Alışveriş & Hediyeler En son kime ne hediye ettiniz? _Vet_Woman_ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bunu 18 yaşındaki genc beğenir mi, erkeklere hediye almayi bilmiyorum 🤷♀️ En son kime ne hediye ettiniz? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet beğenir bence. ben kimseye almıyorum kimse de bana hediye almıyor kendime hediye alıyorum ben genelde. ama bu hediye güzel bence 1 3 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Teşekkürler, inan bana genelde ben de öyleyim 🤭 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim :) ne güzel kendimizi mutlu ediyoruz sdfsd _Vet_Woman_ +1 yıl Aynen sjsj
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Ben hep kendime hediye alırım,Bileklik kullanan biri mi aktif olarak, yoksa ne bulduysan onu mu aldın 1 6 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Şu kurt resmini odasına asmış ondan esinlendim bir ara bileklik konusu geçmişti bir de yani pek bileklik takmıyorum bildiğim. Yorumla XG10AV +1 yıl Hoşuna gidebilir o halde. Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Peki teşekkürler 😊 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Yanlış yazmışım bir ton tekrar okudum da ayhhh😄 Yorumla XG10AV +1 yıl Acıkmışsın, az kaldı iftara sabırsızlanma. :D Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Peki😞😂 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. Ben beğenmedim pek kusura bakma :) En son yeğenime doğum gününde hediye aldım, 15 dk. sonra ilgisi geçti :P 1 3 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl O da iyiymiş 😄Kurt sembolünü odasına aşmış ondan esinlendim ben de. Erkek olsam benim de tercih etmeyeceğim bir şey 🤦♀️ Yorumla Tersy +1 yıl Atarlı giderli genç ise olur tabi :P Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Öyle gibi 😄👍 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ben takıyorum bu tarz bileklik bunun daha iyisi olabilirdi 😀 1 4 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Çok mu kötü ya bulamadım ki Yorumla Yunuslarr +1 yıl Yani en kötüsünü bulmuşsun 😔 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Aiyyy 😞 Yorumla Yunuslarr +1 yıl 😔😔😔 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben de T Shirt almıştım, yakın bir zaman diliminde de yakın arkadaşımın mezuniyeti var. Fotoğraf albümü yaptırdım ikimizin fotoğraflarından oluşan. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yeğeni çok istediği bir hediye aldım. Ne olduğunu söylemeyeyim. 😅😊 1 1 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Nasıl bir şey acaba😶🌫️ Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Büyükanne işte ben çalışmaya başlarsam hediyelerim biraz daha klas olur da zamanla olacak hepsi 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl En son hangisiydi hatırlayamadım 😂Bu bileklikler eskide kaldı artıkkk ya 😳 bunu hediye etme başka hediye bak 🤦♀️ 0 3 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Kurt resmini aşmış odasına ne bileyim bunu beğenir dedim ondan ötürü 😂birkaç tane kitap da hediye edeceğim zaten. Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Aynı detaylı başka bir şey al 😂 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Oyyy oyyy😂 Yorumla
Bulut0707 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl En son sevgilime altın bileklik ve tuğra kolye almıştım 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgilime almıştım ne olduğu bana kalsın 1 0 Yorumla
hayrunisasoruyor Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl çok güzel canım nerden aldın kocama alıcam ben de 1 1 Yorumla _Vet_Woman_ +1 yıl Burada bi dükkandan aldım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet beğenir bence. ben kimseye almıyorum kimse de bana hediye almıyor kendime hediye alıyorum ben genelde.
ama bu hediye güzel bence
Teşekkürler, inan bana genelde ben de öyleyim 🤭
Rica ederim :) ne güzel kendimizi mutlu ediyoruz sdfsd
Aynen sjsj
Ben hep kendime hediye alırım,
Bileklik kullanan biri mi aktif olarak, yoksa ne bulduysan onu mu aldın
Şu kurt resmini odasına asmış ondan esinlendim bir ara bileklik konusu geçmişti bir de yani pek bileklik takmıyorum bildiğim.
Hoşuna gidebilir o halde.
Peki teşekkürler 😊
Yanlış yazmışım bir ton tekrar okudum da ayhhh😄
Acıkmışsın, az kaldı iftara sabırsızlanma. :D
Peki😞😂
Ben beğenmedim pek kusura bakma :) En son yeğenime doğum gününde hediye aldım, 15 dk. sonra ilgisi geçti :P
O da iyiymiş 😄Kurt sembolünü odasına aşmış ondan esinlendim ben de. Erkek olsam benim de tercih etmeyeceğim bir şey 🤦♀️
Atarlı giderli genç ise olur tabi :P
Öyle gibi 😄👍
Ben takıyorum bu tarz bileklik bunun daha iyisi olabilirdi 😀
Çok mu kötü ya bulamadım ki
Yani en kötüsünü bulmuşsun 😔
Aiyyy 😞
😔😔😔
Ben de T Shirt almıştım, yakın bir zaman diliminde de yakın arkadaşımın mezuniyeti var. Fotoğraf albümü yaptırdım ikimizin fotoğraflarından oluşan.
Yeğeni çok istediği bir hediye aldım. Ne olduğunu söylemeyeyim. 😅😊
Nasıl bir şey acaba😶🌫️
Büyükanne işte ben çalışmaya başlarsam hediyelerim biraz daha klas olur da zamanla olacak hepsi
En son hangisiydi hatırlayamadım 😂
Bu bileklikler eskide kaldı artıkkk ya 😳 bunu hediye etme başka hediye bak 🤦♀️
Kurt resmini aşmış odasına ne bileyim bunu beğenir dedim ondan ötürü 😂birkaç tane kitap da hediye edeceğim zaten.
Aynı detaylı başka bir şey al 😂
Oyyy oyyy😂
En son sevgilime altın bileklik ve tuğra kolye almıştım
dün kardeşime kekstra aldım bi tane en son o
Sevgilime aldım parfüm
Sevgilime almıştım ne olduğu bana kalsın
kitap hediye ettim son üç hediyem kitap
kahve :D
Beğenebilir
çok güzel canım nerden aldın kocama alıcam ben de
Burada bi dükkandan aldım.