Moda & Stil Şu saati takan bir erkekten nasıl bir vibe alırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir erkeğin bu tarz saatleri sevmesi kişiliğini belli eder mi? Şu saati takan bir erkekten nasıl bir vibe alırsınız? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Zayıf, sportif, sosyal, pozitif, kuralcı, matematik ya da sayısal bilgisi var, çok bilmiş, zarif, espri yeteneği 0😄😄😄😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oda okeyy 😂😂 Yorumla Mickywomen +1 yıl Yanlış mı bi söyle? 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben bilemem toplumun algısını ölçmek hoşuma gidiyo 😂 Yorumla Mickywomen +1 yıl O yüzden gizlisin 😄 Yorumla
BallıKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 100 , eic 94% +1 yıl Zeki, kibar, harbi, güvenilir ve maceracı bir vibe alıyorum şahsen. Koluna girip paraşüt atlamaya, dağ tırmanmaya gidek vibe'ı 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vay be 😂😂 Yorumla BallıKedi +1 yıl Yah 🤣 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Futbolu seven, kız düşkünü olmayan, yürüyüş koşu yapmayı ve yüzmeyi seven, esmer bir erkek vibe'ı alıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen varya 1-0 öndesin her yerde haberin olsun. Yorumla myraes +1 yıl Neden 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hissetmeyi bilen kız her zaman öndedir Yorumla myraes +1 yıl cansıın teşekkürler Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Koşmayı seven, spor yapan, sosyal, insanlarla arası iyi, sevilen, kendine zaman ayıran geliştirmeyi seven, kitap okuyan birisi 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla aichaa +1 yıl Ama söle doru mu diil mi 🙄 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mavi veya gri kapşon, kot pantol, spor ayakkabı, bilgisayar ve duygusal, sessiz asosyal çocuk canlandı gözümde 0 0 Yorumla
esmayim Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Spor yapanlar genelde bu tarz kullanır bence. Ama bana kalırsa güzel değil😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda guzel😂😂 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl En kral saattir bu yahu, aşırı uzun ömürlüdür. Lisedeyken yıllarca taktım bundan ben... :D 0 0 Yorumla
parantezicinde Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bilgisayarla arası olanÇok sosyal olmayanAile babası olurBazen itici olabilirSekste vasatPlanlı yaşar Sevmez kaşarAdam gibi adam Uzun yaşar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 iyimis knk Yorumla parantezicinde +1 yıl Thanks😄🧿 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kibar, atılgan, beyefendi, özgüvenli ve nedense bilmiyorum ama galatasaraylı vibe ı alıyorum 😅 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve iyi çizim yapan biri gibi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama Ben Fenerliyim 😂 Atatürkü bagira çağıra tezahuratlarla yaşayan biziz balım siz değil 😂👍 yorum için saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atatürk ne alaka anlamadım? Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben böyle severim ama takmıyorum kullanmıyorum saat. 0 0 Yorumla
gezerimtozarimben Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl kesin parfümğ bol sıkıyordur metro kullanıyordur bide kesin bilgisayarda cok iyidir ve matemateigi iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sportif tarzı olan, gamer ya çok komik sosyal ya da içine kapanık kendi halinde biri diye düşünürüm 😅 ilk hissettiğim buydu :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorum için 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😅🤗 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 24 saat gym takılan erkek Vibe alırım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Okeyyy Yorumla dynamiteee +1 yıl Pekii Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Ne saatmis arkadasss GBT çıkardınız resmen 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Anlamam ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zayıf, sportif, sosyal, pozitif, kuralcı, matematik ya da sayısal bilgisi var, çok bilmiş, zarif, espri yeteneği 0😄😄😄😄
Oda okeyy 😂😂
Yanlış mı bi söyle? 😄😄
Ben bilemem toplumun algısını ölçmek hoşuma gidiyo 😂
O yüzden gizlisin 😄
Zeki, kibar, harbi, güvenilir ve maceracı bir vibe alıyorum şahsen. Koluna girip paraşüt atlamaya, dağ tırmanmaya gidek vibe'ı 😂
Vay be 😂😂
Yah 🤣
Futbolu seven, kız düşkünü olmayan, yürüyüş koşu yapmayı ve yüzmeyi seven, esmer bir erkek vibe'ı alıyorum
Sen varya 1-0 öndesin her yerde haberin olsun.
Neden 😄
Hissetmeyi bilen kız her zaman öndedir
cansıın teşekkürler
Koşmayı seven, spor yapan, sosyal, insanlarla arası iyi, sevilen, kendine zaman ayıran geliştirmeyi seven, kitap okuyan birisi 🤔
Teşekkür ederim yorumun için
Ama söle doru mu diil mi 🙄
Mavi veya gri kapşon, kot pantol, spor ayakkabı, bilgisayar ve duygusal, sessiz asosyal çocuk canlandı gözümde
Spor yapanlar genelde bu tarz kullanır bence. Ama bana kalırsa güzel değil😅
Oda guzel😂😂
En kral saattir bu yahu, aşırı uzun ömürlüdür. Lisedeyken yıllarca taktım bundan ben... :D
Bilgisayarla arası olan
Çok sosyal olmayan
Aile babası olur
Bazen itici olabilir
Sekste vasat
Planlı yaşar
Sevmez kaşar
Adam gibi adam
Uzun yaşar
😂😂 iyimis knk
Thanks😄🧿
Kibar, atılgan, beyefendi, özgüvenli ve nedense bilmiyorum ama galatasaraylı vibe ı alıyorum 😅
Ve iyi çizim yapan biri gibi
Teşekkür ederim ama Ben Fenerliyim 😂 Atatürkü bagira çağıra tezahuratlarla yaşayan biziz balım siz değil 😂👍 yorum için saol
Atatürk ne alaka anlamadım?
Ben böyle severim ama takmıyorum kullanmıyorum saat.
kesin parfümğ bol sıkıyordur metro kullanıyordur bide kesin bilgisayarda cok iyidir ve matemateigi iyidir
😂 tamam
Sportif tarzı olan, gamer ya çok komik sosyal ya da içine kapanık kendi halinde biri diye düşünürüm 😅 ilk hissettiğim buydu :)
Teşekkür ederim yorum için 😂
Rica ederim 😅🤗
24 saat gym takılan erkek Vibe alırım.
Okeyyy
Pekii
Ne saatmis arkadasss GBT çıkardınız resmen
Bi vibe almıyorum
Normal yani ne bekliyor olabilirizki
Anlamam ki