Bugün sevdiğim bir insan aynen şu cümleyi kurdu: "Sadece erkekler kızlara çiçek alır ya da öğrenci öğretmenine de alabilir ama arkadaşlar almaz" 😂
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 🌸

Bugün sevdiğim bir insan aynen şu cümleyi kurdu: "Sadece erkekler kızlara çiçek alır ya da öğrenci öğretmenine de alabilir ama arkadaşlar almaz" 😂
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 🌸

Şimdi benim gözümde bir çiçek olduğun için sana şöyle saksıda kendi elinle sevgiyle büyüteceğin bir çiçek versem hayır dermisin? Bence demezsin 😄
Ahahah işte bir tanıdığım diyor ki "kızlar kızlara niye çiçek alıyor arkadaş" ajshshs
Seviyoruz çünkü, napalim? Al cevap. 😂🌸
Katılmıyorum. İnsan sevdiğine, değer verdiğine hediye alır. Ki illa almak zorunda da değil. Çiçekleri alıp satınca ölüyorlar o yüzden ya saksıda alınmalı ya da çiçekleri örgüden, kağıttan vs yapmalı. Her neyse arkadaşlar da birbirine çiçek verebilir. Bunda bir sorun yok bence
Dimi ama bence de 🌸
Aynen 🌼
Eyw eig için
Hayır öyle bir koşul yok aslında arkadaşlar da alabilir, bir kız bir erkeğe de alınabilir, anneye babaya da alınabilir 🙂
Ama en güzeli saksıda vermek bence yoksa öteki türlü ben bana verilen çiçekleri kuruturum ve böyle saklarım. Yoksa çöp olur..
Seven sevdiğine çiçek alsın benim arkadaşlarım öğretmenler gününde doğum günümde falan çiçek alır :) ben de onlara alırım neden sadece sevgiliden çiçek alalım? Anneme kadınlar günlerinde anneler gününde vs alırım :)
En güzeli...🌸
Cevap
8Cevap
Arkadaşlar da alabilir tabi ki yani benim sevgilim yoksa yakın kız arkadaşımın da sevgilisi yoksa alırdım ben. yani zaten birbirimizi yanlış anlamayacak kadar tanırdık
Bu arada sen padişahın kızı mıydın? eski hesabın yani :)
Evet, önceki hesabım oydu. 🙂
Evet hatırlıyorum fenomendin sanırım :) ama hiç konuşmamıştık
Evet öyleydim, doğru. Birkaç tanıdığım kişi dışında kimseyle iletişime geçmeyi tercih etmiyordum. Şimdi de sadece soru cevap olarak kullanıyorum uygulamayı. 🙂
Ben çiçeklerin koparılmasına hediye edilmesine çok karşıyım.. bir iki gün gözümün önünde duruyor sonra çöp. :D yani genel olarak hediye edilmemeli
Suya konabiliyor ama... 😄
Yine de eninde sonunda veda ediyorlar işte 🥹
🙃🙃🙃
Aynen, direkt saksıda verilse daha güzel olur
Evet bak saksı olur hatta bahçem olsa ufak :D o getirip çiçek dikse falan
Yani bir kız arkadaşım bana alsa durduk yere şüphelenirim 😅
Aa neden ki 😅
Ne bilim ne mâna 😀
Ben karşı cinsten hiç almadım veya babam hariç karşı cinse almadım. Anneme ve kardeşime almıştım. Elimde görenler de garip garip bakardı.. algılar sabit işte..
Saksı bitkisi alabilirler birbirlerine arkadaşlar, ama hasta ziyareti gibi şeyler hariç buket çiçek nedense tuhaf bulurum ben de.
Verilir ama bizim canım toplum çiçeğin sadece sevgiliye verileceğini düşünüyor.
Kadinlar sever genelde ama seviyorsa alınabilir
Ben anneme hep çiçek alırım ama arkadaşıma almam ya
Hayır ben de kendi kız arkadaşlarıma alırım alınır bence 😃
Erkeğe mi çiçek vereceksiniz? Saçma
Genel olarak erkek değil de kadınların kadınlara çiçek hediye edip edemeyeceği konusuna vurgu çekmeye çalışmıştım.
Kadın milleti zaten ota, taşa tav oluyor zaafları bu.
Ver gitsin.
Alabilirsin niye alamayasın bence arkadaşın abartmış
Alır yahu neden almasın.
Arkadaşlarımada alırım
Alabilir. Bu tarz tabuları yıkmak gerek😀
Alabilir neden almasın
Yoo arkadaşlarda birbirine alabilir 🌸💐
Arkadaşada alınır.
Alınabilir elbette
Ben sadece kadınıma alırım.
alabilir tabi ki
Alınır 👍