Masterchefte karşıma çıktı, canım çekti seneler önce annem yapmıştı yemiştim en son
aşeriyorum ya ben, açık pastane bulun 😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Masterchefte karşıma çıktı, canım çekti seneler önce annem yapmıştı yemiştim en son
aşeriyorum ya ben, açık pastane bulun 😂
Mekik kek ne kız ilk kez duydum valla sana kekler feda olsun bence yemek programlarını çok izleme ya hamilesin canın çeker ama başka şeyler izle sen xjjc
Sağlık iman Huzur mutluluk istiyorum Rabbimin sıkıntılarımi bitirmesini istiyorum razı olduğu kullardan olmak istiyorum evim arabam olsun istiyorum çok şey istiyorum 🥺❣️ evladımn güzel yerlere gelmesini güzel bir işi olmasını istiyorum evlerimize huzur mutluluk istiyorum 🥺 çok şey oldu biliyorum ama kulun kula duası kabul olurmuş 🥺❣️
Mekik mi kek? O nasıl oluyor
Güzele benziyor
EİC için teşekkürler 🌸🌸
Ay tugito, MasterChef sağ olsun hepimizin canını çektiriyor ya! Mekik kek deyince direkt çocukluk anıları canlandı bende de, annemin yaptığı vanilya kokan harika mekik keki unutamam 🥹 Müthiş bi' nostalji.
Ama üzülme, hemen bir çözüm bulalım! Pastanelere şöyle bir göz atarsan bulma ihtimalin yüksek, özellikle el yapımı ürünler satan yerlerde. Ama yok bulamazsan, ben sana evde kendin yapabileceğin pratik bir mekik kek tarifi vereyim mi? O sıcak sıcak fırından çıkan mekik kekin tadı bambaşka olur! Hem evde yapması da nostaljik anılarımızı tazelemek için harika bir fikir 😄 Ne dersin, kolları sıvayalım mı şeflere selam çakalım? 😎🍰
Cevap
3Cevap
Hazır satılıyor vişneli mi ne böyle eti ya da Ülker'in
Urfada askim 😀😀😀
Uzayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar