Bence çok güzel bir seçim. İnsanın arada başkalarını değilde kendisini bu şekilde şımartması bence gayet güzel. Bende arada kendime bu şekilde güzel takılar güzel makyaj malzemesi falan alıyorum. Yani kimseden bir beklenti içinde olmuyorum doğum günüm gelince falan. Kendi param var zaten istediğim şeyi anında kendime alabilirim kendime yeterim bu konuda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam
Bence çok güzel bir seçim. İnsanın arada başkalarını değilde kendisini bu şekilde şımartması bence gayet güzel. Bende arada kendime bu şekilde güzel takılar güzel makyaj malzemesi falan alıyorum. Yani kimseden bir beklenti içinde olmuyorum doğum günüm gelince falan. Kendi param var zaten istediğim şeyi anında kendime alabilirim kendime yeterim bu konuda.
Kendimi bu konuda yalnız hissediyordum. Bende kendime doğum günü olarak bende hediye seçiyorum kendime. Güzel olmuş.
İnsanın kendine değer vermesi ne güzel bir şey. İyi ki doğdun🌸
Teşekkür ediyorum iyi ki varsınız 💖
Rica ederim, siz de iyi ki varsınız 🌸❤
Taşların rengi biraz çocuksu bi renk... Şahsi fikrim ya beyaz, ya lacivert taşlı olursa daha şık durur
Set olarak değil de sadece kolyesi benim de beğenilerimde var alırım bi ara diye cok güzel bence. İnşallah daha güzelleri de olur :)
İnşallah hepimizin bebiş 💘
Güzel gözüküyor ben de böyle tatlı şeyleri çok severim alırım pembiş şeyler ama kombinleyemem o açıdan zor
En kötü evde takarım yine kullanırım ben
Super ötesi. Kutlu olsun
Not al pazar doğum günüm
Yazdım listeye. Adres at
çok tatlı çok güzelll
çok hoş yaaa güle güle kullan balll
Teşekkür ederimmm
Rica ederimmm
Kendine mi alacaksın yoksa başkası mı akacak sana
Ofkors kendim
Oda güzel bir yaklaşım. Kurda demısler ensen neden kalın,, kimseye minnet etmem oyuzden demiş 😊
Güzel
Tatlı
Cokk güzel beh
Kolye guzel
güzel
Bence güzel
guzel