Yeni sözlendim ve annem çeyizime iç çamaşırı almaya başladı böyle dantelli arkası ipli falan. gerçekten şaşırdım yani ayıp değil mi yahu? Yani bilemiyorum biraz utandım. ceyize neden iç çamaşiri alınır ki? Ben yalnızca çeyizin tabak çanaktan ibaret olduğunu sanırdım. Şimdi öyle annem koyunca utandım ve benim vücudum fazla güzel değil yani popom falan çok yok. Yakışmaz ki bana onlar :(
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Böyle anne nerde bulunur be? 😀 Koysun kız Annene söyle çifter çifter koysun İleride lazım olacak Kocan için
kocam için mi
Yakışır merak etme zaten erotik giyimin amacı bu kötü bi fiziğin olsa bile o iç çamaşırları olayı çözer
Ya gerçekten çözer mi? Bilmiyorum ya eşim begenmezse. sanki yakişmicak hayatimdada hiç giyinmedim ama yakişmicak gibime geliyor. :(
Yakışır merak etme gençsin zaten fiziğin her şekilde iyidir yatakta iyi olmaya çalış yeter sana
Tabak çanaktan daha önemli bence her kadın eşi için bunu yapmalı bence
Tamam yapmalida cok cokta onemli degil sanki ya
Önemli önemli
ne kadar düşünceli bir kayınvalidesi var eş adayının resmen damadını düşünüyor 😂
Annen çok düşünceliymiş 😂 damadı çok sevmiş demekki
Ben bekar olduğum halde alıyorum bence tabaktan önce bunları almak lazım
neden ki bunlar onemli seyler mi?
Sence?
yani tabak canaktan daha onemli diyorsun normal mi bu😐😐
Söz olana kadar tabak çanak ama ondan sonraki öncelik çamaşır gelir benim sözüm 2 ay sonra olacak ben yine de bir kaç parça aldım açıkcası bana da saçma geliyordu evli arkadaşlarımın tavsiyeleri bana mantıklı geldi
Yaa :( peki nasil parcalar secmeliyim. Yani sanki bana yakişmicak gibi hissediyorum. Vucudum guzel degil fazla :(
Hayatındaki adamın sana olan sevgisinden eminsen bu tip takıntıları kafana takma herkes nasıl giyip cinsellik yaşıyorsa sende öyle yapacaksın şimdiden bunları çok düşünme
Teşekkür ederim :) ♥️
Yakışmaz diye düşünme onlar olur ceyizlerde ilerde seversn
arkasi rahatsız etmez mi ya ip falan 😐😐
🤭🤭🤭alisirsn ki tanga giymednmi hiç
giymedim
Hmm anladm
Ne güzel işte annen düşünüp koymuş ama sen yapsan daha iyi olurdu açıkçası ben de utanırdım annemin almasından
Kocan olacak adama sor bakalım birde 😂😂
ahahahahah annen az değil
Onlar ilk gece giyilmesi için 😂
Ben olsam gıyer çıldırtırdım
kimi?
Nişanlımı
Ne münasebet evlenmeden önce asla böyle bir şey yapmam
Annenin zevki güzel mi 😂
anlamadim?
İç çamaşır zevkiii güzel mi barrii
Sanane?
Yedik hee