Evet hatta ömrüm pazarlarda geçti diyebilirim. Pazarda bile pazarlık yaptım. Sonuç olarak kazandım mı? Evet çünkü bir şeyi ucuza alabilmek varken aynı şeye daha fala para vermedim. İndirimleri, farklı marketleri kovaladığım da oldu. Pişman değilim hiçbirinden, hepsi farklı şeyler kazandırdı çünkü bana
Alışveriş & Hediyeler konusunda 12,2b cevap paylaştı.
Hayır hiç indirim kovalamadım. yani aslında ben daha çok bir ürüne ne zaman ya da ne kadar ihityacım var buna bakıyorum. yani bir ürüne hemen ihtiyacım varsa sırf biraz daha ucuza almak için uzun süre beklemem.
ya da bir ürün sırf indirim de diye direk gidip almam. çoğu insan öyle yapıyor ihtiyacı olmadığı halde veya sonra kullanacağı halde indirim var diye bekli fazla fazla alıyor ya da direk gidip alıyor ben öyle yapmadım hiç
Hayır indirim peşinde olan insanlar tuhaf geliyor bana , kalabalık uzun kuyruklar.. heleki mağaza açılışı ve teknolojik indirimler.. bedavaya verseler o sıraya girmem
Yaa çelik tencere seti ve yemek takımı alıcaktım 12 kişilik bana 16 bin lira çıkarıyor. Peşin fiyatına taksitte yapıyorlarmış 🙄 Trendyola baktım bir değişik modelleri daha hesaplı 5 6 bin liraya hepsini alabileceğim neredeyse. 🤷 Kocam batmadı 😄
Kendime yeniden ev diziyorum 😄 Eskilerden sıkıldım eskidi kırıldı yıprandı yenisini almak şart. Yapacak bir şey yok 🤷 Hesaplı olanı araştırıyorum ben de ckfkg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet hatta ömrüm pazarlarda geçti diyebilirim. Pazarda bile pazarlık yaptım. Sonuç olarak kazandım mı? Evet çünkü bir şeyi ucuza alabilmek varken aynı şeye daha fala para vermedim. İndirimleri, farklı marketleri kovaladığım da oldu. Pişman değilim hiçbirinden, hepsi farklı şeyler kazandırdı çünkü bana
Hayır hiç indirim kovalamadım. yani aslında ben daha çok bir ürüne ne zaman ya da ne kadar ihityacım var buna bakıyorum. yani bir ürüne hemen ihtiyacım varsa sırf biraz daha ucuza almak için uzun süre beklemem.
ya da bir ürün sırf indirim de diye direk gidip almam. çoğu insan öyle yapıyor ihtiyacı olmadığı halde veya sonra kullanacağı halde indirim var diye bekli fazla fazla alıyor ya da direk gidip alıyor ben öyle yapmadım hiç
Evet, tam bir indirim avcısıyım. İndirim üstüne kodlar, bankanın kampanyaları falan derken çok cazip fiyatlara ürünler aldığım oldu.
Ayrıca marketlerin aktüel ürünlerini takip ediyorum. Birçok ürün aldım. Soru üzerine gelecek ürünleri kontrol edeyim. 💸
Hayır indirim peşinde olan insanlar tuhaf geliyor bana , kalabalık uzun kuyruklar.. heleki mağaza açılışı ve teknolojik indirimler.. bedavaya verseler o sıraya girmem
İndirimden ürün almaya çalışıyorum genellikle ama çok ihtiyacım varsa o an için indirimsiz de aldığım oluyor
Hayır kovalamadım. Alacağım bişey olursa onun ucuz olduğu yeri araştırırım ya da ucuz ama iyi olanı var mı ona bakarım
Yok ya.. insan evde çoluk çocuğunun yediği ile batmaz. Helal olsun afiyet olsun
Hiç uğraşamam öyle şeylerle. İhtiyacım olan şey neyse gider alırım, fiyatına bile bakmam.😂
evt bır kaç tane bot baktım ama indirime gireceğini sanmıyorum o parayı bayılacagım
Kocan orayla batmaz daha değişik şeyler bul.
A101 de ne kadar batarki
Yok Karaca'ya gitmiştim yemek takımı alıcaktım ama vazgeçtim.
İndirim dediler trendyolda daha ucuza aynı ürünler. 🤷
Satis stratejisi buna denir indirim var denilir ama indirmezler :) arastirma yapman iyi
Yaa çelik tencere seti ve yemek takımı alıcaktım 12 kişilik bana 16 bin lira çıkarıyor.
Peşin fiyatına taksitte yapıyorlarmış 🙄
Trendyola baktım bir değişik modelleri daha hesaplı 5 6 bin liraya hepsini alabileceğim neredeyse. 🤷
Kocam batmadı 😄
Allah yardim etsin kocana. Batmadi simdi ama niyetlisin sanirim
Kendime yeniden ev diziyorum 😄
Eskilerden sıkıldım eskidi kırıldı yıprandı yenisini almak şart.
Yapacak bir şey yok 🤷
Hesaplı olanı araştırıyorum ben de ckfkg
Siz ne için gitmiştiniz 😂
Epilatör için gittim ama kalmamış almışlar 😒
Bugün terlik kavgası vardı, şehrinizi bilmiyorum ama mağaza diğer mağazalarda getirtebilirdi bazı yerlerde hiç satılmıyor
İndirim diye cüzdanı mı boşaltıyon adamın :d
Yok kıyamam😄
Allah enişte beye sabır versin , sonra da neden bekarsin derler :)
Hiç indirim kovalamadım 😂
Sürekli bakım markalarının, ve kıyafet
Bizim evde o işlere annem ve kardeşim bakıyor
Çeyiz hazırladığım için hala kovalıyorum
Yok indirim yok bindirim var
bu ülkede yaşyan herkes kadar kovalıyorum elbette
Hayatımız bununla geçiyor 😀
ne aldın? 😂
Kahve makinası aldım dün😄
Ama kahve hiç sevmem.
o zaman neden aldın 😂
Evimde yoktu çünkü fjfkg
hıı o zaman gerekli tabii misafirlere yapmak için :)
Tabii 😊
Çok kovaladım
Kovalamadim
Denk gelirse anca
Kovalamam
Hayır
Kovalamadım
Bir defa yapmıştım
Bakarım ara ara
Bazen