Alışveriş & Hediyeler konusunda 812 cevap paylaştı. Ütü yapmayı öğreniyorum ders 1 . Hepinize selam arkadaslar kanalima hos gelsiniz bugün utü yapip kıyafetlerimi yakıcam lke atip a...
Yeterince kafa utükediysem gidiyorum 😊17 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya süpersin ee ogrenebildin mi peki ütü yapmayı genç adam ütü yapmak çok sıkıcı bir iştir ama
- +1 yıl
Ütünün su haznesine biraz yumuşatıcı dök ütü yaparken buhar basarak ütü yaptığında kıyafetler mis gibi kokar bunu deneyebilirsiniz
- +1 yıl
Tm peki sustummmm küçük bey dediğim şeyi uygulayin ama denemenizi tavsiye ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏
En İyi Cevaplar
Bunlar kısa kollunun altına giyilir normalde. Ben kısa kollu formanın altına giyerdim tesettürü tamamlamak açısından. Farklı kombin şekli varsa da ben bilmiyorum. Baharlık bi ürün.
00 Yorumla
Siyah straplezle iyi durur sanki😂
09 Yorumla- +1 yıl
Ben mağazada bu kazağı görmüştüm beyaz askılı bady ve kot pantolon ile kombin yapmışlardı mankenin üzerine
- +1 yıl
Hayır gülüm ya ben bunu bedava verseler almamda giymemde ben sadece mizah amaçlı sordum soruyu
- +1 yıl
Ben bu kazağı daha önce mağazada kombin yapılmış halini de gördüm zaten beyaz askılı bady ve kot pantolon ile kombin yapmışlardı bana çok karmaşık geldi hiç estetik de durmuyor ben beğenmedim zaten açıkçası gereksiz bir üretim olmuş ama zevk meselesi tabiki alanlarda vardır saygı duyarım
- +1 yıl
Rica ederim güzel bayan asıl ben teşekkür ederim 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılgüzel bir kombin
00 Yorumla
+1 yılSadece sütyen takarsın birde kazağı giydin mi alaskaya uçak biletin benden 😂
19 Yorumla- +1 yıl
O şekilde üşümez miyim sence. Mesela ben bu senin dediğin şekilde kombin yapıp işe gitsem beni jaoidan kovalar herhalde 😂 Alaska ya nasıl gidiicemki
- +1 yıl
Olur mu sıcak tutar çünkü herkes üstüne cullanir böylece tensel bir sıcaklık olacağı için usumezsin bence birde giyip. ise gideceksin şaşırdım nude takıl bence o zaman sadece çırılçıplak teninin üstüne perde giyip gidersin bir kaç yeri yırtık perdem var sana hediye edebilirim muhtemelen yırtık yerleri goguslerine falan denk gelir 😂
- +1 yıl
Zekana hayran kaldım cemil ipekçi gibi adamsın 😂 olur oyle yaparız sen perde ayarla ben ona dolanır ise öyle giderim belki bana acirlar maaşima da zam yaparlar
- +1 yıl
Cemil ipekçi kadar olamam Versace diyelim kısaca biraz boncuklarla süsledim mi tamamdır beden ölçülerini at bana dikip yollarım sana göğüs dekolteli ayrıca bu kazagida giyebilirsin ona uygun tasarım yaparım sıkıntı yok elektrik kaynağı yapmasını biliyorum bekâret kemeride ayarlarım yedek anahtarı bende kalır 😂😂😂
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
Bekaret kemerine gerek yok 😂 boşuna masraf yapma
- +1 yıl
Dur ya sende bir dizi senaryosu bile yazdirmadin RTÜK gibi araya girme sende 😂
- +1 yıl
Tm sustummmmm 😂
- +1 yıl
Bonilog takmadım konusabilirsin sorun yok 🤣
+1 yılAltına siyah veya beyaz askılı dar crop giyilebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben mağazada görmüştüm askili beyaz bady ve kot pantolonla kombin yapmışlardı
- +1 yıl
Yüzün güzel gözüküyor
+1 yılİnsanlar gerçekten dalga mı geçiyor yoksa gerçekten bunları alan var mı
11 Yorumla- +1 yıl
Bunları sayan mağazalar gerçekten var ben gördüm çünkü ama alan varmıdır bilmiyorum illaki vardır sattıklarına göre. Mağazada bu kazağı beyaz askılı bady ve kot pantolon ile kombin yapmışlardı mankenin üzerine
Bunu giyme canım ya bu seni çok terletir kesinlikle 😊
12 Yorumla- +1 yıl
😂 boyun kısmı çok terletir buna eminim çünkü boğazlı bir kazak hiç giyemem boğazını kesipte giyebilirmiyim acaba 😂
Başka bir kazakla iyi gider bence çünkü ortada bir kazak göremedim 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Bir göz doktoruna gitmenizi tavsiye ederim 😂 koskoca hardal rengi bu kazağı görmüyorsan 😂 gözlerinizde bir sorun olabilir beyefendi 😂
- +1 yıl
🤣🤣 var işte ortafa kazak modacilar tasarlamış işin kötüsü birde buna para isterler şimdi 😂
- +1 yıl
🤣🤣 ben bunu evde kendimde yaoardim zaten alırdım eskimiş bir kazağımi yarısından çoğunu kessem bu modeli tuttururum sanırım 😂 para vermeye gerek kalmazdı fakiriz ama enayi değiliz
- +1 yıl
😂
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunları sanırım tesettürlü sağlık çalışanları iş kıyafetlerinin içine tercih ediyor. Öbür türlü nasıl kullanılır hiç bilmiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Ben mağazada görmüştüm bu kazağın içine beyaz askılı bir bady ve kot pantolon ile kombin yapmışlardı
- +1 yıl
Ay hayal ettim baya kötü bir görüntü 😂
- +1 yıl
Yani ben pek beğenmedim açıkçası karmaşık bir görüntüsü vardı ve hiç estetik durmuyordu tabi zevk meselesi illaki alanlar vardır
+1 yılIc camasiri kombini yapilir herhalde ama yakinda bunlarada gerek kalmaz ciplak gezecekler sirt ben daha acigim desinler diye
14 Yorumla- +1 yıl
Moda dediğimiz şey açık olanı giymek değildir ki kendine yakışanı giymektir her vücut şekli her kıyafeti kaldırmaz çünkü. Ben genç kizlara crop ya da mini badileri çok yakıştırıyorum ama ben giysem bana yakışmaz mesela
- +1 yıl
Acik derken o anlamda demek. istemedim bazilari sirf bir yerini gostermek icin caba harciyor mesela tayt giymis ic camasrinin danteli bile gorunuyor onlar icin dedim tabiki de benimde yakistiridgim cok iyi seyler var.
- +1 yıl
İllaki vardır her kıyafet herkese yakışmaz ... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Bende ilginiz icin tesekkur ederim cok sagolun guzel. hatun 🥳🥳
+1 yılBacaktan gecir kollarini al sana fanfinifinfok seksi bir don
15 Yorumla- +1 yıl
Yaratıcılığına düştüm 🤣 cemil ipekçi gibi adamsın bee 😂
- +1 yıl
Bnce güzel olur
- +1 yıl
Sen yaparsinda güzel olmaz mı bee 🤣
- +1 yıl
100 yilin tecrubesi tabi
- +1 yıl
Kesinlikle sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin sonuçta ben değilim ki 😂 öyle degilm sayın hocam 🤣
Başka bir kazak üstüne olabilir
Ortasını kesmişler 😀😀03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 içine beyaz içlik giyeriz üstünede bu kazağı giydik mi tamamdır 😂
- +1 yıl
Bu çok iyiydi 😂
- +1 yıl
@BuzPerisiiii 😂😂
Bu kendi başına bir kombin zaten tek başına yeter başka bir şeye gerek yok 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Tek başına olmaz altına da bir şey uydurmak lazım 😂
+1 yılwhere is the kazak?
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılGöğülerin ucuna kurdele tak :D
15 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 yok siyah elektirik bantı yapıştırırım daha çekici olur 😂
- +1 yıl
Kurdele takmak biraz gereksiz şova girer açılış yapmıyoruz neticede
- +1 yıl
Ozaman sen onu giy :D ben kurdelesizde görmeye razıyım :D
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen, sende az hınzır değilsin hee 😂 hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
:D
Crop sanırım umarım doğru söylemişimdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söyledin genç adam crop byada içine askılı ve badi ile kombin yapılabilir
Ahahqhhqhqhqj bu ne ya , modacılar iyicene saçmaladılar
12 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKazak nerede pozitif kadın? 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Gökhanım ne demek kazak nerde teessüf ederim sana askidaki hardal rengi kazağı görmüyormusun 😂
- +1 yıl
Kol ve yaka var sadece 😂
- +1 yıl
ne demek sadece kol ve yaka var başka ne olacaktı ya 😂😂 bu kazağı giyiyorsun efil efil dolaşıyorsun sokaklarda 😂 Sana da kazak begendiremiyorum 😂 Gökhan beni üzüyorsun 🤣 bu kazak gerçekten var mağazalarda satılıyor birde buna para isterler şimdi 😂😂 arta kalan kumaştan üretilmişlerdir kesin kumaş ziyan olmasın diye
- +1 yıl
@GOKHANoturumactı yaa benide güldürdün hee 😂
+1 yılAma güzel kombinlenirse giyiliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Ben mağazada bu kazağı görmüştüm beyaz askılı bady ve kot pantolon ile kombin yapmışlardı mankenin üzerine ama yinede beğenmedim açıkçası çünkü karmaşık duruyor hic estetik bir görünüşü yoktu ama zevk meselesi tabiki alanlarda vardır saygı duyarım
- +1 yıl
😊😊
AntiNene kazağı. Sırtını aç kızım.
123 Yorumla- +1 yıl
Nenelerimiz bizi bu kazakla gorselerdi sopayla kovalarlardı 😂 çünkü eskiden büyüklerimiz bu tür şeyleri hep kendileri örüp emek verirdi bu tür şeyler el emeği göz nuru olduğu içinde kıymetli olurdu
- +1 yıl
Aynen oyle olurdu gerçekten
- +1 yıl
Ama olayın iyi tarafından bak bu kazağı örmek istesek çok az ip gider ve iki günde Biter masrafsuz olur 😂😂 bu modele Selanik modeli de iyi gider iki ters bir düz 😂😂
- +1 yıl
Kanka bunun altına bı çift çorap iyi gider ama ayaklara değil 😂😂😂
- +1 yıl
Kanka burada içine ne giydin sorusundan çok üzerine kayıtlı tapu var mı sorusu daha çok tahrik. olusturur.😁🤪
- +1 yıl
Noluyoooo burada 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen beni bir soruda etiket yapmışsın cevap yazdım gördünmü modanın dueyeni 🤣😂
- +1 yıl
Şimdi gördüm bana bildirim gelmemisti bende yeni gördüm
- +1 yıl
Başımıza moda editörü kesildin genç adam bugün ip aldım bu kazağın Selanik modelini örücem iki ters bir düz
- +1 yıl
Sen patik ör bence kolaydan başla daha iiyi olur
- +1 yıl
Gülme 😂😂
+1 yılCrop ve jeanle kombin yapabilirsin güzel duruyor ben beğeniyorum
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Siyah Crop + Kot Pantolon.
15 Yorumla- +1 yıl
Vay süpersin modadan anlıyorsun seni gözüm tuttu genç adam 😂
- +1 yıl
Gerçekten güzel kombin yaptın millet hala kazağın modelini sorguluyor 😂 modacılar yapmış işte 😂 ontmli olan bunu nasıl kombinleyecegimiz
- +1 yıl
Bunu gerçekten gördüm mağazada askili beyaz badiyle kombin yapmışlardı altında kot jeen vardır
+1 yılkazak nerde bence onu makasla ikiye ayırıp namaz kolluğu yapın😂😂😂😂
00 YorumlaOnun 4/3 u yola çıkıp kazak olacakken bir yere takılıp minnacık kalmış ondan toz bezi olur 🤣😂
00 Yorumla
+1 yılBu kazak değil ki, daha çok boleroya benziyor. Askılı elbiseyle falan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBence bundan olsa olsa evden kaçmak için balkondan yapılan ip olur 😂
00 YorumlaSelinin Leyla ben bi şey göremiyorum dediği sahnedeyim şu an 😂
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle göğüslerinin ucunu bant ile kapatman şart onu diyim 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılyanlış parçayı asmışlar bu atılacak parça asılacak parçayı attılar herhalde dkfmdlkgmdfg
00 Yorumla
+1 yılOoo mükemmelmiş. Hiç bi fikrim yok mini etek, büstiyer üzerine olabilir herhalde
00 Yorumla
+1 yılkazağın yarısını fareler mi yedi? 🤭🤭 Bildiğin Kolluk bu
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılKazağı görebilsem kombin yapacağım da kazak yok sorun orada njhkj 😅
00 Yorumla Kolları bol tesettür elbiseler için gerekli bir şey bence.
00 Yorumla
+1 yılBunun içine hiç bir şey giymeden. Müthiş bir kombin işte :)
00 Yorumla
+1 yılbunlarin icinde crop da oluyordu sanki. artik o da yok ))
01 Yorumla- +1 yıl
Merak ettiğim bu parçaya kaç tl isterler
Gizli Üye(30-35)+1 yılJartiyer üstüne güzel gider😌
12 Yorumla- +1 yıl
Jartiyerin üstüne kazak giymek biraz saçma olmazmi
Cevap sahibi+1 yılYakışır yakişir 😌😀ne giyilir başka
+1 yılsonunda buldun elbiseni :D
122 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bu kazak beni açmaz ama 😂
- +1 yıl
açmayan ne acaba gayet de her şeyi ortaya açar bu kazak :D
- +1 yıl
Heh işte bak ne güzel söyledin herşeyi ortaya açan bir kazak bana göre değil kadın dediğin gizemli olmalı merak uyandırmalı ulu orta açarsa bir caxibesi olmaz dekolte varla yok arası olmalı ne çok kapalı ne çok açık
- +1 yıl
hele bir de seni düşününce o yarattığın gizemle beraber ''acaba bu kadından neler vardır neler'' hissine kapılmalıyız :D
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü insan gördüğünü değil görmediğini merak eder görme çabasına girer gizem dedigimiz şey budur ya da zor olanı elde etmek çünkü ne kadar çaba sarf ederken merakın da heyecaninda okadar artar bir gün de elde ettiğin ya da kolay elde ettiğin birşeyi çabuk kaybedersin çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür bunu unutma genç adam kolay elde ettiğin herşeyi çok kolay kaybedersin
- +1 yıl
hele senin fiziksel avantajlarını da hesaba katarsak. Resmen millet cirit atıyor seni tanımak uğruna. O sebeple zor olanın peşinden gitmesi keyifli :D
- +1 yıl
Oyuzden bir kadın zor olmalı hem uğraşmalı hem uğraştirmalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
sen de çok uğraştırıyorsun be. Bu kadar naz usandırıyor aşığı :D
- +1 yıl
O benim nazlı oluşumdan değil senin ikna kabiliyetinin yetersizliğinden kaynaklanıyor olabilir benim yaptığım şey naz değil kişilik karakter prensip işidir
- +1 yıl
hayda sen uzun zamandır 2 kişiyi takip etmekten öteye bile geçemedin ki :/
- +1 yıl
Bu kadar çabuk usanman da çok istememenden kaynaklanıyor yoksa gerçekten istesen usanmazdın çünkü birini sevdiğin ve gerçekten istediğin zaman kahrida hoş gelir lutfuda genç adam
- +1 yıl
sevmek ve istemekten ziyade iletişim kurmak mühim ama burada biliyorsun ki. Yoksa seni gördüğüm yere damlıyorum :D
- +1 yıl
Niye ki 😂 her gördüğün gölede yeşil ördek gibi dalma boğulursun 🤣
- +1 yıl
yok yav sana karşı gelişen çekimden kaynaklandı. Herkese olan değil :D
- +1 yıl
şu kadınla bir bağın var mı nedense seni andırıyor :D
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/kara_biberim404 - +1 yıl
Aslında olayın iyi tarafından baksan düşünsene bana burada özelden sadece sen değil kimse ulaşamıyor. Düşün ki bunu başardığın zaman şunu diyebilme fırsatını veriyorum aslında sana bu kadına kimse ulaşmazken sadece ben ulaştım bana güvendi inandı ya da okadar insanın içinden beni secti diyebiliceksin mesela yoksaki her önüne gelen ulaşsaydı bana özelden konusabilseydi ne ayrıcalığın kalırdıki sıradan bir insan olurdun özel olmazdin ki az mantıklı düşün öyle degilmi bak bana 8 aydır burada aktif kullanıcıyım yüzlerce insanla konuşuyorum günde ez 2 3 soru soruyorum 100 150 tane yorum cevaplıyorum bir bak sayfama sadece 2 kişiyi takip ediyorum onları da aylarca test edip öyle ekledim ve benim için gerçekten çok değerli insanlar samimitetlerine inandığım güvendiğim kendimi oldugum gibi hissebildigim dertkesebildigim gulebildigim içimden geldiği konuşabilgim insanlar hatta zaman zaman fırça yediğim de
diyebilirizz oyuzden onların dostluklarına samimitetlerine okadar inandım ki oyuzden de onlari baş köşeye koydum buradanda onlara saygı ve sevgilerimi gönderiyorum - +1 yıl
ha sen artık güvenmiyorsun. İnsanların gerçek yüzü çıkınca... Sanal alemde genel olarak beklentinin az çok ne olduğunu kavramışsın
- +1 yıl
Bunu kavramama gerek yokki bunu ayırt edebilecek bir zekaya ve tecrübeye sahibim zaten genç adam oyuzden aklı başında ve temkinli olmayı severim
- +1 yıl
yav genç falan diyorsun kendin 32'sin çok mu büyüksün sanki :D
- +1 yıl
Sen söyle düşün mesela bir magazaya gittin herkesin elledigi giydiği dokunduğu bir kazağı almak istermiydin ben istemezdim mesela benide öyle düşün işte herkes bu kadar kolay ulaşırsa ben kendimi değersiz hissederim herkes bana ulasamamalı hayatımda çok insanı değil az öz insanı severim oyuzden asklarımda dostluklarımda hep uzun vadeli olur yanlış insana birkac günlük aşklara dostluklara imzamı atmam ben bu reel hayatımda da bu şekildedir burada da aynı şekilde
- +1 yıl
Sen fazla uğraşma bence yol yakınken geri dön 🤣 kıyamam. Sana gençliğine yazık olur 😂 zamanını boşa harcama
- +1 yıl
zaten değmez bence de sana. O kadar etmezsin :D
Altta ayakkabı ueterli
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 biraz fazla havadar olmaz mı üşütmiyim sonra 🤣
- +1 yıl
😂😂 sende haklısın ne diyim sustum 😂
+1 yılMillet kafayı yemiş 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Birde buna para isterler şimdi 😂
O ne ya geri kalani nerede bunun?
11 Yorumla- +1 yıl
😂 olan bu kalan malzemeden üretilmişler sanırım kumaş boşa gitmesin diye 😂
+1 yıl🤦♀️ bunu giy başka şeye gerek yok
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 efil efil gezeriz hem daha havadar olur 😂
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Gulmee 🤣🤣
hangi kazak
18 Yorumla- +1 yıl
😂😂 hardal rengi elde tutulan kazaktan bahsediyorum 😂
- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣
- +1 yıl
Buna şimdi parada isterler dimi 🤣 ben aynısını evde yapardım oysaki 🤣🤣
- +1 yıl
Tabiki öyle evde eskiyen bir kazağımi alıp yarısından çoğunu bu şekilde kestigim zaman zaten bu modeli elde ederim 🤣 daha onca çünkü kot etekren çanta yapmıştım bunuda yaparim diye düşünüyorum
+1 yılo ne öyle ya bebek bacağı sığar anca ona😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
Benim kollarımda sığar 😂 ama önü açık ta kalır işte o sorun
+1 yılTek bunu giysen yeter :)
14 Yorumla- +1 yıl
Tek bunu giyersen kombin olmaz 🤣 altına ne güzel olur sence tayt , siyah dar kot kararsız kaldım 😂
- +1 yıl
tayt diyorum :)
- +1 yıl
Evet yüksel bel siyah bir tayt güzel olurdu bencede içine de siyah askılı bir bady
- +1 yıl
Kombin hazır süper oldu
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. seni açar
13 Yorumla- +1 yıl
Beni siyah ve kırmızı açıyor bu kazağın o renklerini almam gerekiyor
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 🤣
+1 yılhaşema giymen lazım bunun üstüne
12 Yorumla- +1 yıl
ya da uzun hırka giyip önünü kapatmak 😂 da ise yarayabilir
- +1 yıl
evet :)
+1 yılonu giy çık :) :) :)
19 Yorumla- +1 yıl
Ama altına ne giyip çıkayım işte sorun o 😂
- +1 yıl
külotlu çorap giy 5 denye :) siyah
- +1 yıl
Ee bu şekilde çıkarsam üşümezmiyim 🤣
- +1 yıl
üşürsün üşürsün :)
- +1 yıl
Bencede üşürüm bunun üstüne birde battaniye alıp gitmem lazım 😂
- +1 yıl
Evet ama çorapları giymeyi unutma
- +1 yıl
Battaniyeyide al yanına :)
- +1 yıl
Tm pikiii unutmam battaniyeye dolanır öyle giderim zaten şu an dışarıda yağmur yağıyor sıcak tutar
- +1 yıl
:)
öyle kazak mı olur 🤣🤣
ama onun rengine bence kot pantolon ya da siyah pantolon olur.
00 Yorumla
+1 yılGüzel al giyin bence
110 Yorumla- +1 yıl
Ama altına ne giymem getekiyor o konuda kararsız kaldım 😂
- +1 yıl
Paramparça olmuş kot giyebilirsin
- +1 yıl
Üstü paramparca altı paramparça köpek saldırısına uğramış gibi annem beni terlikle kovalar artık sokaklarda 😂🤣
- +1 yıl
Birde annen parçalasın bişey kalmaz üstünde 😅
- +1 yıl
Yemin ederim parçalar zaten 🤣 bu ne böyle diye birde şey der genelde elalem gibi bir şey bulup ta alsmadin mi da bunu aldın 🤣 sizde akıl mi yok der 😂
- +1 yıl
O zaman anne sözü dinle
- +1 yıl
Beni döverse beni kurtarırsın artık 😂
- +1 yıl
Çeker alırım seni merak etme
- +1 yıl
Böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣 içime su serpildi valla 😂 sen şey dersin ona vurma bana vur 😂 de ben hemen senin arkana saklanurim
- +1 yıl
Tabiki seni koruyacağım gerekirse terliği ben yerim seni yedirmem 😅
+1 yıliçine sütyen giyebilirsin ya da zıpın
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 içlik giyeyim daha havalı durur bence
- +1 yıl
bence göğüslerin kilon güzel ise benim dediğimi giy
- +1 yıl
Ben bu kazağı bedava verseler de giymezdim kişiliğime ters bir tarz bu
- +1 yıl
Ben normal kazak giyeyim en iyisi 🤣 fazlası gereksiz şova girer 😂
- +1 yıl
demek ki güvenin yok fiziğine
- +1 yıl
Demekki güvenim yok yoksaki kesin giyerdim 😂😂
- +1 yıl
aynen göğüslerin güzel de olmaya bilir
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok ilginç bir kazak
01 Yorumla- +1 yıl
Evet enterasan ama gereksiz bir tasarım
İçine beyaz crop giyilebilir
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle beyaz ya da siyah crop olabilir sen modadan anlıyorsun seni gözüm tuttu genç adam
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Altı boş kalsın, hava alsın ikizler 🤣
10 Yorumla
+1 yılBnde çok merak ettim bu parçanın kombinini 🤭🙈
00 YorumlaBeyaz bir krop altinada Kilos kesim mini etek
00 Yorumla
+1 yılAh ah bilemiyorum 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılO henüz kaz evresinde, büyüyünce kazak olacak inş.
00 Yorumla
+1 yılStraplez elbisenin üstüne
00 Yorumla
+1 yılKöpek mı yedi bacım devamı nerde
00 Yorumla
+1 yılülkenin fakirlik seviyesi...
00 Yorumla
+1 yılBeyaz askılı ile hoş olur
00 YorumlaSütyen tak gez demişlerdi modeli üretirken sanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!