Arkadaşlar kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. Ona doğduğu günün takvim yaprağını vermek istiyorum görselde de görüldüğü gibi Sizce anlamlı mı yoksa sıradan bir şey mi?
Erkek değer verdiğinde para falan harcamaz. Saçma sapan bir algı bu.
Manidar bir hediye fakat daha güzel hediyeler verebilirsin. Sevdiceğin nelerden hoşlanır, ne verirsen çok mutlu hisseder, bunları düşünerek bir hediye seçmelisin. İlla git bir şeyler al diyemem. Belki yazmış olduğun bir parça not bile, mutlu hissettirebilir.
Hadi bakalım, doğum günü şimdiden ikinize birden kutlu olsun. 🎁
Yani bence daha güzel bir şey düşünmelisin bu biraz gereksiz olmuş :D yine dobralığım tutuyor çok büyük bir şey yapmana gerek yok bir pasta alıp üfletse ben daha mutlu olurum şahsen :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında pasta ve çiçekte var işin içinde Sürekli hediyeler de alırım bi farklılık olsun diye düşündüm ama sıradan mı anlamlı mı olur tam bilemedim
Sen bu paragöz Türk kızlarına bakma kardeşim çok güzel bir hediye bence bazı manevî şeyler insanları paradan daha mutlu edebilir her nekadar çok para harcamasan da hediyen çok incelikli sevdiğin kızın doğduğu günün takvim yaprağını çerçevelettirmen çok harika bir fikir 🥳
@lafimolurr paradan daha da önemli şeylerde var bazı manevi şeyler insanları paradan daha mutlu edebilir nekadar duygusuzsun siz türk kızlarının işi gücü para ondan sonra türk erkeklerine laf ediyorsunuz birde