Genelde öyle kargolarımı dağıtım merkezinden bile çıkarmadıklarını geldik evde yoktunuz diyip kapıya bile uğramadıklarına şahit oldum. İnşallah size öyle olmaz
Evet haklısın. Öyle olunca insan ister istemes geriliyor. Bakalım sabah yola cıkabilirse benim icin güzel haber olur. Eger dedigin gibi yaparlarsa mesajmı geliyor
Evet öyle oluyor. Arkadaşımın ödevini yapacaktım. Malzemeleri gönderdi geleceğini de biliyordum mesaj geldi. Evdeydim uğradık yoktunuz kapımıza not bıraktık gibi mesaj geldi ama ne kapı çaldı ne de not vardı ortalıkta. Dağıtım merkezine gittim yarım saat orada bekledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
genel olarak ptt kargo sıkıntı ya. deli ediyor insanı.
Sağlık olsun diyelim. Bu sabah verilmisti, hala aynı ilde gozükuyor. Demekki 3 gunu falan bulur gelmesi
İstanbul 'da oturuyorum bazen İstanbul içinden kargo geliyor bana o bile 1 haftayı buluyor. umarım seninki hızlı gelir.
Eyvah eyvah. Ben rahat 4 gün unutayim o zaman. Ondan sonra yine takip etmeye başlarim
Çalışıyor. Yakın zamanda iki kere kargo geldi
Tesekkür ederim. Diğerlerine göre biraz gec geliyor öyleyse
Firma gönderilerini önemsiyorlar hızlı geliyor ama birinden kargo bekliyosanız Allah sabır versin
Evet kargo bekliyorum. Persmebeye kadar gelirse problem yok diyeyim😄
Genelde öyle kargolarımı dağıtım merkezinden bile çıkarmadıklarını geldik evde yoktunuz diyip kapıya bile uğramadıklarına şahit oldum. İnşallah size öyle olmaz
Ama şöyle bişi var. Kargo ücretini ben ödeyecegim. Yine aynisıni yapma lüksleri olur mu sence
Onu denemedim bilmiyorum 🙂
Ben denemiş olucam. Haber etmeye çalisirim insallah☺
Olur belli mi olur işime yarar. Kritik bir zamanda zor durumda bıraktılar. Dağıtım merkezi uzaktaydı
Evet haklısın. Öyle olunca insan ister istemes geriliyor. Bakalım sabah yola cıkabilirse benim icin güzel haber olur. Eger dedigin gibi yaparlarsa mesajmı geliyor
Evet öyle oluyor. Arkadaşımın ödevini yapacaktım. Malzemeleri gönderdi geleceğini de biliyordum mesaj geldi. Evdeydim uğradık yoktunuz kapımıza not bıraktık gibi mesaj geldi ama ne kapı çaldı ne de not vardı ortalıkta. Dağıtım merkezine gittim yarım saat orada bekledim
Kıyamam yaa. Sağlik olsun brnde bir daha bulasmamaya calisirim artık. Iyi geceler ☺
İyi geceler
Kargo elime ulastı ☺
Maşallah
evet baya hızlı geldi. Bölgeden bölgeye değişiyor demek ki
Demek ki
Evet doğru
Teşekkür ederim öyleyse biraz yavaş calisiyolar galiba ☺
Evet PTT diğer kargo şubelerine göre daha yavaş rıca ederim
evet
Tesekkür ederim