Eskiden çok vermezdim fakat,. Son 6 ay da 2 mont , 1 ayakkabı , 1 kazak , 3 pantolon aldım 8 bin TL tuttu 😱
Cidden israf oldu :(( ama ciddi mana da uzun süre kullanirim
Eskiden çok vermezdim fakat,. Son 6 ay da 2 mont , 1 ayakkabı , 1 kazak , 3 pantolon aldım 8 bin TL tuttu 😱
Cidden israf oldu :(( ama ciddi mana da uzun süre kullanirim
Çok uzun sure
Cevap
2Cevap
Genelde kötü olana kadar
ısraf değil. gerekli ihtiyaçlara harcanan para ısraf olmaz
Elbette haklı haklısınız yani haklılık payınız var ya şu şekilde Zaten ben harcadığım paraları bir şekilde borsada falan ilerliyorum biraz zaten hani 10.000 TL falan kazanmıştım hepsini karşıladı yani
Ama tabii şu açıdan da bakılabilirdi ben bu aldıklarımın hepsini 3000 TL'ye bağlayabilirdim neden daha düşük marka olmayan şeyler olabilirdi.
Puma , Colombia , karaca'dan bir ceket aldım harika bir şey içi elyaflı falan, maviden pantolon aldım 2 tane de başka yerlerden aldım yani kaliteli şeyler.
Ama şimdi dönüp baktım da iyi ki almışım diyorum ya çünkü özellikle karaca'dan aldım ceket falan çok harika
ben hiç markacı filan değlm. geçen bir mont aldım 2 bin tl. yani markası nedir inan bilmyorm dahi. zaten markalar daha pahalı olsa gerek. fakat şöyle bir gerçek var, örneğin bir buçuk sene önce aldığım ikea dolabım var bir tane ve ben 2 bin 700 tlye almıştm. bugün o dolap 7 bin küsür tl. yani kıyafet de aynı şekilde ben beğendiğimi ya da bana uyanı alırım, markasına bakmam. fakat uzun süre kullanışlı olması önemli ve bu bana maddi olarak da yarar.
Evet çok doğru
Aldığım kıyafet eskimediği sürece giyerim, belli bir süre vermek tuhaf olur.
Çürüyene kadar kullanırım
Ooo sende bizdensin 😂 ben giydiğim ayakkabı eskirse köye götürüp tarlada giyerim.
Pantolon mesela paçası falan yirtilirsa kapri yaparım. 😁
10 yıldır aynı kilodu giyiyorum
🤣🤣🤣🤣 çok iyi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar