Beğenmeyenlerden tavsiye rica olunur
Güzel
Fena değil
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Beğenmeyenlerden tavsiye rica olunur
Öğretmen yazılı yaptığında "cevap hayırsa neden" derdi ben çocukken, bende nedenini bilmediğim için cevap evet derdim 😂 senin sorunda öyle olmuş fikir vereceksek fena değil bilemedin guzel en kotu ihtimal harika saat 😌 güzel günlerde kullanın 💮
😂😂😂yaaa. Çok teşekkür ederim 💐
Rica ederim çok daha güzelleri nasip olsun 🤍🤍
Hoş bir saat fakat içinde rakkam olmamalı. 12 - 3- 6 ve 9 da çift çizgi ve içi komple mat siyah olabilir , ve dikdörtgen bir saat kasası. Ve deri krokodil kayış. 👍
Teşekkürler tavsiyen için. Akıllı saat önerin varsa yazar mısın
Akıllı saatler eğer iyi bir şey almazsan bir süre sonra saçmalamaya başlıyorlar. Ve kolunu bir yere vurunca oluyor böyle bişeyler.
Iki tane model attım trendyol'dan. Model olarak fikrin olsun diye..
Bu tarz
Bunun gibi
Çok ilginç resim ekleyemiyorum. 😂
Göremiyorum 😂
Trendyol sitesine gir. O kadar çok model var ki. 120 TL den başlıyor 850 TL ye kadar var.
Anladım teşekkürler
Rica ederim. 👍 bunun gibi saatler işte..
Çok Teşekkürler gerçekten
Rica ederim. 👍 100 - 200 liralık bişeye kaçma ömrü çok çok kısa olur çünkü..
Ya en fazla 750 TL yukarı kurtarmıyor 😂 o yüzden işte bilmiyorum nasıl bulabilirim kaliteli orijinal bir şey
750 liraya kaliteli bişey alabilirsin. Ama isim olmamalı tabii ki. Citizen - seiko gibi marka olmaz. Ama puma veya adidas' ın saati oluf. Trendyol da ve hepsiburada. ya bi bak..
Çok teşekkür ederim çok sağ ol gerçekten çok teşekkürler
Rica ederim. Ne demek birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bu arada şatet spor yapıyorsa , güzel rüzgar geçirmeyen eşofman takımda olabilir..
Huuu çok iyiymiş. Cok teşekkürler gerçekten yani kafam çok karışık zaten ne hediye alacağımi hiç bilmiyorum. İlk saat geldi aklıma yoksa bu söyledin de olabilirmis. her şey için çok teşekkür ederim tekrardan 🌺🌺
Rica ederim. 👍🌷🌷

Bende bundan var, bu daha güzel, armani al, casio güzel değil
Çok teşekkür ederim tavsiyen icin
Rica
Cevap
12Cevap
Bence güzel bir saat
ben alsam huwaei watch gt 2 alırdım 2700-2800 ₺
Bu nasil
Süper. Güle güle kullan
Teşekkürler, Huawei watch GT3 pro
Şık bir saat bence bir erkeğin koluna yakışacağını düşünüyorum. Bu tarz büyük heybetli erkek kol saatlerini seviyorum
Bende bunun yerine Rolex olanları var uygun fiyatlı. ya da akıllı saatler
Akıllı saat önerisi ne olabilir fikrin nedir sence.
Akıllı saat için kullandığı telefon ne
Samsung
Çok güzel akıllı saatler var
Burdan atarsanız rica etsem
Bunun yerine ben akıllı saati tercih ederdim ama yinede fena değil
Aynen sen böyle yazınca akılı saat daha kullanışlı geldi. Fikir versen
Çok teşekkür ederim
Sade seven biri için iyi ama çok standart bisey, kötü degil
Olabilir, bütçe ne kadar?
750 an fazla
Teknolojiyi seviyorsa akıllı saatte alabilirsin
Orijinal saat o kadar eder mi 😂 yani kalitesiz olmaz mı
Xiaomi akıllı bileklik
Bilekli k mi alayım acaba ayy nasıl bir şey ki acaba hiç bilmiyorum ya bir link atarsan rica etsem ya da ürün ismimi yazarsan ben araştırsam
www.mediamarkt.com.tr/.../...ik-siyah-1222743.html
biraz aşıyormuş senin bütçeni
Çok teşekkür ederim. Bunu aklıma bulundurayım. Yine çok aşmıyor bütçemi 😂 çok teşekkür tekrar
Rica ederim :)
aynısını kullanıyorum çok sıkıcı bir model
Sahiden mi ya. Önereceğin bir şeyler varsa rica etsem
Olsun aklımda bulunsun bir bakayım sadece
Guzel en az bin ile 500 tl arasi fiyati
Ohaaa 😂😂 çok iyi anlıyorsun. Ya akıllı saat almaya karar verdim ya bundan vaz geçtim. Önerin var mı
Yakin zaman da aldim. Bir cok sast baktim. Mavi reengi 2.500 tl civari casio iyidir. Kalitelidir.
Teşekkürler
Akilli saat alma su gecirir
Yaaa iyi de su geçirmez diyor. Nasıl bir şey alsam acaba ya marka önerin varsa sana zahmet
3 5 atm su gecirir. Casio su gecirmez
Anladım çok teşekkür ederim
Güzel bence. Yanı tıp olarak fena değıl.
Akıllı saat falan yazılmış bütçe olarak bu saat 600 cıvarı sanırım. Bütçenı bılmıyorum ama bu saat 10 yıl kullanılabılrken akıllı saat 2-3 yıl anca gıder. Ve akıllı saatlerde en ıyısı apple bütçen yetıyorsa apple watchı tavsıye ederım
Bütçem 750 en fazla. Bilmiyorum dijital saat daha iyi gibi geldi bana ama onlarda çok pahalı sanırım
Bence akıllı saati boş ver. Akıllı saatte iyileri çok pahalı ben o yğzden yazmadım. Cassio o para aralığında iyi seçenek. Yalnız kayış metal varsa takım elbiseyle daha iyi gider haberin olsun.
Teşekkür ederim bakacağım
rüca ederim
Klasik güzel bir saat
Güzel duruyor kötü değil
deri kayış kullanabiliyorsa fena değil
Çok klasik Bnce ya
Akıllı saat alsam daha mi iyi olur. Sence
Çok güzel yaa
Alınabilir güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?