Kardeşimin 1 yıldır peşinden koştuğu kız teklifini doğum gününe 1 gün kala teklif etmiş. :D Şaka gibi, bugün sevgili olmuşlar ve yarın kızın doğum günü. :D Kız işini biliyormuş. :D Neyse art niyet aramayacağım. :)
Hediye alma diyorum ama dinlemiyor. Sizce 1 günlük sevgiliye hediye alınır mı?
Ben almazdım şahsen daha ne kadar tanıyosun ediyosun sonuçta nelerden hoşlandığını bilmezsin etmezsin daha doğru düzgün tanımamışsın bile hadi uzun bir ilişki olsa neysede 1 günlük sevgilinin neyini nelerden hoşlandığını tam olarak bilemezsin birde öyle ilk günden hediyelere falan boğup şımartmamak lazım diye düşünüyorum yoksa onun arkasını hiç alamazsın hep hediye bekler hani özel bir gün olur doğum günü olur alırsın da normal bir günde hediye alınması bence saçma hele yeni bir ilişkiyse bu
Bence almasın, kız bişey derse hazırlıksız yakalandım der. Daha yeniyiz, birbirimizi tanımadan ne hediyesi diyebilir. Bence almasın saçma yani. Şaka gibi kız bı gün önce kabul ediyor. Resmen oyun oynuyor. Sevseydi önceden kabul ederdi neden bugün dimi.
Olay biraz sakıncalı görünüyor ama 1 gündür tanıştığı biri değil o. Bence alınır. Alınmasa da olur bu şüphe uyandıran durumdan dolayı. Hatta mümkünse almasın. Dikkat çekmeye çalıştığım nokta sevgililik adı konulalı 1 gün olsa da geçmiş 1 günlük değil.
Ben almazdım şahsen daha ne kadar tanıyosun ediyosun sonuçta nelerden hoşlandığını bilmezsin etmezsin daha doğru düzgün tanımamışsın bile hadi uzun bir ilişki olsa neysede 1 günlük sevgilinin neyini nelerden hoşlandığını tam olarak bilemezsin
Ben almazdım şahsen daha ne kadar tanıyosun ediyosun sonuçta nelerden hoşlandığını bilmezsin etmezsin daha doğru düzgün tanımamışsın bile hadi uzun bir ilişki olsa neysede 1 günlük sevgilinin neyini nelerden hoşlandığını tam olarak bilemezsin
Almasa bu sefer de kızın gözünde düşer çok pahalı olmasa da bir şey almalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir cicek alsın iki romantiklik yapsıb, seni tanıyabilecegım güzel günler yaşayacağız ileride cok daha güzellerini alırım falan desin yeter cok simartmasin