Alışveriş & Hediyeler Sizce kek kalıplarımı nereden almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şu emsan ve karacanın ikili kelepçeli kalıpları var onlardan almak istiyorum ama emsan mı daha iyi karacamı? Emsan Karaca Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kek kalıplarımı nereden almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Karaca bence 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben metaltex kullanıyorum gayet memnunum ama evin diğer gereçleri karaca ve Emsan karışımı ikisi arasında isen karaca derim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hemde ne kararsızım alıp pişman olmakta istemiyorum inşallah karaca iyidir kek kalıbı hiç almadım oradan😇 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende almadım ve açıkçası çok pahalı ve gereksiz geliyor daha uygun markalar da aynı işi görüyor diye düşünüyorum rica ederim 💐 Yorumla
KaramelMacchiato_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Kesinlikle emsan al. Ben de çeyiz dizmeye başlıycam yakında. Karacadan kimse memnun değil yani biraz araştırdım. Emsan daha kaliteli 0 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl BİM'den.Memurum ben yani kusuruma bakma yönetici felan değilim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var 😂bence fiyatlardan haberin yok bende satış danışmanlığı yapıyorum. Bimde 100tlyse emsan karacada 110-150 tl arası Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Tamam işte BİM ucuz 😀 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl karacadan hiç memnun değiller bu ara pişmanlik videoları com gördüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karaca bence
Ben metaltex kullanıyorum gayet memnunum ama evin diğer gereçleri karaca ve Emsan karışımı ikisi arasında isen karaca derim
Hemde ne kararsızım alıp pişman olmakta istemiyorum inşallah karaca iyidir kek kalıbı hiç almadım oradan😇
Teşekkürler
Bende almadım ve açıkçası çok pahalı ve gereksiz geliyor daha uygun markalar da aynı işi görüyor diye düşünüyorum rica ederim 💐
Kesinlikle emsan al. Ben de çeyiz dizmeye başlıycam yakında. Karacadan kimse memnun değil yani biraz araştırdım. Emsan daha kaliteli
BİM'den.
Memurum ben yani kusuruma bakma yönetici felan değilim.
Ne alakası var 😂bence fiyatlardan haberin yok bende satış danışmanlığı yapıyorum. Bimde 100tlyse emsan karacada 110-150 tl arası
Tamam işte BİM ucuz 😀
karacadan hiç memnun değiller bu ara pişmanlik videoları com gördüm
karacadan al bence
Migrosa bak
Karaca