Alışveriş & Hediyeler Size kar küresi hediye alınsa mutlu olur musunuz? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bu çocukluğumdan beri duruyor babam almıştı💗😀 yenisini de belki ilerdeki manitim alır djjsjsl Size kar küresi hediye alınsa mutlu olur musunuz? Cevapla Babalık Soruları Hediye Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hediye gelsin mutlu olurum 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Tüm zamanların en sevdiğim hediyelerindendir. 💖Evde bazen dakikalarca oynadığım olur, düşün. 😅 0 0 Yorumla
serpil2255 Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 94% +1 yıl Olurum bana hiç şimdiye kadar bir erkek hediye almadı 😞 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hediyeler ne olursa olsun mutlu eder küçük veya büyük fark etmez 0 0 Yorumla
Portakallıbatanniye Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mutlu olmak yanında az kalır ya çok sevinirdim her kar küresine baktığımda yeniden mutlu olurdum ömür boyu mutluluğun anahtarı gibi bi hediye 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alındı bana ve mutlu oldum, tatli bir hediye🥰 0 0 Yorumla
Mançolojist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elbette mutlu olurum iki tane var 🥰 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmam , ilgimi çeken tarzım olan bir şey değil 0 0 Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Küçüklükten beri hayranlık duyarım kar kürelerine 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hediye gelsin mutlu olurum
Tüm zamanların en sevdiğim hediyelerindendir. 💖
Evde bazen dakikalarca oynadığım olur, düşün. 😅
Olurum bana hiç şimdiye kadar bir erkek hediye almadı 😞
hediyeler ne olursa olsun mutlu eder küçük veya büyük fark etmez
Mutlu olmak yanında az kalır ya çok sevinirdim her kar küresine baktığımda yeniden mutlu olurdum ömür boyu mutluluğun anahtarı gibi bi hediye
Seveceğim bir hediye olurdu
Alındı bana ve mutlu oldum, tatli bir hediye🥰
Elbette mutlu olurum iki tane var 🥰
Hayır olmam
Olmam , ilgimi çeken tarzım olan bir şey değil
Mutlu olurum severim 😊
Küçüklükten beri hayranlık duyarım kar kürelerine
kar küresi varoş bir mutluluk sardırırdı
evett
Olmam
Evet çok severim
Adres ver 😎👌
Olurum.
Evet mutlu olurun
Biraz maskülen duruyorsa hoşuma giderdi.
Olurum
Olmam
Yok be :D
Evet
Evet