Valla ahan bunu aldım rengi solmuş geldi şansımıza moralim bozuldu😄 Şu tarz bulsam alacağım yine de bulamıyorum

Valla ahan bunu aldım rengi solmuş geldi şansımıza moralim bozuldu😄 Şu tarz bulsam alacağım yine de bulamıyorum
Her zaman bir miktar güvensizlik oluyor o yüzden genellikle bilindik alışveriş sitelerini kullanıyorum ancak orada da neticede satıcılar var, bazen sorunlar olabiliyor, bazen çözülüyor bazense hiç çözülemiyor. Özellikle son çıkan elektronik alışverişlerin iadesi hakkında satıcılar lehine ve alıcılar aleyhine yasa sebebiyle elektronik alışverişleri daha da risk teşkil etmekte. Bazı satıcılar bunu kötü niyetli kullanmakta.
Cevap
6Cevap
Genelde sorun yaşamıyorum
Çoğu zaman evet özellikle bilinmedik markalarda
Trendyolda çok var bundan
Genelde koleksiyon yaptığım için yanlış şeyler gelmedi. Kıyafet falan almam dokunmam lazım çünkü
Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadığım için güvenim tam
Alırken biraz şüphe oluyor tabi gözle görmediğimiz için ama geldikten sonra hiç pişmanlık yaşamadım
İnternetten elektronik ve giyim konusunda bir şey almıyorum güvenmiyorum
Bazen duyuyorum. En son internetten aldığım parfümün kapağı bozuk geldi
Bilmedigim sitelerden alisveris yapmiyorum Bu ceket klasik aslinda disari ciksan rahat bulursun shsh
Valla mı
Walaa
Evet buhün yine karşıma çıktı birisi ayakkabı almış neyseki ayakkabı çıkmış ama rezalet bir ayakkabı 😂😂
Niye bu kadar sevindin
Anlatan kişi olayı kale alarak anlatmıştı o yüzden
Garipmiş
Düzgün bir siteden aldıysan iade edebilirsin
İnternetten alışveriş yapmıyorum
Eeevet
Evet
Hayır
Hayır duymuyorum
Oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?