Alışveriş & Hediyeler Bir kazağa 840 TL verilir mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Verilir mi yaaa Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir kazağa 840 TL verilir mi? Bir kazağa 840 TL verilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. Çok klasik bir model, kumaşı çok kalitelidir belki bilemiyorum ama 840 TL verilmez. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben vermezdim 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Borsada şirketin olsa iflasa kadar gider. Yatırımcıda batar ardından diyeceğim bu yani. 😄 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Ne alakaa Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Verilmez abla :( Omuzlardan da malzeme çalmışlar zaten :( 0 6 Yorumla seyda028 +1 yıl Bana abla demeyi bırakır misn ya sank 40 yasndaym 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Ama ben herkese abla diyom :( Yorumla seyda028 +1 yıl Nedn hitap sorunun mu var Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Sevgilim bütün kızlara abla demem şartıyla burada olmama izin veriyo abla :( Yorumla seyda028 +1 yıl Şaka misn ya Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Niye ki abla :( Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Verilir. Bu arada köpeği severken başka açılardan da çekilmiş fotoğraflar var mı 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kaliteliyse verilir ben 960 TL’ye aldım her sene kışın giyilir çok rahat. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kıytırık tshirt olmuş 200 TL haliyle öyle bir kazak 800 olabilir 0 0 Yorumla
yildizzalbayyy777 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Pantolon bile 500 TL olmuş kazak nasıl 840 TL olmasın 0 1 Yorumla yildizzalbayyy777 +1 yıl Yorum yapan arkadaşlar ve gençler neden bu kadar şaşırdınız. En ucuz pantolon bile 500 TL Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu giyen modele südyen takmamışlar demekki südyensiz giyiliyo alcaksan böyle giy sjshska 0 6 Yorumla seyda028 +1 yıl iç çamaşırı olmadgna nerden vardn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüsleri sarkık duruyo ve uçları belli oluyo yani direk gözüme çarptı Yorumla seyda028 +1 yıl Modelde öyle duruyor die bnde de öyle mi duracgni dusunuon🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ikimizde duruşu farklı olur tabiki belki sana daha çok yakışır ama benim takıldığım yer neden südyensiz 😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl Ne bilim ya ara trendyolu sor nedn bu mankenler iç çamaşırı kullanmadan çekim yapio die 🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç uğraşamam ama konumuza gelirsek bunun modası geçti bence para tuzağı Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. Bu kazağa verilmez bence 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Verilir çünkü ucuza bir şey kalmadı. 0 1 Yorumla yildizzalbayyy777 +1 yıl Pantolon bile en ucuzu 500 TL. her şey çok pahalı Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Param var ama gerek yok 0 1 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Çok istesem veririm 😃😃 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Zenginsen verilir neden verilmesin güzel baya 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Veren verir 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Vermem 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Sıcak tutmaz bu 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Verilmez. 0 0 Yorumla
JOKER2023 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ben verdim valla 0 5 Yorumla seyda028 +1 yıl Hc sasirmadm Yorumla JOKER2023 +1 yıl Dolapda satlıga koydum 1500 e 😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl Ciddi olamazsn 😯 Yorumla JOKER2023 +1 yıl Atıyım linki Yorumla seyda028 +1 yıl Yk gerk yk 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Çok klasik bir model, kumaşı çok kalitelidir belki bilemiyorum ama 840 TL verilmez.
Ben vermezdim
Borsada şirketin olsa iflasa kadar gider. Yatırımcıda batar ardından diyeceğim bu yani. 😄
Ne alakaa
Verilmez abla :( Omuzlardan da malzeme çalmışlar zaten :(
Bana abla demeyi bırakır misn ya sank 40 yasndaym 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ama ben herkese abla diyom :(
Nedn hitap sorunun mu var
Sevgilim bütün kızlara abla demem şartıyla burada olmama izin veriyo abla :(
Şaka misn ya
Niye ki abla :(
Verilir. Bu arada köpeği severken başka açılardan da çekilmiş fotoğraflar var mı
Kaliteliyse verilir ben 960 TL’ye aldım her sene kışın giyilir çok rahat.
kıytırık tshirt olmuş 200 TL haliyle öyle bir kazak 800 olabilir
Verilir ama bu kazağa değmez omzu açık olanların modası geçti
Pantolon bile 500 TL olmuş kazak nasıl 840 TL olmasın
Yorum yapan arkadaşlar ve gençler neden bu kadar şaşırdınız. En ucuz pantolon bile 500 TL
Verilirde markaya verilir buna değil
Bunu giyen modele südyen takmamışlar demekki südyensiz giyiliyo alcaksan böyle giy sjshska
iç çamaşırı olmadgna nerden vardn
Göğüsleri sarkık duruyo ve uçları belli oluyo yani direk gözüme çarptı
Modelde öyle duruyor die bnde de öyle mi duracgni dusunuon🤦🏻♀️
Hayır ikimizde duruşu farklı olur tabiki belki sana daha çok yakışır ama benim takıldığım yer neden südyensiz 😂😂
Ne bilim ya ara trendyolu sor nedn bu mankenler iç çamaşırı kullanmadan çekim yapio die 🤦🏻♀️
Hiç uğraşamam ama konumuza gelirsek bunun modası geçti bence para tuzağı
Bu kazağa verilmez bence
verdim de buna dğeil çok zevksiz
Kazak kredisi çekilirse verilir.
Çok beğenmişsem evet veririm
Verilir çünkü ucuza bir şey kalmadı.
Pantolon bile en ucuzu 500 TL. her şey çok pahalı
Bence gereksiz
Yok abla ya verilmez
Param var ama gerek yok
Çok istesem veririm 😃😃
Ben vermem böyle şeyler bence gereksiz