Alışveriş & Hediyeler Senelik giyim masrafı? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ortalama bir sene de ne kadar para harcıyorsunuz?@postmodernpokemon Senelik giyim masrafı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl benim aylık kıyafet masrafm bı kere 7 bin TL artk sn düşün 1 4 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Sen çok para ayırıyorsun giyime ama :) Yorumla seyda028 +1 yıl Çok harcamıyoruz aslnda kıyafetler çok pahalı bı kazak nasl 750 TL olabilr ya da bı pant nasl 1780 TL olabilr marka değil bı de düşün. İki şey alsam üzerine tamam işte 7 bin oldu bitti 😭🤷🏻♀️ Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Normal olan şeyler lüks gelmeye başladı diyorsun. Bunu ben de hissediyorum bazen. Yorumla seyda028 +1 yıl Bazen mı dışarı çıksam cüzdanı sıfırlayıp geliyrm eve ne aldm die de dusunuyrm ama her şey fazla pahalı Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. 10 bin lira 😎 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl 15 bin TL en az ayakkabıya sadece 5 veriyorumdur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim aylık kıyafet masrafm bı kere 7 bin TL artk sn düşün
Sen çok para ayırıyorsun giyime ama :)
Çok harcamıyoruz aslnda kıyafetler çok pahalı bı kazak nasl 750 TL olabilr ya da bı pant nasl 1780 TL olabilr marka değil bı de düşün. İki şey alsam üzerine tamam işte 7 bin oldu bitti 😭🤷🏻♀️
Normal olan şeyler lüks gelmeye başladı diyorsun. Bunu ben de hissediyorum bazen.
Bazen mı dışarı çıksam cüzdanı sıfırlayıp geliyrm eve ne aldm die de dusunuyrm ama her şey fazla pahalı
10 bin lira 😎
15 bin TL en az ayakkabıya sadece 5 veriyorumdur
Senelik giyim masrafım 20bin i buluyor
6-7 vardır kanka