Alışveriş & Hediyeler Biri size kullanılmış bir şeyi hediye etse kabul eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Biri size kullanılmış bir şeyi hediye etse kabul eder misiniz? Biri size kullanılmış bir şeyi hediye etse kabul eder misiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kabul etmezdim. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Etmem teşekkür ederim ama gerek yoktu der iade ederim 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Etmem neden edeyim ki bana bunu mu layık gördün derim 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eden kişiyi de, vermek istediği hediye ile tıpışlarım. Ayıp ya. 2 0 Yorumla
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok eskiden arkadaşım doğum günümde kullanılmış günlük vermişti hiç unutmuyorum 1 2 Yorumla Mustafacanamed2134 +1 yıl Size yapılması yanlış sizin gibi güzel birine dünyanın en güzel hediyeleri verilmeli Yorumla hwjdkkwl828 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 511 cevap paylaştı. Ben her şeyin en iyisini hak ediyorum neden kabul edeyimmmm 1 1 Yorumla Mustafacanamed2134 +1 yıl Bu özgüvenin sebebi nedir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gözlerim kanadı cemre bu ne 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tatlı Sorunun altına yapılan tüm yorumlara gelemeyip silen sen değil misin djjddj😂😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Aslında hediyeye göre değişir 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Elektronik olur ses sistemi PS falan 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı. Ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kabul etmezdim.
Etmem teşekkür ederim ama gerek yoktu der iade ederim
Etmem neden edeyim ki bana bunu mu layık gördün derim
Eden kişiyi de, vermek istediği hediye ile tıpışlarım. Ayıp ya.
Çok eskiden arkadaşım doğum günümde kullanılmış günlük vermişti hiç unutmuyorum
Size yapılması yanlış sizin gibi güzel birine dünyanın en güzel hediyeleri verilmeli
Teşekkür ederim
Ben her şeyin en iyisini hak ediyorum neden kabul edeyimmmm
Bu özgüvenin sebebi nedir
Gözlerim kanadı cemre bu ne
Tatlı Sorunun altına yapılan tüm yorumlara gelemeyip silen sen değil misin djjddj😂😂😂
Aslında hediyeye göre değişir
Kimin verdiğine bağlı
Elektronik olur ses sistemi PS falan
Ederdim, sonuçta beni düşünmüş.
Etmem ben.
Ederim
Evet ederdim
Ayıp olur yapmamalı
etmem asla