Sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ve ben ona hala hediye bulamadım. Onu acaba doğum gününde 3 gün sürpriz tatile götürsem hediye sayılır mı? Yoksa tatilin yanında farklı bir hediye de şart mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
doğum günü hediyesi olarak teklif ettiğinde 3 gün boyunca olan tüm plan programlarını iptal edip kabul ediyorsa helal olsun valla :D bilmiyorum ama düşünce saçma geldi bana. Hediye olarak sayılır bence evet ama. Yani sen doğum gününde aşkım tatile gidelim diyeceksin ve 3 gün konaklama yapacağız diyeceksin o da her şeyi iptal edip 3 gün seninle birlikte vakit mi geçirecek? seninle vakit geçirir onda bir sorun yokta. Böyle bir şeyin kabul edilebilmesi için sevgilinin işsiz ya da bomboş biri olması lazım. Diğer türlü bence rahatsız edici bir hediye. Tatil birlikte planlanacak bir şey herkesin işi gücü var. Sen hediye al kardesim bu planla dövüşürsünüz bak :d
02 Yorumla
Soran+1 yılİş kendi işi. İstediği zaman 3 gün gitmeyebilir o yüzden büyük sorun olmaz. Zaten cumartesi pazar gitmiyor. Bi cuma günü de onsuz idare edebilirler herhalde 😅
En İyi Cevaplar
Sen hediyenin en şanını veriyorsun daha ne olsun. Aslında sevgilin muhtemelen hediyenin büyüğü küçüğü ayrımı yapmayacaktır. Yapacak insan zaten baştan aşağı saçmalar.
Hem bu hediye daha bir farklı ya. Ben hiç duymadım sevgilisine 3 gün tatil hediye edeni.
Ama şu da var umarım olmazda diyelim ki ayrıldınız. İşte o zaman geldiğinde hediye ettiğin bu tatil için pişman olmaman gerek.02 Yorumla
Soran+1 yılArdına düşeceğim ya da pişman olacağım hiçbir şeyi hediye etmem. Ayrılırsak da güzel bir anı olarak kalır ikimiz için de
+1 yılBenim de yaklaşıyor doğum günüm hatta 2 gün kaldı beni de götür beni de beni de 😂😂 beni tatile götürecek sevgilim yok sevindir şu garibi sen takılmana bakarsın ben sevgilinle tavla oynarım lobide 😂😂
00 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılMuhteşem düşünmüşsün bence çok güzel olur ve çok güzel de bir anı olarak anımsarsınız şimdiden sevgilinin doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım nice mutlu yılları olsun inşallah 🌹
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
40Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılbence çok güzel bir hediye ben olsam bayılırdımm 😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/t2Z2ZadxVYo?feature=share
İnsanların düşünceli sevgilisini gördükten sonra aklıma eski sevgilimin düşüncesizliği gelmiştir32 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Bende istemiyorum
+1 yılFarklı değil ama tatilin yanında küçük ufak bir hediye olsa iyi olur anı hatıra olarak. İlla pahalı bir şey olmasına gerek yok ama kolye bileklik olabilir veya giyecek bir şey olabilir yani kısaca ikram edebileceğin küçük ufak tefek bir şey olabilir maksat hatırası olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bı defasında bı arkadaşıma hediye aldım bı kalem. ama beyaz murekepli özel bı kalem yazıyorsun yazı görünmez. kalemi ters çevirince mavi lazerli ışıkla yazı çok net okunabiliyor. ilkin söylemedim kalemin özelliğini bu kalem yazmıyor dedi boşuna alıp para vermişsin dedi. ozeliklerini söyleyince tam istediğim bı kalem dedi..
00 YorumlaSevgilin bu kada masrafa değer mi önce onu düşün onun için o kadar çabalıyosun sonra hop e ben daraldım bu ilişkide sevgim bitti falan filan
22 Yorumla
Soran+1 yılAynı jestleri o da yapıyor ama
Özellikle aynı gün kutlanması bana saçma geliyor birkaç gün öncesi ya da sonrası için güzel bir plan yaptıysan neden olmasın. Tabi özellikle o günü de sıradan gibi geçmemek lazım ufak bişeyler yapılmalı o günde bence.
00 Yorumla
+1 yılYo tabiki bence bu en büyük hediye zaten ama mesela tatilde onu bir yerlere götürüp sonra o yokken odasını dekore edip balonlar filan koya bilirsin. Ben de annem için yapmıştım
10 Yorumlatabiki sayılır eşim beni evlilik yıldönümümüz de tatile götürmüştü çok mutlu olmuş tatil başlı başına hediye zaten
00 Yorumla
+1 yıl3 gün boyunca işe gitmeyecekse ne iş yapıyor bu adam, kimin parasıyla kim finanse ediyor
020 Yorumla
Soran+1 yılKendi işi. Zaten cumartesi pazar çalışmıyor. Cuma günü gitmezse onsuz idare ederler
- +1 yıl
Kim finanse ediyor bu tatil hediyeyi
Soran+1 yılBen 😂 o finanse etmiş olsa hediye mi olur
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun , o ne iş yapıyor
Soran+1 yılDanışmanlık şirketi var onun. Stilistim ben de
- +1 yıl
Tehlikeli bir hediye ama iyi şanslar ne deyim
Soran+1 yılHaha haklısın uçak düşebilir giderken 😅
- +1 yıl
Nerden nereye gideceksin ki uçakla
Soran+1 yılİstanbul- Rize
- +1 yıl
Uçak düşmezde rizede neler olur bilinmez
Soran+1 yılRize işte yav sıradan bir yer en fazla ne olabilir sanki Batum’a gidiyoruz 😂😂
- +1 yıl
Oooho neler neler olur
Soran+1 yılNiye Rize’de suç oranları daha mı yüksek İstanbul’a göre 😂
- +1 yıl
Sizin birbirinize neler yapacağınızdan bahsettim size kim ne yapsın
Soran+1 yılAlıp adamı öldürmeye götürmüyorum herhalde 😂 psikopat mıyım ben
- +1 yıl
Sen anladın açık açık konuşturma şimdi beni
Soran+1 yılNeyi anladım
- +1 yıl
Çiftler birbirinin doğum gününde ne yaparsa o
Soran+1 yılHediye alıyor işte
- +1 yıl
Güle güle kullan 😂😂😂😂
+1 yılTatlı götürüp götürdüğünüz akşam birde mum. isikli doğum günü oastasiyla kutlayıp hediye de tatil aşk aşkim misali 😄😄
00 Yorumla
+1 yılBulamadık şöyle düşünceli ince manita 😍
Ulan ne şanslı herifler var beaa🤦♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şey karşılıklı 😂
- +1 yıl
Bende yaparım da değen hatun bulamadık
Ne garilar var lan şu evrende. Böylesi bizi bulmaz muna goyuuum 🤪
06 Yorumla
Soran+1 yılHer şey karşılıklı 😂 bana böyle jestler yapana ben de yaparım
Soran+1 yılOnlar 195 boyunda, baklavaları ve adonislerinde 0 yağ olan, fit, kaslı, işinde gücünde, kadına doymuş, eli penisinde gezmeyen, entelektüel ve kendini geliştirmiş, başarılı erkeklerden jest bekliyorlar 😂
Soran+1 yılAynen o yüzden bakmıyorlar sana herhalde 😂
He götür gotur yesin içsin ilk fırsatta seni terketsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBence zamanı varsa tatil için olabilir. Biraz zoraki gibi olmasın da. Biri bana öyle bir şey yapsa biraz bozulabilirim..
00 Yorumla Beleşçi kendini bir kadına yamamaya meraklı yurdum erkeğinin övgüleri kaldırdı mi egonu yeterince 😂
04 Yorumla
Soran+1 yıl?
Tatile götürüp orada gerçekten tatili yaşatırsan çok güzel bir hediye olur hemde bungalov eve götürüp akşam yemek daha sonra bir anda doğum günü pastası çıkarsan ve arkadan da komik doğum günü şarkısı açsan hem cok güzel hemde güzel bir anı olur
20 YorumlaEn büyük hediye sayılır bence. Yani bunu düşünen bir kız arkadaş çok nadir bulunur
00 Yorumla
+1 yılSayılmaz mı, sevdiğin insanla birlikte vakit geçirmekten güzel hediye mi var..
00 Yorumla
+1 yılMantıklı.
Güzel bir hediye.
Sonrasında da güzel bir anı kalır.00 Yorumla
+1 yılGüzel anıların biriktirildiği güzel bir hediye sevdim ben bu fikri😇
00 Yorumla
+1 yılSayılır tabi. Hediye ille de fiziki kavram olmak zorunda değil. Hoş bir hediye bence sevecek
00 Yorumla
+1 yılBunu genelde erkekler yapar ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl benle sevgili ol. Beni tatile götür geri ayrılalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel birsey. karşındaki bunun degerini görebilirse. yani onun da planları felan vardır onları iptal edebilir mi? Benimki etmez mesela o yüzden o tarz süprizler yapmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence güzel bir süpriz hatta cok sevinir yemekte ismarlarsin olmadi o yeterli olur bence
00 YorumlaYeterli olur ama ufak bir sürpriz de ayriyeten olabilir
00 Yorumla
+1 yılyani en güzel hediyeyi veriyorsun aslında onunla vakit geçirerek
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılTatile götür ama ekstra bir şeyler de yapmalısın. Sadece götürmek yetmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatil sırasında adama yatakta zorluk çıkarmaz isteklerini yerine getirirsen hediyelerin en büyüğü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayılır sayılır 3 gün sizinle baş başa zaman geçirmekten daha iyi hediye olamaz😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi tatile götürüyorsun. Hem de bu devirde bide baş başa sence başka hediyeye gerek var mı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de tatil en iyisi gibi duruyor hoşuna gidecektir 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye paketi içinde biletleri ver hediye yerine geçer fiziken de 😂
00 Yorumla
+1 yılbence hoş bir şey ancak tatilin ortasındayken hoş bir kolye de kötü olmazz.
14 Yorumla- +1 yıl
kolye mi
altından olsun zenciler gibi yee dostumm diye takar kahakahka. ç. P
Soran+1 yılBazı erkekler seviyorlar kolye kullanmayı. Neden bı kadar komik geldi ki?
- +1 yıl
çoğu keko gibi duruyor ama evet sevsinler:P
Soran+1 yıl@hayatnasılgidiyor tarz ve zevk meselesi
+1 yılTatilin yaninda onunla sevisirsen daha iyi bir hediye olur
15 Yorumla
Soran+1 yılSu içmeyi hediyeden sayıyor musunuz?
- +1 yıl
Su içmek ne alaka?
- +1 yıl
Anlamadım 😂😂
Soran+1 yıl@gorevbasarisiz boş ver büyüyünce anlarsın
- +1 yıl
😂😂😂😂 komedisin açık açık bir sey yazamadigin için bana gelipte büyüyünce anlarsin diyorsun
Yeterli olmasın da nolsun. Tatil diyoruz ne gerek var başka bişeye
20 Yorumla
+1 yılGüzel hediye olur eşim böyle bir hediye vernişti🙏
00 Yorumla
+1 yılTatilde sayılır fakat sana pahalıya mal olur sana tavsiyem içinden nasıl bir hediye geçiyorsa onu al veya yap
00 YorumlaNeden sayılmasım tabiki de sayılır üstelik çok güzel bir hediye olur
10 Yorumla
+1 yılŞart değil ama bir çiçek bile ola bilir yanında :-) bu arada çok iyi düşünmüşsün😌
10 Yorumla
+1 yılAman boş ver kanka kendine bişey al o paraya erkolara değmez
00 Yorumla
+1 yılSayılır da daha sonra hep büyük şeyler bekler senden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de doğum günüm geliyor, ama bırak tatili genellikle kutlanmaz bile, kendi pastamı kendim yaparım sonra oturup ağlaya ağlaya yerim :)
10 YorumlaDaha iyi hediye yok bence
10 Yorumla
+1 yılBence gayet de sayilir ve hos olur.
10 YorumlaNiye sayilmasin çok güzel bı düşünce
10 Yorumla
+1 yılDaha ne olsun. Hediyelerin en büyüğü olur.
00 Yorumla
+1 yılbundan iyi hediye mi olur :D
00 Yorumla
+1 yılHediyelerin en güzeli olur
00 YorumlaMükemmel bir hediye
00 Yorumla
+1 yılBöyle sevgilimiz olması ahh ahhh🥲
00 Yorumla
+1 yılVay be ne sevgililer var.
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel bir hediye bence
00 YorumlaSayılır ama ufak bir pasta da kes
00 Yorumla
+1 yılBence güzel hediye olur 🌸
00 Yorumla
+1 yıltabi ya plaket falan ver
00 Yorumla
+1 yılMinik birde hediye olabilir
00 Yorumla
+1 yılSayılır tabi neden sayılmasın hatta çok mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılTatile götür ve ona orada da ver.
02 Yorumla- +1 yıl
@Hatitler 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilen kızmaz mi sevgilinle tatile gitmeye
013 Yorumla
Soran+1 yılAilem bana karışmaz
Cevap sahibi+1 yılAnnen açık mı kapalı mı
Soran+1 yılAçık
Cevap sahibi+1 yılNiye karışmıyolar ki hiç mi karışmıyolar
Soran+1 yılValla hiç karışmıyorlar 😅 kendi evimde yaşıyorum, kendi paramı kazanıyorum artık büyüdüm herhalde
Cevap sahibi+1 yılOha ne güzel aşırı şanslısın ya aşırı imreniyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç yasindasin bu arada
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılBen 20 yaşındayım hic dışarı çıkmıyorum hiç üniversiteye giderken hergun konum atıyorum hiç erkek arkadaşım bile olmadı diz kapağında elbise bile giyemem aşırı korumacılar ne yapıcam en güzel yıllarım ziyan oluyo çok takıyorum
Soran+1 yılCanım daha seni küçücük kızları olarak görüyorlar demek. Çevre de maalesef onları buna zorluyor. Çalışıp kendi paranı kazanıp kendi hayatını kurduğun zaman eminim daha özgür olacaksın
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bende üniyi bitirip çalışmayı kendi ayaklarım üzerinde durmayı düşünüyorum acaba o zaman düzelir mi ise yarar mı sonuçta muhafazakarlar yinede karışırlar
Soran+1 yılBu denli karışamazlar bence
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkür ederim her şey gönlünce olsun 🌸
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilimi doğum gününde 3 gün sürpriz tatile götürsem hediye sayılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım