İkisinden hangisini nişanlıma hediye almalıyım? Kulaklığı var mı yokmu bilmiyorum ama en kotu evlendikten sonra ben kullanırım 😂

İkisinden hangisini nişanlıma hediye almalıyım? Kulaklığı var mı yokmu bilmiyorum ama en kotu evlendikten sonra ben kullanırım 😂

Bence hangisine ihtiyacı varsa o daha güzel bir hediye olabilir. ama ben kendim için konuşacak olursam ben kulaklığı daha çok isterdim. çünkü kulaklık daha kullanışlı ve her yerde kullanabilirsiniz birde
Ya ikisi de güzel ama sanki ilk aşamada hediye alınıcak şeyler değilmiş gibi. Onun yerine bence kemer , cüzdan, parfüm seti falan var o tarz bir şey alabilirmişsin gibi geldi. Yani tabi sen bilirsin yine de
Bunların hepsini zaten birlikte aldık bohça denen olayda😂 ve nişanlım öyle parfüm kullanmıyor cüzdan aldık kemerde kullanmıyor geçen kıyafet aldım hediye 😂 oda bana hediye akıllı saat aldı benimde aklıma bunlar geldi
😂😂ihtimaller tükendi desene. Erkeklere hediye almak cidden zor ya 🤦🏼♀️o Zaman power daha mantıklı geliyor bana
Powerbank al yaw çünkü kulaklık fazla basit kaçar bide gözümde fazla edebi karakter canlandı kitap defter kulaklık aşırı ciddi gibi geldii
Kulaklık almaya karar verdim dicem ki diğerinide bana ver birlikte dinleyelim birşeyler😂😂😂😂😂 romantiklik seviyem
vncvncfn o da olur converse'ten vaz mı geçtiin
Evett çünkü param yetmiyor😂olmuş Converse 2500
hvghcfhgvcfg harbiden öyle ya
Cevap
4Cevap
Kulaklık vardır, powerbank olabilir.
İkisi de saçma bir hediye
Öneri?
Kulaklık bence.
Kulaklığı belki vardır bilmiyorum ama powerbank daha kullanılır gibi geldi ama
Varsa diğerini almak daha mantıklı tabi. Powerbank kullanmıyorum ben
Powerbank.