Alışveriş & Hediyeler Bu elbiselerden hangisi almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 2 tane alıcam karar veremedim hepsi biribirinden güzel çünküüü😍 Bu elbiselerden hangisi almalıyım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sokoke Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 100% +1 yıl Lacivert olanı beğendim. Gümüş takılarla şık duracaktır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlki çok güzelmiş bayıldım, biraz sorunu hortlattım üzgünüm şlspğdksd bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin <3 0 0 Yorumla
babasınınprensesi21 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl beyaz güzel durmuyor bence onu ele ilki gri olsun diğerini sen seç 0 0 Yorumla
Wobery Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Maviyle beyazı salla gitsin. Kelebekliyle gri 10 numara. 0 0 Yorumla
izeleren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Pek ic acici durmuyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saka mısın yaa Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı. Kelebekli ve beyaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lacivert olanı beğendim. Gümüş takılarla şık duracaktır.
İlki çok güzelmiş bayıldım, biraz sorunu hortlattım üzgünüm şlspğdksd bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin <3
beyaz güzel durmuyor bence onu ele ilki gri olsun diğerini sen seç
Maviyle beyazı salla gitsin. Kelebekliyle gri 10 numara.
Pek ic acici durmuyorlar
Saka mısın yaa
Taşıyabilirsen gri olanı güzel
Mavi olanı sevdim sadece
Hangisini begendiysen 😂
1vee2
Mavi ve beyaz al
2 veya 4
Kelebekli ve beyaz
mavi
Alma mq
Sondaki guzel