bunlar arasında seçim yaptım ben😅
Kadından kadına değişir ama benim gözümde manevi hediyeler çok daha değerlidir.
Ona dair iz taşıyan bir hediyeden daha güzel ne olabilir ki
Aynen öyle benim gözümde de manevi hediyeler çok daha değerlidir her zaman. Ben öyle pahalı hediyelerden hoşlanan biri değilim. Beni düşünmüş olması bile beni mutlu etmek için yeter aslında.
Manevi hediyede ondan bir parça olmalı. Teninin kokusunun geçmiş olduğu kullanılmış bir tişört veya kazak benzeri şey hediye etse asla hayır demezdim.
Yani tabi buda bir tercih meselesi. Bende öyle genelde manevi hediyeler almayı seven biriyim. Yani öyle gözü yükseklerde pahalı hediyeler bekleyen taraf değilim. Beni en çok düşünülmüş hediyeler ve anlamı olan hediyeler daha çok mutlu eder.
İnce düşünülmüş, sadece sizin anlayacağınız özel bir hediye diyorsun evet o da iyi olurmuş.
Maddi olup ruhsuzda olabilir manevi olup değersiz bişey de olabilir bi kutu gibi mesela bence ikiside dızunda güzel olur
Yani evet genelde pahalıda olsa ucuzda olsa bence anlamı olan bir hediye her zaman bence daha değerlidir diye düşünüyorum ben. Ben genelde yüksek hediyeler bekleyen ve seven taraf değilim.
Ben çiçek almayı bırakalı çok oldu. Hep çikolata filan alırım daha iyi. Çiçek solup gidiyor. Yani en azından yeniliyor :D
Yani bence düşünmen bile yeter karşındaki insan için. Kadınlar çiçeklere bayılır. Bence bir erkeğin özellikle bu erkek hayatındaki değer verdiği bir erkek ise çok hoşuna giden anlamlı bir hediye olur diye düşünüyorum.
Şöyleki kadın var kadın var benim için manevi değeri daha önemli ama direkt para göz olup maneviyata bakmayanlar da var o yüzden değişir 🙃
Aynen öyle benim içinde manevi hediyeler çok daha önemli ve değerli. O yüzden ben asla hediyede büyük veya küçük aramam. Benim için düşünmüş olması bile yeter. Öyle pahalı hediye aramam ben.
maddi hediyeleri severler
kimse kendini kandırmasın :)
Bence her kadın maddi hediye sevmez. Bazısı manevi hediyelerden oluşan anlamlı ve özel hediyeleri sever. Bende aynı şekilde anlamlı ve özel hediyeleri daha çok severim. Yani öyle maddi hediye falan aramam.
siz istinasınız o halde :)
Her ikisinide sever maksat düşünülüyor olmak bu kadını mutlu etmeye yeterli
Aynen öyle kadın için bence düşünmüş olması bile yeterli. Yani ben öyle genelde pahalı hediyeler almayı falan seven biri değilim. Benim için anlamlı ve değeri olan hediyeler her zaman çok daha önemli.
Maddi yani kuru çiçeğe sevinecek kızlar da ne bileyim
Aynen öyle küçücük bir çiçeğe bile sevinen kadınlar var. Yani bu aslında karşındaki insana göre değişir. Bazısı pahalı hediyeler almayı sever bazıları ise küçücük birşeyden bile mutlu olur. Yani ne olduğu önemsiz aslım manevi hediye seven biri için.
Aynen öyle küçücük bir çiçeğe bile sevinen kadınlar var. Yani bu aslında karşındaki insana göre değişir. Bazısı pahalı hediyeler almayı sever bazıları ise küçücük birşeyden bile mutlu olur. Yani ne olduğu önemsiz aslında manevi hediye seven biri için.
Ben buna bu zamana kadar "manevi" derdim ama bu sene yaşım 30 olacak o sebeple "maddi" diyorum.
Yani genelde bazı kadınları manevi ve anlamı olan hediyeler çok mutlu eder. Bazısını ise pahalı ve gösterişli hediyeler mutlu eder. Bende mesela anlamı olan ve manevi bir değeri olan hediyeyi daha çok beğeniyorum..
-MADDİ... keşke biraz manevi olanları sevseler..(azınlıktada olsa illaki sevende vardır)
Yani bu kişiden kişiye değişir aslında. Her kadın maddi hediye sevmez. Kimisi manevi değeri olan hediyeleri mesela daha çok sever. Benim içinde manevi değeri olan hediyeler çok daha önemli ve özeldir.
Şahsen manevi hediyeler beni daha çok mutlu ediyor ☺️💫
Aynen öyle benide. Manevi değeri olan hediyeler benim içinde çok değerli ve anlamlı. Ben pahalı hediyeler almayı seven biri değilim. Böyle gösterişli ve pahalı hediyeler karşısında biraz mahçup olabiliyorum.
Manevi diyenlerden kaçın usta yalancı olabilirler 🙄
Yani geneli manevi hediyelerden hoşlanır. Yani bazı kadınlar gösterişten hoşlanmaz. Bende öyleyim mesela benim için hediyenin çok pahalı olmasına gerek yok. Benim için sadece anlamlı ve düşünülmüş bir hediye olsun yeter. Öyle pahalı hediyeler aramam.
Bence kişiden kişiye değişir bu. Bazı kadınlar maddi hediyeler yerine manevi hediyeler ilede mutlu olabilir bence. Şahsen beni en çok manevi değeri olan hediyeler çok daha mutlu eder.
Maddi hediye severler. Gerisi boş muhabbet.
her kadın aynı değil o yüzden kadınlar cevaplasın :D
Yani evet geneli pahalı hediyeler sever. Ben asla pahalı hediyeler ile mutlu olan biri değilim. Benim için hediyenin manevi değeri ve anlamı olmalı. Yani nanevi bir hediye beni çok daha mutlu eder. Pahalı hediye arayan biri değilim genelde ben.
genelde maddi değer yüksek hediyeler severiz ne yalan söyleyim
Yani bu kişiden kişiye değişir tabi. Mesela beni öyle yüksek hediyeler mutlu etmez. Ben çok mahçup olurum kabul edemem. Bence her kadın yüksek hediyeler beklemez. Ben mesela manevi hediyeleri daha çok severim.
Maddi bir hediye ile manevi hediye benim için aynı değerde değildir. Manevi hediye çok daha önemli.
Kesinlikle benim içinde öyle. Her zaman manevi hediyeler beni çok daha mutlu eder. Yani genelde manevi hediyeler bence daha anlamlı ve uğraşılmış olduğu için. Maddi hediyeler almayı seven biri değilim ben öyle ya.
ince düşünülmüş hediyeleri seviyorum bir paket çikolata bile beni mutlu edebilir
Aynen öyle bende. Yani aslında karşındaki insan ne alırsa alsın mutlu olabilir bir insan. Yani öyle büyük veya küçük bir hediye aramaz. Bende öyleyim benim için düşünmesi bile yeter. Öyle yüksek hediyeler bekleyen biri değilim.
Bu biraz kişisel, ama benim için kesinlikle manevi şeyler önemli
Aynen benim içinde öyle. Ben genelde manevi hediyelerden hoşlanan biriyim. Yani pahalı hediyeler ile mutlu olan biri değilim ben. Yani benim için düşünmesi bile yeterli ve anlamlı. Gözüm yok öyle yüksek hediyelerden falan..
Aynen benimde öyle kesinlikle, ne düşünüp nasıl düşünüp alıp verdiği önemli
Manevi hediyenin büyüklüğüne göre değişir ve benim için çok önemli birinin vermesi lazım onun haricinde maddi herhangi işime yarayacak ya da ihtiyacım olan bir şey alınması daha mantıklı
Aynen öyle insan sevdiği birinden gelen bence her ürüne bayılır. Benim için ne olduğunun aslında pek bir önemi yok. Yani değer verdiğim bir ise ne alırsa alsın çok mutlu olurum ben. Öyle maddi hediyelere önem veren biri değilim.
Ben manevi anlamlar taşıyan hediyleri daha çok severim. Daha samimi geliyor. Mesela bir gül alsa üstüne kısa içten bir not yazsa benim için en değerli hediye.
Aynen öyle banada daha samimi geliyor manevi değeri olan özel hediyeler. Yani pahalı hediyeler ile mutlu olan biri değilim ben genelde. O yüzden benim için manevi bir hediye bile mutlu olmam için yeter.
maddi sever manevi diyen bi kıza asla inanmam
Yani bu kadından kadına değişir aslında. Kimisi çok pahalı hediyeler bekler kimisi ise manevi değeri olan hediyeler. Ben mesela en çok manevi hediyelerden hoşlanan biriyim. Öyle pahalı hediyeler almayı seven biri değilim.
100 kızdan 1i :D
Maddiyat bitince sende bitersin sadece aldığı pahalı hediye için senin yaninda olan giden hediyelerle birlikte gider maziye
Bence bazısı için bu şekilde değil. Bazı insanlar daha anlamı olan ve değerli olan hediyeler ile daha çok mutlu olur. Ben pahalı ve maddi olan hdiyeleri almayı sevmem genelde. Benim için manevi değeri hediyeler çok daha önemli ve özeldir.
Aynen el emeği ürünü olan bir şeyse maddi degeri daha fazla olsa bile daha değerli olur baktıkça ya da kullandıkça sizi hatırlar
Manevi abi hayatımın sonuna kadar saklamak isterim hatırası olsun ne olduğunun önemi yok
Aynen öyle manevi bir hediye daha anlamı ve daha öze olur her zaman. Beni manevi değeri olan hediyeler çok daha mutlu eder. Ben öyle pahalı hediye bağımlısı biri değilim genelde o yüzden aramam ucuzmu pahalımı diye.
Çünkü kadın bir erkekte güce bakar.
Ben katılmıyorum. Ben şahsen hayatta karşımdaki erkeğin maddi durumu ile ilgilenen biri değilim. Yani ben daha çok manevi hediyeler seven biriyim. O yüzden benim için manevi bir hediye çok daha anlamlı.
İkisinide severiz.
Yani evet genelde kadınlar nasıl hediye alınırsa alınsın mutlu olur bence. Yani ne alındığının aslında kadınlar için bence pek bir önemi yok. Pahalı veya ucuz olsada hediye alınmasını çok seviyor kadınlar.
Onun kokusunun olduğu birşeyi dünyalara değişmem.
Ne kadar güzel. Yani insanın sevdiği insan yanında olsun bence o çok daha güzel ve özel bir hediyedir her zaman. Bende ayni fikirdeyim sizinle. En önemli olan onun varlığı bence. Hediye almış veya almamış benim içinde pek bir önemi yok.
Belirsiz kadına göre değişir
Yani evet. Genelde eğer maddi hediye tutkunu bit kadın ise onu maddi hediyeler daha mutlu edebilir. Ya manevi hediyelerden hoşlanan biri ise onu manevi ve anlamı olan hediyeler bence daha mutlu edecektir.
Artık kadınlar maddi hediye seviyor
Yani bu aslından kişiden kişiye değişir. Hala manevi hediyeler ile mutlu olabilen kadınlar çok fazla. Yani geneli evet maddi hediyeler almayı sever. Benim için anlamı olan hediyer çok daha değerli.
Maddi sever kadınlar😅
Bence her kadın aynı değil. Bazı kadınlar için manevi değeri olan hediyeler bence çok daha önemli ve anlamlıdır. Bende öyle yüksek ve pahalı hediyeler almayı seven biri değilim. Benim için anlamlı ve güzel manevi değeri olan bir hediye olsun yeter.
çok azdır maneviyatı yüksek kadın
Yani evet kadınların geneli genelde çok pahalı hediyeler almayı sever. Ama bazısı için öyle değil. Bazıları ise manevi değeri olan değerli ve anlamı olan hediyeler almayı sever. Bende aynıyım beni en çok manevi hediyeler almak mutlu eder.
Ne mutlu sizin kalbinizde insana
Manevi hediyeler bence
Bencede öyle. Maddi hediyeler almayı seven biri değilim ben genelde. Yani pahalı hediyeler almayı sevmem benim için önemli olan değer verip beni düşünmesi. Yani fiyatı ne olursa olsun düşünmüş almış o bile yeter.
maddi hediyeye sevinmeyecek kadın çok nadirdir
Yani geneli evet maddi hediyeler almayı sever. Bazısı için ise manevi bir hediye olması be bence yeter mutlu olması için. Şahsen beni düşünülmüş ve anlamlı hediyeler çok daha mutlu eder. Pahalı hediye almayı seven biri değilim ben herkes hoşlanmaz bence.
kadınına göre değişir.
Yani evet bu değişir aslında karşıdaki insana göre. Genelde kadınlar hediye almaya bayılır. Yani bazı kadınlar daha çok manevi hediye seven taraflar bazıları ise gösterişli ve pahalı hediyeler almayı sever.
Hangisine aç ise onu sever
Hediyenin maddisi manevisi mi var
Elbette var. Maddi hediyelerden hoşlanan çok kadın var. Yani böyle gözü yükseklerde olan biri ise pahalı hediye seven bir yapısı var ise mutlu olabilir pahalı bir hediye ile. Ama manevi hediyelerden hoşlanan biri ise bence onun için manevi ve düşünülmüş bir hediye çok daha iyidir.
Manevi maddi hediye sevenleri anlamıyorum
Sevgilim veya kız arkadaşım olmadı hiç aba
benim karşılaştıklarım manevi
Yani genelde evet kadınlar maddi hediyelerden hoşlandığı kadar manevi hediyelerden de hoşlanır. Yani aslında kadın her türlü şekilde mutlu olabilir. Bir kadını mutlu etmek aslında çokta zor değildir. Manevi bir hediye ile bence mutlu olabilir.
Şuana kadar sadece 1 tane paragöz kız tanıdım hesabı ödettim ve çirkefliği iyice ortaya çıktı onun haricinde paraya önem vermiyorlar genelde
Her ikiside
Yani evet genelde herkesi mutlu edebilir her ikiside. Beni şahsen daha çok manevi değeri olan bir hediye çok daha mutlu eder. Pahalı hediyeler almayı seven biri değilim. O yüzden manevi değeri olan hediyelere bayılırım.
Kişiye göre değişir
Aynen öyle bazen kişiye göre değişebiliyor bu. Yani eğer manevi hediyeler almayı seven biri ise vence ona o tarzda bir hediye alınmalı. Yani ben genel olarak manevi değeri olan hediyeleri çok daha severim.
Her ikiside
Yani evet aslında insanın sevdiği ve değer verdiği kişi tarafından hediye edilen her şey bence hoşuna gider. Şahsen ben öyle şeylere pek önem vermem. Benim için düşünmüş olması bile çok anlamlı
İkiside
Yani evet genelde kadınları her şekilde mutlu etmek bence çok kolay. Yani geneli manevi hediyelerden hoşlanır geneli ise maddi hediyelerden hoşlanır. Şahsen beni en çok manevi bir hediye mutlu eder.
Bence ikisinin yeri ayrı ama manevi olan daha önemli kıymetli tabii daha çok değer verdiğini gösterir daha anlamlı ve özel hatıra değeri olan bir şey fakat sürekli manevi hediyeler olursa anlamlı olmaz arada olmalı ki daha özel nadide olsun maddi olanlarda sürekli olursa sıkar ama kadınlara alınabilecek yapılabilecek hediye sınırsız gibi koparılmış çiçeği bile saklayanlar oluyor sevince her şey özel değerli geliyor sevmeyincede hiç bir şey etkilemiyor bir anlık oluyor sadece o özel an
Tabii birde mahçup duruma düşülüyordur herhalde
Maddi tabiki
Bence her kadın aynı değildir. Bazı kadınlar pahalı hediyelerden daha çok manevi hediyelere daha çok önem verir. Yani benim için manevi bir hediye çok daha önemli. Maddi hediyeler almayı sevmem.
Etrafımda çok görüyorum paradan başka bir şey bilmiyor
Kadınına göre değişiyor. be
Aynen öyle kişiden kişiye değişir bu genelde. Bazı kadınlar çok pahalı hediyeler almayı severim bazıları ise manevi değeri olan hediyeler almayı sever. Bende çok pahalı hediyeler ile mutlu olan biri değilim öyle.
Maddiyi sever
Yani kadınların geneli evet pahalı hediyeler almayı çok daha sever. Ben şahsen pahalı hediyeler almayı seven biri değilim. Benim için düşünülmüş olması bile çok daha değerli. Manevi değeri olan şeyler her zaman benim için çok daha önemli.
Aynen çok pahalı olması belki alan tarafın maddi gücünü göstersede gücü oranı da seni düşünerek alması değer verdiğinin bir göstergesidir. buda alanın önemsediğini değer verildiğini göstergesidir. Bununla ilgili bir özlü söz az veren candan çok veren maldan verirdiye anlamlı bir söz degilmi
Yüzde yüz maddiiiiii
Yani böyle düşünüyor olmanız bence gayet normal. Kadınların genelde yarısı pahalı ve gösterişli hediyeler almayı sever. Bu yüzden böyle düşünüyor olmanız bence gayet normal. Ama bazısı gerçekten manevi değeri olan hediyeleri sever.
Manevi
Evet bende manevi hediyeler almayı seven biriyim. Aslında benim için düşünmüş olması bile çok daha değerli. Beni böyle anlamlı ve özel hediyeler her zaman çok daha mutlu eder. Pahalı hediye almayı seven biri değilim.
Maddi seviyor çoğu
Yani evet geneli gerçekten bu şekilde. Ben daha çok manevi değeri olan hediyeleri severim. Benim için manevi değeri olan hediyeler çok daha önemli ve özeldir. Ama bazısı için pahalı hediyeler olmazsa olmazdır.
manevi
Yani evet bende manevi hediyeler almayı daha çok severim. Hem bence manevi değeri olan bir hediyeler benim için çok daha anlamlı ve çok daha özel.
İkisininde ortası
Yani evet ne çok pahalı olacak ne de ucuz. Yani hem bence düşünülmüş olması çok daha önemli. Ben şahsen böyle şeylere takılan biri değilim. O yüzden manevi hediyeler ile bile mutlu olan biriyim
gözü paradaysa maddi, değilse manevi
Ya evet genelde karşıdaki kişiye göre değişir bu. Yani genelde maddi hediyeler ile mutlu olan biri için maddi bir hediye tercih edilebilir. Eğer manevi şeylerden hoşlanan biri ise manevi değeri olan bir hediye tercih edilebilir.
Maddi diyenler %60'tır manevi diyenler %40
İkisinide sever
Yani evet genelde kadınlar her şekilde olan hediyelere bayılır. Yani bir kadini eğer çok mutlu ermek istiyorsanız ona ya anlamı olan bir hediye alın ya da manevi değeri olan bir hediye. Bence sevdiği insandan gelen her hediyeye bayılır bir kadın.
Manevi
Evet bende öyle. Benim için her zaman manevi değeri olan hediyeler çok daha önemli. Yani ben öyle maddi değeri olan hediyeler almayı pek sevmem. Benim için manevi değeri olan çok daha önemli.
Beni sevsin yeter
Evet sevgisini ve değerini fazlasıyla göstermesi bana en büyük hediye
Yani evet seni sevmesi zaten en büyük hediyedir. Zaten insan en sevdiğine en önem verdiği insani mutlu etmek ister hep. O yüzden hediye alır. Yani sevdiği insanı sevdiği hediye ile mutlu etmeyi sever.
Hediye verilmesi direkt
bana gore manevi
Kesinlikle benim içinde öyle. Benim her zaman manevi hediyeler almayı seven biriyim. Beni düşünülmüş ve anlamı olan hediyeler her zaman daha mutlu eder. O yüzden asla karşımdaki insandan pahalı hediyeler beklemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?