Alışveriş & Hediyeler Giyim alışverişine ne kadar bütçe ayırırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ne kadarlık bütçe ile kaç ay arayla alışveriş yapıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Sitenin etkileşimi gerçekten müthiş Giyim alışverişine ne kadar bütçe ayırırsınız? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
rugba Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 43% +1 yıl Mutfak alışverişi m? Bakım mı? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Giyim giyim 😃😃 Yorumla rugba +1 yıl Yani yılda iki kez yapıyorum herhalde toplam 1000 TL falan Yorumla Soran +1 yıl Bir iki parça bir şey alıyorsun o zaman genelde Yorumla rugba +1 yıl Yani Yorumla
Betelgeuseee Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayda 400 falan ayırıyorum. 1 23 Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Dimi dimi 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yorum üstüne yorum yağıyor resmen 🤣🤣 Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Biraz öyle oldu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Siteye reklam vermeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim etkileşim 0. Buraya vereceğim parayla instagramda reklam veririm kat kat karlı çıkarım Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Ne reklamı Yorumla Soran +1 yıl E ticaret sitem var. Onun reklamı Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Hangi site, bakacağım. Yorumla Soran +1 yıl www.eflatunn.comÜrün yükleme yapmadım henüz. Muhasebeci vergi levhasını göndermedi. Gönderir göndermez ürünler yüklenecek. Bir kaç gün içinde hallolur. Müthiş kampanya başlatacam Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Anladımm, inceleyeceğim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yasal süreç bitince tekrar haber ederim 😊 Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Tamamdır bakarım tekrar, şu an baya geniş bir yelpazesi var galiba. Yorumla Soran +1 yıl Evet. Bebek kısmı da eklenecek daha. Ama işte vergi levhası olmadığı için her şey bekliyor. Bugün yarın hallolur inşallah Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Değişim iade falan var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki var. Diğer mağazalarda olan her şey var Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Kargo sınırlaması nasıl? Sabit mi belirli alışverişte ücretsiz vs mi Yorumla Soran +1 yıl Belirli alışverişte ücretsiz olacak. Kargo ücretini düşürebilmek için uzun zamandır hesap kitap yapıyorum. Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Peki buradaki ürünler bazı mağazalarla anlaşmalı olup mu gönderilecek siteye ait olup mu trendyol mantığı gibi mi diye öğrenmeye çalışıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Siteye ait ürünler. Trendyol, n11, hepsiburada gibi pazar yerlerinde de satış olacak. Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Anladım kulağa güzel geliyor Yorumla Soran +1 yıl Beğeneceğinden eminim 😊 Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Ben bir alışveriş bağımlısıyım ya 😂😂😂 Yorumla Betelgeuseee +1 yıl Şansıma da senin sorun geldi Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş çevrene de iletebilirsin ama ürünler yüklenince 🤣🤣 güzel bir karşılaşma olmuş 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mutfak alışverişi m? Bakım mı?
Giyim giyim 😃😃
Yani yılda iki kez yapıyorum herhalde toplam 1000 TL falan
Bir iki parça bir şey alıyorsun o zaman genelde
Yani
Ayda 400 falan ayırıyorum.
Dimi dimi 😂😂😂
Yorum üstüne yorum yağıyor resmen 🤣🤣
Biraz öyle oldu 😂😂
Siteye reklam vermeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim etkileşim 0. Buraya vereceğim parayla instagramda reklam veririm kat kat karlı çıkarım
Ne reklamı
E ticaret sitem var. Onun reklamı
Hangi site, bakacağım.
www.eflatunn.com
Ürün yükleme yapmadım henüz. Muhasebeci vergi levhasını göndermedi. Gönderir göndermez ürünler yüklenecek. Bir kaç gün içinde hallolur. Müthiş kampanya başlatacam
Anladımm, inceleyeceğim 😊
Yasal süreç bitince tekrar haber ederim 😊
Tamamdır bakarım tekrar, şu an baya geniş bir yelpazesi var galiba.
Evet. Bebek kısmı da eklenecek daha. Ama işte vergi levhası olmadığı için her şey bekliyor. Bugün yarın hallolur inşallah
Değişim iade falan var mı peki
Tabi ki var. Diğer mağazalarda olan her şey var
Kargo sınırlaması nasıl? Sabit mi belirli alışverişte ücretsiz vs mi
Belirli alışverişte ücretsiz olacak. Kargo ücretini düşürebilmek için uzun zamandır hesap kitap yapıyorum.
Peki buradaki ürünler bazı mağazalarla anlaşmalı olup mu gönderilecek siteye ait olup mu trendyol mantığı gibi mi diye öğrenmeye çalışıyorum.
Siteye ait ürünler. Trendyol, n11, hepsiburada gibi pazar yerlerinde de satış olacak.
Anladım kulağa güzel geliyor
Beğeneceğinden eminim 😊
Ben bir alışveriş bağımlısıyım ya 😂😂😂
Şansıma da senin sorun geldi
Arkadaş çevrene de iletebilirsin ama ürünler yüklenince 🤣🤣 güzel bir karşılaşma olmuş 😃