Merhabalar. Yakın bir zamanda elime bir miktar para geçecek. Bilgisayar alırsam Monster Abra A7 V13.1 Alırım. Telefon alırsam da iPhone 13 alırım. Bilgisayarım var, GTX 1050 alacağım model RTX 3050 zaten. Çok da bilgisayara bakan ve bilgisayarda oyun oynayan birisi değilim. Telefonum da iPhone 11 128 GB. 4 Ay önce daha aldım. Sizce hangisini almak mantıklıdır?
Bilgisayar
Telefon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilgisayar mı almak daha mantıklı, telefon mu almak daha mantıklı?
Kankitom bilgisayarla işin yoksa bosa para dökme, iyi bir telefon al
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu anki kullandığım telefona herkes yeterli diyor. Kafam çok karışık. Bilgisayarım da idare eder ama arada sinir ediyor. Bu aralar da zaten soğudum kendisinden. 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telefonun
iPhone 13 pro Max al alıcaksan GB olarak da yüksek almanı tavsiye ediyorum
13 Pro Max'e param yetmiyor. Maksimum 13 Alabilirim. Çok zorlarsam da 256 GB Alabilirim. Şu anda 128 GB Yetiyor zaten.
Zorla ve 256 al
Bilgisayar almaya gerek yok mu yani?
Bence yok zaten bilgisayarın varmış
Var ama sorunlarım var. Bazen kasıyor. Özellikleri güzel ama ofise uygun olduğu için çoğu oyunları iyi oynatamıyor.
Oyun sevmiyodun sanki🤔
Nadir de olsa ets2 gibi oyunlara girerim. Ama çok girmem. Girdiğim zaman da kasması beni çok sinir ediyor.
Oyunlarda asla gözü olmayan biri olarak söylüyorum ki ben tercih etmem bilgisayar
Benim de yok gözüm. Açarsam da canım sıkıldığı için çok nadir açarım. Çoğunlukla internette gezinirim. Word'de bile takılmalar oluyor yani.
Hımmm bilemiyorum işin en çok hangisindeyse ihtiyacın hangisiyse onu al :)
Haklısın. Sende çok yardımcı oldun. Teşekkür ederim.
Ne demek :) ama bilgisayar almak için telefonu yakma :) bilgisayarı sonra halledersin bence
Yurtdışından getirtmeyi de deneyebilirsin
Yurtdışından bilgisayar alabilirim. Fiyat farkı çoksa alabilirim.
Çok diye hatırlıyorum
Garantisi yok ama sanırsam.
Var ama tam hakim değilim konuya
Kankitom bilgisayarla işin yoksa bosa para dökme, iyi bir telefon al
Şu anki kullandığım telefona herkes yeterli diyor. Kafam çok karışık. Bilgisayarım da idare eder ama arada sinir ediyor. Bu aralar da zaten soğudum kendisinden. 🥺
Pc de ne yapiyorsun oyin falzn mi, kankitotom pc cok pahali be
Knk Pc'de internette takılıyorum, video falan izliyorum. Arada da oyuna girerim. Abimde oyun oynayacak zaten. O daha çok pes falan oynuyor.
Bilgisayar al oyunlarla akarsın valla
Çok oyun seven birisi değilim zaten.