Sevgilime yılbaşı hediyesi olarak 14ayar 1.5gr ve isminin baş harfinin yazdığı bir altın kolye aldım. Sizce beğenir mi?
ayrıca fiyat olarak 1700lira verdim pahalı mı
Sevgilime yılbaşı hediyesi olarak 14ayar 1.5gr ve isminin baş harfinin yazdığı bir altın kolye aldım. Sizce beğenir mi?
ayrıca fiyat olarak 1700lira verdim pahalı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alınır tabi ki
Alınmaz. agir bı hediye. ince düşünceli olmaniz gerekir karşındaki kız kendini bu hediyeye karşılık vermek zorundaymis gibi hissedebilir. gerci ilerde ayrilirsaniz gider bı kuyumcuya satar eline para geçer duasını alirsin
Evet biraz pahalı bir hediye olmuş. Hayırlı olsun beğenir tabiki.
Ya benimkide bana 30 tllik kararan bi kolue almisti
Öyle deme, 10 liralıkta kolye aldım, 25 liralıkta hatta 125TL likte kolye aldım hatta onu çok beğenmişti açılıp kapanıyordu, kapanınca kalp açılınca yay gibi oluyordu. Hatta o kadar çok kolye aldım ki kutuyu açarken yine kolye diye anladı 😅 tabi ben altın olduğunu bir kaç gün sonra söyledim
4. yılımız bizim, hem önemli olan maddiyat değil maneviyat
5 yillik sevgilim dogum gunlerimi hep unuturdum uzerine bana ne dedi biliyor musun senin sonradan görme hallerin var tek derdin hediye olmus dedi birde boyle erkekler var
Paran varsa bana 150 TL borç verebilir misin Vallaha borç
Olur borç
Papardan inanını verimmi
Bak senin sevgolin var ve niyetin iyi diye yazıyorum umarım karşılığında özele gel falan filan demezsin
Yok bizde öyle şeyler olmaz
Eee veriyimmi ibani
Söyle bi sevgilimiz olmadi be.
Yav böyle sevgili inşallah bir gün olur zamanını bekle 😑
Pahalı değil fiyatj uygun bu arada güzel bir hediye olmuş beğenir
Hayır alinmaz
Neden ki aldım verdim çokta beğendi hatta boynundan ayırmıyor bile 😅
Tabi altından olduğunu üç gün sonra söyledim daha çok şok oldu
bence abartılı olur
Bence fazla olur
Aldım beğendi 😅
Neden alınmasın.