Alışveriş & Hediyeler Hastanede çalışıyorum hangi renk Crocs terlik almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gri, lacivert , yeşil , siyah Bu dördünden hangi rengi almalıyım?LacivertGriSiyahYeşil Hastanede çalışıyorum hangi renk Crocs terlik almalıyım? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence beyaz olan 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Gri o zaman saf ne ergen gibi laf atıyorsun hemen?
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Lacivert ve siyah arasndaym açık renkler tercih etme bence leke oldgnda bell olmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür bende o yöndeyim Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Önlüğe göre seç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lacivert formam var onu sevmiyorum pek giymem sürekli giydiğim mor varYeni sipariş forma verdim siyah pantolon 2 tane üst renk sipariş verdim gri ile lila rengi sipariş verdim Yorumla Tendenönceruh +1 yıl O zaman lacivert Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Siyah çok hoş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl TeşekkürlerEvde mor mu ya da lila diyelim o renkte var ayağıma çok bol geldiği için yenisini sipariş etmek istiyorum tekrardan Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 728 cevap paylaştı. bence siyah. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim cevabınız için Yorumla sedomania2 +1 yıl rica ederim :) Yorumla Soran +1 yıl Benim evde lila renkte var o ayağıma bol geliyor 2. El uygulamasında satayım mı yoksa öyle kalsın giyersin değişiklik mı diyorsun? Yorumla sedomania2 +1 yıl koy almak isteyen olursa satarsın satamazsan da dursun kenarda :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Maviler güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Lacivert Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ever, ama siyah daha hoş geldi gözüme şu an Yorumla Soran +1 yıl Ya kesinlikle karar veremiyorum lacivert mı siyah mı? 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Son kararım siyah😂 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. lacivert 0 0 Yorumla
portoseksuel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sariiiii lacivert 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence beyaz olan
Gri o zaman saf ne ergen gibi laf atıyorsun hemen?
Lacivert ve siyah arasndaym açık renkler tercih etme bence leke oldgnda bell olmasın
Çok teşekkür bende o yöndeyim
Siyah veya lacivert olabilir
Önlüğe göre seç
Lacivert formam var onu sevmiyorum pek giymem sürekli giydiğim mor var
Yeni sipariş forma verdim siyah pantolon 2 tane üst renk sipariş verdim gri ile lila rengi sipariş verdim
O zaman lacivert
Siyah çok hoş.
Teşekkürler
Evde mor mu ya da lila diyelim o renkte var ayağıma çok bol geldiği için yenisini sipariş etmek istiyorum tekrardan
bence siyah.
Çok teşekkür ederim cevabınız için
rica ederim :)
Benim evde lila renkte var o ayağıma bol geliyor 2. El uygulamasında satayım mı yoksa öyle kalsın giyersin değişiklik mı diyorsun?
koy almak isteyen olursa satarsın satamazsan da dursun kenarda :)
Lacivert
Beyaz al 🤍😊
Maviler güzel
Lacivert
Ever, ama siyah daha hoş geldi gözüme şu an
Ya kesinlikle karar veremiyorum lacivert mı siyah mı? 😃
Son kararım siyah😂
lacivert
Sariiiii lacivert
Emin misin