Alışveriş & Hediyeler Trendyol'da alışveriş yaparken "zaman aşımına uğradı" hatası veriyor. Nasıl düzelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hata veriyor her şey eksiksiz olduğu halde yardımcı olabilir misiniz Trendyol'da alışveriş yaparken "zaman aşımına uğradı" hatası veriyor. Nasıl düzelir? Cevapla Trendyol Soruları Alışveriş Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı. uygulamadan değil siteden gir uygulamada sorun olabilr 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 906 cevap paylaştı. Uygulamayı güncellemen gerekebilir. Olmadı uygulayı silip tekrar yükle ya da tarayıcı üzerinden satın alımı gerçekleştir 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bende de böyle oluyordu arada gir çık yapın ya da güncellemesi gelmiş olabilir bı kontrol edin sonra tekrar deneyin 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kartta para bitmiş olabilir mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır var Yorumla theastro +1 yıl O zaman bilemiyorum internete falan bak bence Yorumla
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Galiba ben olabilirim tabi bu sana bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uygulamadan değil siteden gir uygulamada sorun olabilr
Uygulamayı güncellemen gerekebilir. Olmadı uygulayı silip tekrar yükle ya da tarayıcı üzerinden satın alımı gerçekleştir
Bende de böyle oluyordu arada gir çık yapın ya da güncellemesi gelmiş olabilir bı kontrol edin sonra tekrar deneyin
Kartta para bitmiş olabilir mi
Hayır var
O zaman bilemiyorum internete falan bak bence
Galiba ben olabilirim tabi bu sana bagli
Açık
Sil daha yükle ya da yeni hesap aç
Sistemde sorun olabilir
Saufayi yenile