Alışveriş & Hediyeler Gratis açılmamış ürünü iade alır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fişi atmadım hâlâ bende ürün hem çok dandik hem de kız ısrar etse de en açık renk yerine bir koyusunu aldım Bandı açıp yüzüme bir nokta sürdüm geri bantladım alırlar mı?Değişim de olur eksiklerim var zaten Gratis açılmamış ürünü iade alır mı? Cevapla Gratis Soruları İade Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Açıldığı belli geri almazlar Boşuna gidip rezil olma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çalışan kız arkadaşım o alır hahshaa zaten beğenmediğin için de iade edebiliyormuşsun diye duydum Yorumla
Çileklisadesoda Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kullansan bile iade etme hakkin var. Memnun kalmadım diyip değiştirme ve iade etme gibi bir durumun var. 0 0 Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ederler 0 1 Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Alırlar bunu merak etme götür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açıldığı belli geri almazlar
Boşuna gidip rezil olma
Çalışan kız arkadaşım o alır hahshaa zaten beğenmediğin için de iade edebiliyormuşsun diye duydum
Kullansan bile iade etme hakkin var. Memnun kalmadım diyip değiştirme ve iade etme gibi bir durumun var.
İade de olur değişim de
alırlar
Ederler
Alırlar bunu merak etme götür