Alışveriş & Hediyeler 2 ay Sizce kek kalıplarımı nereden almalıyım? siyahipapatyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Şu emsan ve karacanın ikili kelepçeli kalıpları var onlardan almak istiyorum ama emsan mı daha iyi karacamı? Emsan Karaca Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kek kalıplarımı nereden almalıyım? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KaramelMacchiato_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 94% 2 ay Kesinlikle emsan al. Ben de çeyiz dizmeye başlıycam yakında. Karacadan kimse memnun değil yani biraz araştırdım. Emsan daha kaliteli 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 99% 2 ay Ben metaltex kullanıyorum gayet memnunum ama evin diğer gereçleri karaca ve Emsan karışımı ikisi arasında isen karaca derim 0 3 Yorumla siyahipapatyaa 2 ay Hemde ne kararsızım alıp pişman olmakta istemiyorum inşallah karaca iyidir kek kalıbı hiç almadım oradan😇 Yorumla siyahipapatyaa 2 ay Teşekkürler Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Bende almadım ve açıkçası çok pahalı ve gereksiz geliyor daha uygun markalar da aynı işi görüyor diye düşünüyorum rica ederim 💐 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 99% 2 ay karacadan hiç memnun değiller bu ara pişmanlik videoları com gördüm 0 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay BİM'den.Memurum ben yani kusuruma bakma yönetici felan değilim. 0 2 Yorumla siyahipapatyaa 2 ay Ne alakası var 😂bence fiyatlardan haberin yok bende satış danışmanlığı yapıyorum. Bimde 100tlyse emsan karacada 110-150 tl arası Yorumla seksikomodoejderi 2 ay Tamam işte BİM ucuz 😀 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Karaca bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Kesinlikle emsan al. Ben de çeyiz dizmeye başlıycam yakında. Karacadan kimse memnun değil yani biraz araştırdım. Emsan daha kaliteli
Ben metaltex kullanıyorum gayet memnunum ama evin diğer gereçleri karaca ve Emsan karışımı ikisi arasında isen karaca derim
Hemde ne kararsızım alıp pişman olmakta istemiyorum inşallah karaca iyidir kek kalıbı hiç almadım oradan😇
Teşekkürler
Bende almadım ve açıkçası çok pahalı ve gereksiz geliyor daha uygun markalar da aynı işi görüyor diye düşünüyorum rica ederim 💐
karacadan hiç memnun değiller bu ara pişmanlik videoları com gördüm
BİM'den.
Memurum ben yani kusuruma bakma yönetici felan değilim.
Ne alakası var 😂bence fiyatlardan haberin yok bende satış danışmanlığı yapıyorum. Bimde 100tlyse emsan karacada 110-150 tl arası
Tamam işte BİM ucuz 😀
karacadan al bence
Karaca bence
Migrosa bak
Karaca