Bana 2000 3000 liralık saat alsa mutluluğum 1 hafta sürer ama bana kendi elleriyle bir hediye hazırlasa ben belki 60yaşıma gelsem o hediyenin anlamı etkisi azalmicak ki öylede bir insanın aldığı hediyede sizin sevdiğiniz birşeyin olmasın o naçizane detayın sadece sizi iyi tanıyan birinin bilebeleceği bir detay olması o insana önemsendiğini ve sen aklımdasını hissettirmesi kadar güzel bir hediye yoktur yoksa bana 2000 3000 liralık hediyeyi dedem de beni sevdiği için alır sevdiğim kişide ama sadece onun bildiği birşeyi bana alsa?
hanımım bana hediye alsında ne alırsa alsın, hatta hediye için ayıracağı bütçeyi limitsiz olacak biçimde ben karşılayabilirim kendisini zorlamasın maddi açıdan sadece hediyenin seçimi zevki ona kalsın, zaten sorumluluk bilinci ile vereceği parayı kendisi hesaplayabilecektir o kadar güvenirim eşime. Dolayısı ile maddi değeri önemli değil.
Ben bir kız için uğraşıp madalyon yapmıştım. Koca kütüğü , tırnak makası törpüsüyle oyarak yaptığım şey , 100 lira 200 lira verip aldığın şeyle bir olur mu? Olmaz tabi ki. Mümkünse kendisi bir şeyler yapsın.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
#SelamGençlik ⭐🍀☀️🌻🐝 Bir erkeğe hediye alırken öncelikle gururunu yaralamamaya, onore etmeye ve zevkleriyle uyumlu tercihler yapmaya dikkat edilmeli. Maddi bir hediye vermek elbette hoşuna gidecektir fakat hediyenin maneviyatı, derinliği mutlaka düşünülmüş olmalı, net.#SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀☀️🌻🐝
Bu karşındaki kişinin maddi durumu ile de alakalıdır. Maddi durumu müsait olmayan birisi için maddiyatını zorlayarak bana hediye almasındansa manevi bir hediye vermesini tercih ederim. Ancak maddi durumu müsait olan birisi de maddiyatı hiç işin içine katmadan devamlı manevi hediye tercih ederse de bu sefer seni önemsemiyormuş, sana harcadığı parayı ziyan görüyormuş gibi oluyor. Karşındaki kişinin durumuna göre değişir.
Hediyenin maddi değeri, karşıdakine verilen değeri değil, kisinin kendi maddi durumunu gösterir bana göre. Önemli olan maneviyat, nasıl verildiği, nasıl hazırlandığı, verirken neler söylendiği...