Ben hiç sevmem üstüme başıma bi şey almayı. Hatta üniversiteye başladığımda giydiğim bi trençkot vardı onu giyiyordum geçen seneye kadar annem zorla attırdı asfkjahfa az önce Trendyol'dan 60 TL'ye bi pantolon sipariş ettim ama bu devirde 60 TL'ye pantolon olur mu diye de şaşkınım, oyuncak bebek pantolonu gelir mi sizce :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Giyime bütçe ayırmıyorum kendi param olmadığı için öyle neyi beğenirsem almak istersem ya da neye ihtiyacım varsa onu alıyorum direk belli bir bütçe belirlemiyorum. Bi alıyorum bi satıyorum sattıklarımda aldıklarıma gidiyor gelir gider bilanço tablosu oluşturcam muhabeseci arkadaşıma kendi adıma en sonunda yane 🤓🤪
Aynı ben...
Ayağımdaki bot 2013 den
Üzerimdeki hırka 2015 den
en iyisi aman nolcak
İhtiyacım ne kadarsa o kadar ekstra bir şeye görüp aşık olmadığım sürece almıyorum zaten. Hep ihtiyacım varsa alırım geçen haftalarda 3 pantolona 350 verdim 😒
Ben alışverişe çok düşkünüm ya. Bağımlılık benim için. Sabit ayırdığım bir rakam yok ama sürekli gözüm yeni şeylerde. :D
ne kadar süredir Alışveriş Yapmadığıma bağlı. Ve bide seveceğim ürünlerin markalarına
Bayağı harcıyorum ya en az bin lira😂 bu arada nickin ne kadar güzelmiş🤩
teşekkürler şeker kız o senin güzelliğin
Ah keşke güzel olsam zaten seninle sürekli konuşmak istiyordum nasip olmadı bir türlü ahahhad
Ay görüldü yedim ahahd
Giyim için ayırdığım 500tl abime olmayan veya abimin giymediği kıyafetleri giyiyorum
Kıyafet için para harcamayı sevmem
Asla ayırmam genelde beğenince direk
1000 lira maksi
Bütçe ayirmiyirum
degisiyo