Malum sevgililer günü yaklaşıyor bende fikir arayışı içindeyim ama ne alsam bulamadım. Bende sizlere sorayım dedim ne alınsa çok pahalıya kaçmadan tabii mutlu olurdunuz. Misal sigara kullanan birisi çok pahalıya kaçamam ama 200 -300 bandında çakmaklar var alsam ay bunu mu almış der bir erkek?
Ya da 400-500 bandında spor ayakkabı mı alsam? Saçma sapan markalar değil tabii.
Kıyafet aldım daha önce o yüzden pek almak istemedim.
Saat alsam pahalılar baya o kadae bütçem yok 200 -300 lük saatlere para vermem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keşke kendim gibi bir sevdiğim olsa da başına kurdela takıp gelse yanıma o gün. Maddi şeyler o kadar ilgimi çekmiyor ki.
Kendini çok sevene ilk defa denk geliyorum başına niye kurdela takıyor 😀 sana aşk hayatında şans diliyorum. Şimdi sorularda biraz aradım da nedense tüm erkekler hediyenin bir önemi olmadığını vurgulamış. Sevgilimle konuştuğumuzda ipucu almaya çalışırken de hediye almasan da olur demişti.
Peki ya sigara kullanıyor musun bilmiyorum ama güzel bir çakmak + spor ayakkabı alınsa mutlu olur muydun? Ya da iki hediye gereksiz harcama mı? Çakmak 200 civarı spor ayakkabı da 480 tl falandı.. 680 tl harcama yapmak fuzuli mi olur?
Senin hediyen benim desin yani. Düşünce olarak benzemekten bahsediyorum, maskülen tipli karı istemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Sevgilinin espri anlayışı iyiyse vesikalık fotoğrafını paketle ince bir şekilde kurdela falan tak ver. Bu ne diye sorarsa cüzdanına koyarsın bundan güzel hediye mi olur de.
Sevgilim düz bir insan sıradan hediyelerden hoşlanan bir tip aslında. Ha espriye de açıktır ama ilk sevgililer günümüz ilerleyen zamanlara saklayayım bunu
Bir de vesikalık fotoğrafını beğenen var mı acaba 😀
Ben beğeniyorum, adama diyorum photoshop yapma dümdüz çek gitsin. O zaman güzel çıkıyor.
Alkol kullaniyosa cok guzel viski takimlari gormustum ustunr isim yaziyolar kesede sogutma taslari falan var bence cok hos
Kullanıyor nerede satılıyor?
Trendyolda ciceksepetinde falan hepsinde var ama hepsinin modelleri farklk biraz arastir netten begendigini secersin
Teşekkür ederim 😊
gece gece kahroldum insanlar ne kadar da mutlu
Mutlulukla ne alakası var Allah aşkına?
Hayatımda yolunda gitmeyen o kadar çok şey var hepimizin var illa ki tabii ama iyi şeyler de var. Ben bugün bunu sordum yarın kötü bir şey de sorabilirim
haklısınız ne diyim sorun benim zaten kusura bakmayın