Ben uygulamalarda satıyorum.

Satıyorum
Atıyorum
İhtiyaç sahiplerine dağıtıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben uygulamalarda satıyorum.
Hayatta çok dert ve çok acılar yaşanıyor. Yaşanmaya da devam edecek o yüzden yardımdan çok kazancıma önem veriyorum. sadece kendimi düşünen biri olarak kazançlı olmam için kullanmadıklarımı uygulama üzerinden satıyorum ve hayatımdan bu şekilde memnunum🙃☕️
Dolapta bekliyor. Kıyamadıklarım var ama dağıtmak daha güzel. Kullanmadığım sahte balıklarda var. Satsam güzel para edebilir ama balık avına özenen çocuklar oluyor. Denk gelirsem onlara vermeyi düşünüyorum.
Ben atıyorum genel olarak ya da başkalarına verebilirim eğer çok çok kötü durumda değilse bunun dışında yazlık ürünleri kış geldiği zaman saklarım tekrar giymek için ama yeni alışveriş de yaparım
Cevap
37Cevap
Fazla veya bi zaman sonra bana hitap etmediğini düşündüğüm bunu da hangi kafayla almışım dediğim 😂 kıyafetlerimi önce arkadaşıma soruyorum istediği beğendiği varsa arkadaşıma veriyorum. Çevremde ihtiyacı olan varsa ona veriyorum yoksa da giysi kutularına bırakıyorum veya çöp kenarlarına bırakıyorum sokakta yaşayan ihtiyacı olan insanlara ulaşması için. Hiç bi zaman kıyafet satmadım bu şekilde değerlendirmeyi seviyorum. 🧚♀️
memlekete götürüyorum evdekiler giyiyor. benımkıler eskiden ziyade sıkıldıklarım bir kusurunu farkettiklerim vs. satıs konusunda bak sahibindene gircektim spor oncesi ama saate yetişemedim ya zaman ne kadar hızlı geciyor anlamıyorum. bi ilanlarıma bakıcam bugun. pek satılmıyo sahibindende eskisi gibi neden acaba bakıcam
Birazını satıyorum birazını infak için ayırıyorum. Sattıklarımı da en alt fiyattan satıyorum ve sokak hayvanları için mama parası çıkarıyorum. Aynı zamanda atmak yerine bir eşyanın sürdürülebilir olduğunu görmek çok mutlu ediyor beni.
Harika ya bravo
Fazla ürün almıyorum az öz kaliteli sayılı alıyorum o yüzden çok ekstra atacak satacak olmuyor 😀 eskiyince onları evde giyerim dışarıya tekrar yine az öz kaliteli alirim bu kadar
Kendimden yaşça küçük kuzenlerime ya da ihtiyaç sahiplerine veriyorum.
Hayır çöpe atmam ama eğer yıpranmışsa o zaman çöpe atarım. Diğer türlü yeniyse ve giymek istemiyorsam kapının önüne bırakıyorum, mutlaka biri alıyor.
Uzun zamandır kıyafet almıyorum. Eskiyenleri toz bezi yapıyorum. Giymeceğim tarzda ama kullanılmamış kıyafetlerimi kız kardeşime veriyorum. O da evde giyiyor. Eğer ona da olmuyorsa camiinin orada giysi toplanan bir kutu var. Onun kenarına koyuyorum. İhtiyaç sahibi alıyor.
İkinci el eşya satan bir mağaza var burada oraya götürüyorum onlarda o kazanılan parayı yaşlı bakım evlerine veriyorlar.
Genelde atıyorum ya da ihtiyaç sahiplerine veriyorum.
Satmayı düşündüm ama nasıl olur bilemiyorum
Kötü olmadığı sürece ve bana küçük gelen, olmayan tüm eşyalarımı ihtiyaç sahiplerine veriyorum. 👌😇
ihtiyacım olmayan hiç bir şeyi bir bedel karşılığı satamam benim ahlak anlayışıma ters, sadece temizletip ihtiyacı olana hissettirmeden veririm
Satmıyorum da atmıyorum da çünkü kıyamıyorum anca yırtılır sökülürse öyle atarım en son deri montumu atmıştım geçen çürümüş asıldıkça yırtılıyordu
İhtiyacı olan kişilere denk geldiğimde onlara veriyorum ama verdiğim halde dolabım full dolu ve çoğunu giymiyorum bile
Aldığım hiçbir seyi ikinci elde satmam.
Ya gider kizilay kutularina atarım. Kullanılmayacak gibiyse çöpe atarım.
Ben giysi kumbarasına atıyorum ya da tanıdık ihtiyacı olana veriyorum
Kullanılabilir ise kesinlikle ihtiyacı olan birilerine veriyouz verelimde
Dolabım da giymediğim kıyafet ve ayakkabıları belediyenin giysi kumbarasına götürüp bırakıyorum.
Atmıyorum da satmıyorum da. Geri dönüşüm firmalarına gönderiyorum.
Çok elbise almak saçmalık bence ! Olsa bile atarım çöpe
Bi ara satıyordum artık ihtiyaç sahiplerine veriyorum
En İyi Cevap