Alışveriş & Hediyeler Bugün kimler kızılayda olucak ne yapıcaksınız millet? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ben gezinti alışveriş kahve falan Güncellemeler+1 yıl Oh ekilme keyfi 😀 Güncellemeler+1 yıl Dönüşte güzel bir rastlanıyla hoş Bir kahve sohbeti yaptım evime döndüm yarışmaya katılanlara teşekkürler Bugün kimler kızılayda olucak ne yapıcaksınız millet? Cevapla Alışveriş Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aaa ben de. ama alışveriş maalesef işlere kitap almam gerek 0 24 Yorumla Soran +1 yıl oha herkesin bugün kitap alma günü çıktı bende alıcam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahhahahah sınav senemdeyim ben maalesef yks kitapları alacağım :( Yorumla Soran +1 yıl ah beee ne günlerdi geçer bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inşallah bakalım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen geçtin o yolları rahatsın tabii Yorumla Soran +1 yıl valla yüksek lisans devam bizde daha bitmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hımm ne güzelmişş ama desene öğrencilik = amelelik ve bu amelelik hiç bitmeyecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahhhahaha bu arada krall bulmuşsun arkadaşş hayırlı işlerr abime yakışır :D Yorumla Soran +1 yıl Hshsha şş Yorumla Soran +1 yıl Gözün kaldı bee yalan olduk 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaaa abii valla üzüldüm ben takımı bile hazırlamıştım düğün var diyee :( Yorumla Soran +1 yıl Hahah hayır be kitap sohbeti olurdu miniğinden neyse aldık kitabımızı eve dönüş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver be abi sana kız mı yokk ahhahahah elini sallasan 7896256145 i Yorumla Soran +1 yıl Rkdkdke ya hayır be öyle değil tamam sakin sağolasın fkfmf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen şu an nerdesin Yorumla Soran +1 yıl Kızılay avm Yorumla Soran +1 yıl Önü yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yemin ett yakınlardayım haa ahhahahaha Yorumla Soran +1 yıl Djdjdj evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla iyi birine benziyon sohbet iyi olurdu senle ama bi yarım saate tyt deneme sınavım başlayacakk Yorumla Soran +1 yıl Jahah şansa artık Yorumla Soran +1 yıl Denemede başarılar olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederim byy Yorumla Soran +1 yıl Baybay Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Yıllardır gitmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ancak işimiz düşünce Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerdesin tam olarak 1 73 Yorumla Soran +1 yıl şu an daha evde dgjgj ama geçicem sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karanfildeyim simit cafede kahvaltı yapıyorum koş yetiş 😅 Yorumla Soran +1 yıl biraz beklersen kahveye yetişirim bak dgjdjg oha simit cafe favorim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl bir işin var mı bugün sddgkhg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kitap almam lazım kitapçıkları gezicem Yorumla Soran +1 yıl ohaa bende kitabevine gidicem kitap bakmaya o zaman bugünü paylaşıyor muyuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetişirsen olabilir 😅 Yorumla Soran +1 yıl mmm yetişirim sen var mısın yok musun onu söyle :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir dedim işte 😂 Yorumla Soran +1 yıl eh en olmadı kendim gezerim dost kitabevimi :D birazdan çıkıyorum evden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım bende çayımı içip metro altında ki kitapçılardan başlıyorum alışverişe 😅 Yorumla Soran +1 yıl haha tamam yetişiyorum yarım saate :D Yorumla Soran +1 yıl Aha da geliyorum valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakana kırmızı karanfil tak 🤷🏻♀️😂 Yorumla Soran +1 yıl Haha yazıcam gelince gmfmf Yorumla Soran +1 yıl Kızılay online nerdesin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Pişt pişt 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Metrodan çıktım şimdi dost kitabevine geçiyorum Yorumla Soran +1 yıl Aha geliyorum dost kitabevine yeşil sweat ve mavi kot mavi kot ceket 😀 ya sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah kot mor sweat var 😅 Elimde kitaplar var 😅 Yorumla Soran +1 yıl Dost önündeyim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sürü yeşilli adam var göremiyorum seni😂 Yorumla Soran +1 yıl Tam kapıdaki dost yazısının oraya gçeiyorum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bende seni göremedim hiç burada bekliyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüm galibaaa😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Hani nerdesin be ben göremedim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşar güvenir'den seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli parçasını sana armağan ediyorum 😆 Yorumla Soran +1 yıl Ama ayıp bu ya ohoo Yorumla Soran +1 yıl Neyse ya kitabımı alır giderim hadi eyvallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir an da gerçeğe dönüştü ya ne bileyim çok hızlı gelişti olaylar🙄 Yorumla Soran +1 yıl Alt tarafı kitap sohbetiydi yani sen bilirsin zorlamak olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellemelerden payımı almalı mıyım 🙄😂🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Imm evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüldüm 😪 Yorumla Soran +1 yıl Bunu senin demen ilginç oldu ben üzülmedim zaten dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı da bir çocuksun ben özür dilerim hoş olmadı gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Eh teşekkür ederim madem olan oldu ne desek boş kalıcak Yorumla Soran +1 yıl Güncelleme tamamen sanaydı dönüşte yok yani rastlantı falan nereye olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet görünce onun için yazdım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ha işte sırf valla modumu düşürdü bu olay onun için yazdım yoksa kan verip döndüm yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun 😌 Yorumla Soran +1 yıl Kan bağışı ya normal bir şey teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Bak bak hiç telafi etmeyi istemek bile yok püüü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm öyle anladım bende hastane falan sandım, olsun yinede geçmiş olsun 🤷🏻♀️😄 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ya sağol gizemli mor sweat sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim dost kitabevinin önünde bekleyen yeşil sweatli tatlı çocuk 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok inanmıyoruz böyle pohpohlamalara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman be sende🙄😒 Yorumla Soran +1 yıl Neyse ya işte iyi akşamlar olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi akşamlar 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler... Yorumla Soran +1 yıl Ne o sondaki surat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısa kes der gibi iyi akşamlar deyince sen o şekil bir surat🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Uzun uzun dinliyim hadi anlat sonuçta ne olucak ektiğinle kalıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ya😒 Yorumla Soran +1 yıl Ektin beni o kadar konuşmamıza rağmen tebrik mi etmeliyim seni anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki gören de günler öncesinden randevulaştıkta son dakika vazgeçmişim gibi söylüyorsun🙄 Yorumla Soran +1 yıl Valla 1 saat önceden haberleştik hızlıca geldim ve evet son dakika sen vazgeçtin 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için gelmedin sonuçta zaten geleceğin bir yermiş🤷🏻♀️ Aksi olsaydı evet gerçekten büyük ayıp olurdu ki öyle bir şey yapmam zaten Yorumla Soran +1 yıl ben senin için hızlıca geldim bir belki kitap sohbetimiz olur diye Yorumla Soran +1 yıl yani evet sonuçta senin için geldim hani arada kaynamasın yanlış anlaşılmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam olabilirdi de çekinmiş olabilirim özür de diledim hala şey yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl tamam bir şey demiyorum sadece sende hani evet farkındayım hoş olmadı dediğin için bir telafi etmeni isterdim beklediğim buydu ama hayalde kaldı işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam edelim telafi🙄 Yorumla Soran +1 yıl oha valla mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstagram hesabını yazabilir misin geri silebiliyor musun bilmiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl yok geri silemiyorum anlık olarak gizliden çıkarsan mesaj atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl oluyor o 🤷🏻♀️😅 Yorumla Soran +1 yıl ha o pcden mi oluyordu sadece ya :D o zaman soruyu beğen oradan buluyum seni :D Yorumla Soran +1 yıl mesaj attım Yorumla Soran +1 yıl hu huuuuu Yorumla Soran +1 yıl E ama bu neee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aaa ben de. ama alışveriş maalesef işlere kitap almam gerek
oha herkesin bugün kitap alma günü çıktı bende alıcam :D
ahhahahah sınav senemdeyim ben maalesef yks kitapları alacağım :(
ah beee ne günlerdi geçer bakalım
inşallah bakalım.
sen geçtin o yolları rahatsın tabii
valla yüksek lisans devam bizde daha bitmedi
hımm ne güzelmişş ama desene öğrencilik = amelelik ve bu amelelik hiç bitmeyecek
ahhhahaha bu arada krall bulmuşsun arkadaşş hayırlı işlerr abime yakışır :D
Hshsha şş
Gözün kaldı bee yalan olduk 😀
yaaa abii valla üzüldüm ben takımı bile hazırlamıştım düğün var diyee :(
Hahah hayır be kitap sohbeti olurdu miniğinden neyse aldık kitabımızı eve dönüş
boş ver be abi sana kız mı yokk ahhahahah elini sallasan 7896256145 i
Rkdkdke ya hayır be öyle değil tamam sakin sağolasın fkfmf
sen şu an nerdesin
Kızılay avm
Önü yani
yemin ett yakınlardayım haa ahhahahaha
Djdjdj evet
valla iyi birine benziyon sohbet iyi olurdu senle ama bi yarım saate tyt deneme sınavım başlayacakk
Jahah şansa artık
Denemede başarılar olsun
teşekkür ederim byy
Baybay
Yıllardır gitmedim
Ancak işimiz düşünce
Nerdesin tam olarak
şu an daha evde dgjgj ama geçicem sen
Karanfildeyim simit cafede kahvaltı yapıyorum koş yetiş 😅
biraz beklersen kahveye yetişirim bak dgjdjg oha simit cafe favorim
😂😂
bir işin var mı bugün sddgkhg
Yok kitap almam lazım kitapçıkları gezicem
ohaa bende kitabevine gidicem kitap bakmaya o zaman bugünü paylaşıyor muyuz
Yetişirsen olabilir 😅
mmm yetişirim sen var mısın yok musun onu söyle :D
Olabilir dedim işte 😂
eh en olmadı kendim gezerim dost kitabevimi :D birazdan çıkıyorum evden
Hadi bakalım bende çayımı içip metro altında ki kitapçılardan başlıyorum alışverişe 😅
haha tamam yetişiyorum yarım saate :D
Aha da geliyorum valla
Yakana kırmızı karanfil tak 🤷🏻♀️😂
Haha yazıcam gelince gmfmf
Kızılay online nerdesin 😀
Pişt pişt 😀
Metrodan çıktım şimdi dost kitabevine geçiyorum
Aha geliyorum dost kitabevine yeşil sweat ve mavi kot mavi kot ceket 😀 ya sen
Siyah kot mor sweat var 😅 Elimde kitaplar var 😅
Dost önündeyim 😀
Bir sürü yeşilli adam var göremiyorum seni😂
Tam kapıdaki dost yazısının oraya gçeiyorum 😀
Bende seni göremedim hiç burada bekliyorum 😀
Gördüm galibaaa😆😆
Hani nerdesin be ben göremedim 😀
Yaşar güvenir'den seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli parçasını sana armağan ediyorum 😆
Ama ayıp bu ya ohoo
Neyse ya kitabımı alır giderim hadi eyvallah
Bir an da gerçeğe dönüştü ya ne bileyim çok hızlı gelişti olaylar🙄
Alt tarafı kitap sohbetiydi yani sen bilirsin zorlamak olmaz
Güncellemelerden payımı almalı mıyım 🙄😂🤷🏻♀️
Imm evet
Üzüldüm 😪
Bunu senin demen ilginç oldu ben üzülmedim zaten dimi
Tatlı da bir çocuksun ben özür dilerim hoş olmadı gerçekten
Eh teşekkür ederim madem olan oldu ne desek boş kalıcak
Güncelleme tamamen sanaydı dönüşte yok yani rastlantı falan nereye olsun
Evet görünce onun için yazdım 😄
Ha işte sırf valla modumu düşürdü bu olay onun için yazdım yoksa kan verip döndüm yani
Geçmiş olsun 😌
Kan bağışı ya normal bir şey teşekkürler
Bak bak hiç telafi etmeyi istemek bile yok püüü
Hm öyle anladım bende hastane falan sandım, olsun yinede geçmiş olsun 🤷🏻♀️😄
Tamam ya sağol gizemli mor sweat sağol
Rica ederim dost kitabevinin önünde bekleyen yeşil sweatli tatlı çocuk 😅
Yok yok inanmıyoruz böyle pohpohlamalara
Aman be sende🙄😒
Neyse ya işte iyi akşamlar olsun
İyi akşamlar 🙄
Teşekkürler...
Ne o sondaki surat
Kısa kes der gibi iyi akşamlar deyince sen o şekil bir surat🤷🏻♀️
Uzun uzun dinliyim hadi anlat sonuçta ne olucak ektiğinle kalıyorum
Bak ya😒
Ektin beni o kadar konuşmamıza rağmen tebrik mi etmeliyim seni anlamadım
Sanki gören de günler öncesinden randevulaştıkta son dakika vazgeçmişim gibi söylüyorsun🙄
Valla 1 saat önceden haberleştik hızlıca geldim ve evet son dakika sen vazgeçtin 😀
Benim için gelmedin sonuçta zaten geleceğin bir yermiş🤷🏻♀️ Aksi olsaydı evet gerçekten büyük ayıp olurdu ki öyle bir şey yapmam zaten
ben senin için hızlıca geldim bir belki kitap sohbetimiz olur diye
yani evet sonuçta senin için geldim hani arada kaynamasın yanlış anlaşılmasın
Tamam olabilirdi de çekinmiş olabilirim özür de diledim hala şey yapıyorsun
tamam bir şey demiyorum sadece sende hani evet farkındayım hoş olmadı dediğin için bir telafi etmeni isterdim beklediğim buydu ama hayalde kaldı işte
Tamam edelim telafi🙄
oha valla mı
İnstagram hesabını yazabilir misin geri silebiliyor musun bilmiyorum ama
yok geri silemiyorum anlık olarak gizliden çıkarsan mesaj atayım
Nasıl oluyor o 🤷🏻♀️😅
ha o pcden mi oluyordu sadece ya :D o zaman soruyu beğen oradan buluyum seni :D
mesaj attım
hu huuuuu
E ama bu neee