Sevgilinizle hiç alışveriş siftahı (açılışı) yaptınız mı yoksa sürekli sizinle birlikte alışveriş yapmaktan kaçıyor mu? Hınzır cimri🤣

Sevgilinizle hiç alışveriş siftahı (açılışı) yaptınız mı yoksa sürekli sizinle birlikte alışveriş yapmaktan kaçıyor mu? Hınzır cimri🤣

Çıkabilirim ama ben yalnızken daha iyiyim alışveriş konusunda. Yanımda biri olduğu zaman şuna da bakalım şuna da bakalım deneyelim modunda oluyor ve bu bana vakit kaybettiriyor. Ben uzun uzadıysa saatlerce alışveriş merkezinde zaman geçirmekten keyif alan biri değilim. Şöyle bir bakarım bana hitap edenleri alır çıkarım.. Keyifli günler..
Aynen bende hemen beğenirsem alırım
Lisede flörtümle ilk buluşma yerini çerçi pazarında yapmış biriyim ozamanlardan geliyor biciriksizliğim. Pazarın bir ucundan diğer ucuna kadar sürmüştü ilişkimiz:)))
Çerçi pazarinda ne işiniz var
Asıl mesele pazar boyunca sürmesi ve eğer pazar günü buluşmuş iseniz iorni büyük 🤣
Lisede öğle molasında aldığım bluzü değiştirecektim buluşalım dedi dedim sende gel muhabbet ederiz 😅 tabi çerçi pazarında ne muhabbeti olur takı küpe giyim 🤣
Moda dersinde bugün ne konu islediniz diye başlamıştır muhabbet 🤣
Şimdiki enişteyle çıkmıyor musunuz dışarı alışverişe
Teşekkürler
çıktık evet. ben normalde tek başına alışveirşi seven biriyim ama sevgiliyle aşırı keyifliymiş ya.
Keyifli olur tabi 👍
Keşke çıkmasaydık kanka çıkamıyoruz neredeyse her dükkana giriyor bakıyor çıkıyor ve 2 parça şey aldı sadece ben ayakkabı alacaktım aradığım ayakkabının numarasını zor buldum zaten ayriyetten onla uğraştım çıkmayın siz siz olun
🤣🤣
Cevap
5Cevap
şimle sevgiliyken en sevdiğimiz aktivitelerden biri alışveriş yapmaktı. Alacağı şeyleri benim seçmemi isterdi.
👍iyiymiş
Sevgilim ile hiç alışverişi çıkmadım ama çıksaydım frodonun yüzüğü mordora atması kadar uzun sürerdi 🤣
🤣🤣🤣🤣işte aradığım yorum
Gerçekler abi 🤣🤣🤣
Gerçekler Mordor 🤣
Vay vay sevgili yapmışım hadii hayırlı olsun aslan parçası eswkkwk
Alışveriş yapmaktan nefret ederim O yüzden hayır.
Gidin alışverişe İskoç eteği al giydir 🤣
Çok tuhaf bir ikilem Dr kaldım amin diyiyim bari twwjwjwj teşekkür ederim ❤️
Mutluluklar
Amin desem mi demesem mi diye kim alır beni ben yine de amin dedim hadi hayırlısı 😂😂
Coookkk
Ablamla veya ablamla çıktığım gibi olmadı.
Hiç sikilmamıştım.
Hiç oyle söylendiği gibi olmamıştı.
Söylenenelere kulak asma hocam
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz
Sonunda kararı ben vereceğim çünkü.
👍 net
Hep eşimle alışveriş yaparız, nadiren tek veya arkadaşlarım ile alışveriş yaparım.
Enişte alisveris ustası
Kesinlikle...
Çok kez çıktım. Geride kalanla. Ama şimdiki ile de çıkmak isterim 🤣
Simdiki zaman ki şimdiki sevgilinle yani benimle çıkma zamanın geldi her anlamda çıkma zamanın geldi 🤣🤣
Ebet evet elbet 😘😍🤣
Çıkmadım zamanımız olmamisti simdi zamanım var sevgilim yok iste hayat bazen boyledir😂
İşte hayat böyle ne istersen onu vermez 🤣
Kız kıza yapılan alışverişler daha eğlenceli
Muhtemelen 👍
Çıkmadım. Tek başıma alışveriş seviyorum ben
Tercih 👍
Evet, hatta bana bot almak istemişti.
Sen ne dedin sensin bot mu dedin 🤣
Yok, numarasını bulamadık 😂
🤣🤣kötü olmuş
😂😂
Hiç sevgilim olmadı
Olur elbet 👍