Bu elbiseye dalgalı sacmi gider yoksa düz mü? Ve elbise nasıl?

Bu elbiseye dalgalı sacmi gider yoksa düz mü? Ve elbise nasıl?
Elbise güzel ama gerçekten tören için uygun olmaz. Emin ol bu tarz elbise giyinen olacaktır ancak insanlar içten içe abart be kardeşim diyordur. Benim arkadaşımda bu tarz bir elbise giyinmişti. O da çok düşündü olur mu diye hatta abartarak bana da aldırmaya çalıştı ama ben takım giyinme taraftarı olarak sade olmak istedim. Sonuç olarak tören alanında abiye giyinen tek kişi oldu. Mutluydu ama hep çelişkileri birisi bana gülüyor müdür diye. Düşün derim...
Kep atma töreni için fazla şatafatlı ve altı sanırım uzun bir etek mi anlayamadım. Ama o kadar tüllü müllü uygun değil. Üzerine mezuniyet şeysi giyiyorsun bide, o balon kollar toplanır içinde.
Daha düz ama şık bir elbise uygun olur. Diz hizasında kalem elbise falan. Tamamen sade olsun demiyorum, desenli de olabilir ama model olarak o tarz tüllü, balon kol falan uygun değil.
Elbisenin ön duruşu, oturuşu güzel ancak kolları hoş değil, yine aynı duruşta kolları farklı bir elbise bakabilirsin ama beğeniyorsan bu elbiseyi saç olarak düz yakışıkır bence, dalgalı olursa göz yorar.
Milleti kendine güldürmek istiyorsan giy 😂 gunduz vakti kep atma törenine, astsolist gibi abiye elbise giyeni görsem yarim saat gülerim. Görgü başka bişey
Haklisun ben delirmisim
Kep atma törenine böyle sade, asil, ağirbasli bisey gider. Düğune ya da pavyona gider gibi gidilnez. Ortama göre giyinmeyi bilmiyorsun, mutlaka doğru kisilerden danismanlik al ki önemli yerlerde rezil olma
@The_İnci Özel üviversitede Hukuk okudum canim. Senin dizilerde izlediğin hayatlarin gercegini yaşiyorum. Hicbisey dizilerde gösterildiği gibi değil. Bu elbiseyle o ortama girse erkekler bile dalga geçer arkasindan
Hahaha okuya okuya özel üniversitede okuyabilmişsin işte her şey ortada devlet üniversitelerine puanı yetecek zekaya sahip değilmişsin anlaşılan. Al bir görgüsüzlük daha ben dizi izlemiyorum, dizilerdeki hayatlara özenip onların hayatını hayat sayan sensin 😄Ne dizilerdeki hayatlara özenerim ne de onlar gibi yaşamaya çalışırım. Senin görgüsüzluğun her yerinden akıyor. Önce üslup bil sonra laf yarıştır insanlarla.
@The_İnci 😂 gerçekler canini cok acitmiş , ne kadar gercekse o kadar acitir
@The_İnci Tv deki hayata siz özeniyorsunuz canim, ben yaşiyorum 🤣🤣🤣 sen daha nerde ne giyeceğini bile bilmiyorsun. Assolist gibi kep törenine gidiyo kiyamam 😂 kafana da sim dökeydin
Ben hiçbir şeye özenmiyorum bu tarz elbiseler de giymem zaten. Sana anlatmak istedigim lafı anlamayacak kadar zeka sorunun var senin anlaşılan. Millete görgüden bahsedip yaptığın görgüsüzlükten, üslup bilmeyişinden söz ediyorum; ama karşımda 4 yaşında bir çocuk var. Kendimden özür diliyorum seninle muhatap olduğum için 🤦♀️Hayal dünyan da mutluluklar sana canım.
@The_İnci 😂😂 zoruna gidince hayal dünyasi oldu. Çünkü gercek olursa kaldiramam en iyisi yalan olsun, nolur yalan olsun 🤣
@The_İnci Dedi varoş gülü , giy sen bu tullu elbiseyi giy sana bu müstehak 😂
@The_İnci bana kart diyen 33 yasinda ben de 34 🤣🤣🤣 beynin bu kadar 😄 ciddiye alinacak bir tip olduğunu mu saniyorsun kiyamam
@The_İnci kendini cıtır saban 33 lük 🤣🤣🤣 hayal dünyasi
Cevap
49Cevap
Bence çok güzel görünüyor ben beğendim şahsen :) ama yakışmayacağını düşünüyorsan da başkalarına bakabilirsin bence yakışır ama sade ve şık
Oldukça hoş gadası
Çok güzel. Ama biraz fazla abartılı geldi bana. Ne dersin?
Elbise güzel de, ortama uygun değil. Daha akademiye uygun, sade bir şey seç bence. Bunu mezuniyet partisi olursa giyersin.
Hay aklınla bin yaşa güzel insan ya harikasin
Daha asilleri var kol kısmı çok kabarık beğenemedim
Bende bende
kep atma töreni için çok abartılı. Çünkü sadece kep takmıyorsun. cübbe de giyiyorsun. Rahat edemezsin.
Güzel bir elbise, yalnız üniversite mezuniyeti için biraz fazla.. balo, düğün filan için daha uygun gibi gözüküyor.
Böylelerine tüllü müllü olanlara duvak nerede diye şaka yapmışlardı daha spor ve çekici olursan gözdesi olursun o günün
Abartı bu ya bence. Yine sen bilirsin de , daha sade olmalı bence
Ugh ben o tarz elbiselerden dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
elbise fena değil ama manken aşırı kötü abi bu ne şaka mı
Çok karışık.
Vücuduna tam oturacak bir şeyler giyebilirsin.
Çok abartı. Daha yaşa uygun genç işi modeller tercih edilebilir. Keyifli geceler..
Sırf kep atma için fazla geldi bana canım. Daha sade bir şey olsa, abartısız.
Yani benim tarzım değil pek ama güzel dalgalı saç ile güzel olur
Düğün elbisesi gibi..
Komik olur bunu mezuniyette giymen
Ya ben niye böyle şeyler giyince şişko duruyorum lanet olsun. d
Bu biraz daha gece davet elbisesi gibi, kep törenine uymaz ki😉
Güzel, asil. Yakası biraz daha kapalı olabilir lakin dekolte kullanan biriysen sana kalmış.
Bence renkli giyinmelisin ama güzel gibi bilemedim bence daha çok kıyafet araştır.
Kolları olmada daha iyi bir elbise bence saç olarak da dalgalı daha iyi olur
bence cok guzel duz bir sac stili gidebilir altina da zarif bir topuklu
Ya aslında güzel ama mezuniyete uygun değil gibi. Ama bu elbiseyi giyersen dalgalı saç daha iyi olur
Sana su kadarini soyleyim asiri gereksiz bir toren ve harcama👌
Niye ayol
Haklısın sanırım
@eeyyemus hakliydin kep atma törenine katılmaktan vazgectim
bolum 3. sü olmuşum konuşma yapmam gerekiyormuş ya başta katılıcam dedim hoca sayı aldı şimdi vazgeçince kızarsa @eeyyemus
Katilmak zorunda degilsin bence ama katilmak istiyorum konusmak istiyorum diyorsan bile kiyafet almana gerek yok bu kaliptan cikar kendini seni her gun abiyeyle gormuyorlar okulu nasil okuduysan oyle de bitir. Bazi tabulari yikmak gerek👌 Ki kimsenin dusuncesini onemseme okul bitince kimse senin hayat masraflarini karsilamak icin elbiseni konustklari kadar ugrasmayacaklar soran konusan olursada oyle soylersn.
<3 cansın sen
Oylesin benim gozumde❤️🌹🧚♀️
🙈☺️☺️☺️💫😍😍🌸🥰🥰
Gereksiz iddaalı. Onun yerine düz bir elbise al. Günlük hayatta da giyersin. Zaten cübbe içinde olucan. Tüller olmaz
Hmm
Kolumda dövme var kapatmak istiyorum bk gibi duruyor
Pusula
@aichaa teşekkürler canım ama bu kadar zayıf değilim maalesef
@aichaa kac kilosunnin canım
@temizman alemsin yorumlarınız çok güzel gerçekten:)
https://pin.it/5rZUlaI
Mutevazı al sanaa @TemizMan 😂
@aichaa ne demek açıksan açık giyinceksin. Açık olabilir ama her şeyinde bir adabı var. Düşün açıksın. Ama o ortamı kaldırmayan bir yere böyle gittin. Yine de en açık sen mi olurdın. Veya bu tarz ortamların sırf sen açık bir bayan diye en açığı sen olmak zorundamısın. Böyle bir mantık yok
Düz saçta Dalgalı saçta gider ama en mantıklı olan elbise üzerinde iken saç modeli denemek hem net karar varılır
Cenazeye gider gibi, mezuniyet ortamlara uygun degil, Bahar havasina ortama gore daha enerjik renkler olabilir
üstüne ceketimsi bişey gyiliyo ya adını unuttum bence bu abartılı olur
Bence bu elbisenin üzerine dalgalı saç daha çok yakışır.
elbise çok hoş elbisede... ama üniversite mezuniyeti için biraz fazla abartı değil mi?
Çok abartılı geldi bana. Mezuniyet nerede olacak ona göre de değişir
Kep atma töreni için fazla ağır buldum
Bende
Olmaz. Daha sade giyinebilirsin
Evet beğenmedim bende
Değil bence gereksiz abartılı
Bencede
Böyle bir şey tercih etme bence
https://pin.it/1LIJyZY
Bu tarz daha hoş
😃
@TemizMan @aichaa akşam partisi olmayacak
@TemizMan mesaj atsam
kep atmaya uygun değil.
Mezuniyet değil de baloda güzel olabilir.
Elbisenin hakkını vereceğine eminim. 🥰
Kol detayini hiç beğenenemedim
Okul ortamında dekolte gereksiz ve uygunsuz
Hayır nişan elbisesi gibi bence
genelde kisa tervih edilir veya midi boy giy guzel
Çok abartılı, ortama uygun değil...
Çok saçma nişan elbisesi gibu bu ne
Elbise güzel ve hareketli. Düz saç uygun olur
Güzel ama renk daha canlı olabilir
Fazla abiye
Ben elbiseyi sevemedim ama sizin tercihiniz
ben çok beğenmedim açıkçası.
Güzelmiş rengi dışında ben beğwndim6
Beğendim*
Kepi atarken dikkat et yerinden cikmasinlar :)
Abartılı elbise. Giyme bence.
Çok kötü bu ne düğüne gider gibi
Üzerinde görmek gerek karar veremedim
Balo kiyafetine benziyor
naska renk var mi
gelin havası katmış
Ay çok guzel🥳
Uygun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?