Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı.
Çıkılır da maliyeti yüksek olur. Bu arada görseller enfes. 1- Aç karnına, 2- Eş, sevgili ve çocuklarla asla alışverişe çıkılmamalı. Çıkılırsa ne olur, kredi kartınız kesin limit aşımına uğrar. Sonrasında en az bir ay kıpırdayamazsınız. 😎
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
sevgilin eğer “bunu da alalım” “aaa bak şunu da deneyelim” toksiğiyse asla çıkılmaz.. fakat daha anlayışlı ve sadece ihtiyaçlardan giden ihtiyaç dışı kendi isteklerini de kendi ödeyen biri olursa hayli hayli çıkılır. ki bu devirde bu kadar anlayışlı birini bulmak zor…
Sevgilin neden senin masrafını ödüyor? Makyaj malzemelerini neden sevgililerine aldırıyorlar? Onlar sizin cüzdanınız mı? Böyle bir talepte bulunmak aşırı saçma. Asla yapmayacağım bir şey. Başka bir zaman yalnız giderim alışverişime.
Kimseyle para muhabbetlerine girmeyi sevmiyorum. Aksine ben, benim için para harcamasını istemem. O yüzden benim alışverişim de elini cebine atacaksa gelmesin.
Alışveriz merkezine zorla götürülen bir abimiz, mağaza isimlerine göre , kafiyeli şarkı söylüyor. Alışveriş sırasında. Linkte 😃 Erkekler alışverişe yapmayı sevmiyorlar. Kadınlar, erkekleri alışverişe götürmemeli..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır çıkılmaz erkeklerde bil algi var hesabı odeyemezse kendini kötu hissediyor bende kimseden tek kuruş alamam ondan dolayı çıkmam sevgilim yok ama olsaydıda cıkmazdım normal arkadaşlarimda bile var bu yani hesap odetmeyince alınıyorlar saçma sapan tripler gelemem hic
Bence çıkılır. Hatta çıkılması en zevkli alışveriş. En son sevgilimle Gratise gitmiştim, beni oradan zor çıkardı. Tabii girmişken alışveriş yapmıştık, ona ve bana bir şeyler almıştık. Çok da zevkliydi.
Alışveriş listesi ile çıkıp listedekiler hariç her şeyi aldığımız için mümkün mertebe çıkmamaya gayret gösteriyorum :) En çok yakan araba kadının tuttuğu alışveriş arabası :D Benzin fiyatlarına kafa tutar iddia ediyorum :))
Kararsız birisi ile alışveriş sıkıcı olur , Yani ben parasında olmam ama bi ürünü 3-5 mağaza gezip ben bi şey beğenmedim derse benim devreler yanar 🤷🏻♀️
Market, ev alışverişine çıkılır da kız arkadaşlarının kıyafet alışverişine gelen erkek modelini anlamıyorum. Bir de kabin kısmına kadar giriyorlar rahatça aynanın karşısında poz veremiyorum😂😂