Pantolon almayı düşünüyorum ben sizler hangi mağazadan alıyorsunuz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pantolon almayı düşünüyorum ben sizler hangi mağazadan alıyorsunuz

Deneyimlediğim kadarıyla Türkiye'deki markaların ürün kaliteleri:
KALİTESİZ ÜRÜN ÜRETEN MARKALAR
ORTA KALİTEDE ÜRÜN ÜRETEN MARKALAR
KALİTELİ ÜRÜN ÜRETEN MARKALAR
KALİTESİ YÜKSEK OLMAMASINA RAĞMEN ÜRÜNLERİ GEREKSİZ PAHALI OLAN MARKALAR
LC Waikiki eskiden daha kaliteli ürünler üretirdi ancak giderek kalitesi düştü. Artan döviz kuru karşısında yine uygun fiyatlı ürünler üretebilmek için olabildiğince an zam yapmaya çalışarak maliyetleri düşürmeye çalıştı. Maliyet düşünce kalite de düştü. ''Ucuz ürün alacak kadar zengin değilim'' lafı tam da bu marka içindir. Çünkü alacağınız bir tişört 1-2 yıkamada kendini salar. Onun yerine %20-30 daha para ilave ederek Colin's marka tişört alın, 50 yıkamaya kadar dayansın.
Mavi Jeans'in de kalitesi aman aman yüksek değildir. Denimlerde Levi's kadar olmasa da idare eder. Kazak ve hırkaları vasattır. Akrilik ve polyamid kullanır. Hem ucuz malzeme hem de yüksek fiyat. Kâr marjı yüksek markalardan biridir. Ancak pantolon ve ceketleri sağlamdır.
Gerçek hayvan yünü (kaşmir, moher, alpaka vb.) kullanan marka istiyorsanız Türkiye'de üretimini yapan yalnızca Beymen Collection var ancak onların ürünleri de oldukça pahalıdır. Fakat indirimle Mavi jeans'e yakın fiyatlara düşüyor. Mavi'den %100 akrilik kazak almaktansa aynı veya bir tık yüksek fiyata gerçek hayvan yünlü Beymen Collection kazak almak daha mantıklıdır.
DeFacto ise LC Waikiki'ye kıyasla birazcık ama sadece birazcık daha kaliteli ürün yapar. Ancak yine de sürekli kıyafetlere para vermek istemiyorsanız bu markalardan uzak durun.
ltb o gru ayakismio bir, iki lee cooper bunlara 5 basar kalitede, tekstilin menbaandayim (denizli) her asamasini prosesini bilirim.. marka algisiyla olcaksa wrangler, diesel, vs ler var daha.. f/p lee cooper çok farkli kullanmadigim kot markasi kalmadi kullanici olarak yaziorum, tek bir markaya bagli kalmadim hicbir kiyafetimde takintili degilimdir.
Koton olabilir ama emin değilim.
Yalnız geçen gezdiğimde Mavi, Levis vs arasında en kaliteli Mudo’nun ürünleridi. Hem kumaş olarak daha kaliteli hem fiyat olarak daha uygun. Özellikle gömlek, ceket konusunda. Uygun zamanda alışveriş yapmak istiyorum. Gereksinimim de yok ama çok beğendiğim kıyafetler buldum.
Hiçbiri, hele LCW asla adımını bile atma, bana bir eşofman hediye geldi ben de öylece dolaba attım bir süre sonra baktım bacağı komple yamuk, geri götürdüm incelemeye gitti ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, kalite kontrol diye bişey yok demek ki o ürün tezgaha konmuş,
Kot 👖 alacaksan mavi den al
Cevap
30Cevap
DeFacto
teşekkürler cano
rica ederim dostum
Kot pantolon konusunda LCW de hiç fena değil gayet sağlam ve uzun ömürlü kullanılıyor sncak son zamanlardw lgbti bireyleri kendine düşman edinmek gibi bir hareket sergilediği için eskisi kadar tercih edilmiyor. Kotonda güzel ikisine de bakabilirsin
Lgbtli bireylere LC Waikiki napmis ki?
denemedigimmatka yok, asiri pahali wrangler bile.. kimisi liwes der kimisi mavi... denedigim en saglam marka ingiliz le cooper oldu.. daha saglam kot markasi gormedim.. ne colins i ne mavisi ne loftu ne lcw si hatta dieselbile denedim 4 bin tl lik kot bide indirimdeydi.. le cooper bambaska bisey yelkenli kaputumusun be rsmimek boya atmak bilmio.. indigo boya diolar ya bildigin reaktif boya, pigment boyalar daha iyi yapisir kumasa ama denim kumasta kullanmiolar galiba.
İçlerinde en kalitelisi kesinlikle Defacto.
Çok teşekkür
lwc den siyah pant aldım aşırı sert ve kendini salıyo bi de soldu hemen, ki kısa programda yıkamama rağmen. önermem ama koyu mavi kot almıştım o idare ederdi. koton sanki daha iyi gibi geliyo
genel onu söylemiş koton
Colins veya mavi 3 kuruş fazla ver kot alacaksan bunlardan al derim.
Ben genelde Mavi'den alıyorum kardeşimde okul için Colins'ten alıyor gayet iyi kalitesi.
teşekkürler
mavi hemen genişliyo diz falan oluyo demişti arkadaşım sen memnun musun
@piceofcake almadım daha alacağım
skiny ne
Koton pantalon konusunda iyi bence. Defacto, kazak, tişort konusunda iyi. Lc waikiki bot konusunda iyi😀
Ayyy soruyu tam okumadım kusura bakma ama pantolon konusunda net koton
koton deiyor genel güzel o zaman teşekküerlr
Rica ederim, şimdiden güle güle giyin :)
cok mersi
3 ü de 5 para etmez.
Ama illaki biri olacaksa LCW daha iyidir.
Ama begendigin sey fefacto da daha ucuzaa o da olabilir. Ama koton baya bi çöp oldu son zamanlarda
5 sene once lcw ve coton baya iyiydiler ama krizden sonra baya dustuler
herkes koton demiş ya
Koton cok kotu bu aralar guven bana. Cesit yok model. yok. eskiden iyiydi ama simdi en cok bozan o.
Eskiye gore iyi olan tek defacto var ama. hala LCW hepsinden iyi
koton biraz daha kalite bakımından daha iyi galiba...
galibaa
Hepsi aynı ürüne farklı etiket basıyor. Zaten aşağı yukarı aynı oldu fiyatlar birinden al git.
Defacto insanı yardımlarından dolayı gözümde yuceldi
teşekkürler abla
Lc wakiki mont kaban güzel oluyor Pantolonları kalitesiz
Koton az ve pahalı oluyor
Defacto çok güzel kazak vb var
Siyah alıcaksan kotondan almanı öneririm. 4 yıldır aynı kotu giyiyorum yıkanacakken pervol ile yıkıyorum solma vs olmuyor hala ilk günkü gibi
Hepsi birbirinden beş para etmez hangisini seçsem bilemedim
birini seç
paran yetiyorsa mavi'den al bunlara para vermeye değmez
Marka fark etmez Türkiye üretimi olmasına dikkat et Çin Bangladeş üretimleri çok kalitesiz oluyor bilgin olsun.
koton ve defactodan giydim pantolon ikisi de iyi bence
kumaşa bakacaksın %100 pamuk yazacak pamuk değilde naylon ise kalitesizdir. artık her marka bozdu.
LC Waikiki'den alışveriş yapıyorum genellikle. Koton'a hiç gitmedim. DeFacto'ya eskiden giderdim
Üçünün de kalitesi düştü. Pantolon dusunuyorsan Mavi'den al bari
LC Waikiki.
Çok teşekkürler
Aralarından pantolonda koton bence; defacto nun NBA ürünleri güzel.
lcw hakkında ilgim, bilgim yok
Defacto kesinlikle en kötüsü kıyafet bir yılamadan sonra soluyor. Kotonun malzeme seçimide her kıyafette iyi olmuyor. Fiyat, görsel ve kalite açısından en iyisi bence Lc Waikiki.
Kotondan eşofman aldım hem pahalıydı hem 1 hafta da heryeri tiftik oldu bidaha birseh almadım ordan. Alacaksan biraz pahalı olsun ama Colins, ltb ya da maviden olsun. Bunların garantisi de iyi
kotona bak. eğer maddi olarak zorlanmazsan colins ya da mavi tercih edebilirsin kaliteli malları var uzun süre giyelebilir
Teşekkürler
Hepsi Türk malı hepsi aynı kalitede.
Teşekkürler
Lcw kraldır tercihlere saygı duyarım
Adam adam
Ben genellikle lc waikiki alıyorum sanalda orayı tavsiye ederim
Koton bi tık kalıteli gibi
galiba herkes onu diiyor
Koton aralarında en iyi
Teşekkürler
Kalite olarak koton
Teşekkürler