Bu arada param güvende diye bir hizmeti de varmış taksit oluyormuş. Bu nasıl oluyor tam olarak?

Bu arada param güvende diye bir hizmeti de varmış taksit oluyormuş. Bu nasıl oluyor tam olarak?
Param güvende şöyle oluyor. Motoru alana kadar hesabın sahıbındenın havuzunda beklıyor. Alan aldığını satan sattığını beyan etmeden para satıcıya gecmıyor
Cevap
5Cevap
Sanırım ilanlara bakman lazım sonra da üye olup alabiliyorsun sanırım. ve alana kadar da paran bekler
Teşekkürler 🙏🌹
Rica ederim motorları çok seviyorsun sanırım :)
Evet çok seviyorum🤣 kısmet olursa bı kaç ay içinde alacağım. Hayırlıysa tabi 🤷
İnş alırsın hayırlı olsun şimdiden benim de hayalim motor almak. araç sevmiyorum çünkü motor daha güzel 😂
İnşallah çok teşekkür ederim🙏 evet ya motor bı ayrı, önceden araba çok severdim BMW Honda felan, sonra motora geçtim. Ayrı bı havası ayrı bı zevki var.
Rica ederim ne demek, kesinlikle öyle motor bence özgür hissettiriyor yani sanki motora binip tüm şehri gezmek istiyor insan 🙏:)
Evet öyle, belli bı sure birikim yapsan alınır aslında imkansız değil. Daha önce hic kullandın mi
Kullanmadım maalesef ama ileride düşünüyorum şu an erken gibi. 2-3 yıl içinde alabilirim. yani umarım
Alırsın alırsın, imkansız değil :)
Teşekkürler, iyi geceler, :)
İyi geceler 🙏🌹
Motor delisi her şeyi bilmek istiyor poncik
E bilmeyelim mi bee🤣 bı kaç ay sonra Instagram'da motor hesabımı görürsün abi 🤣
😂😂😂
İstediğin bir model var mı
Cf moto NK 150
Enes sizinle sahibinden. com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı.
Link gelmedi abi
Sahibinden gir.
Motorsiklet
Cf moto
Sonrada nk150 ye tıkla
Dokunmadan kullanmadan alamazsın ki
Bildiğim modeli niye almayayım abicim
Sıfır mı 2. El mi?
Hasar kaydi yoksa 2. El olur
O 2. Elin nesi var nasıl kullanılmış. Sıkıntılı mı değil mi olduğunu sansıl anlayacaksın?
Tamam abi, sen git aşk iliskileri hakkında soru soran kardeşlerimize yardım et en iyisi. Teşekkürler.
Kolay gelsin
Motor kadınlara çekici geliyor mu ona göre alıcam
Kadınlar için mi yasiyorsunuz bu hayatı rezilller 🤣
Sakin ol motor o kadar da hayati bir şey değil
Belki senin için öyledir bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?