Kimse ne hediye ne çiçek aldı aslında ben de beklemiyorum seni sevmeyen birinden bir hediye almak ister miydin bence almak istemezdin hadi aldın diyelim içinde Duygu olmayan bir şey seni mutlu eder mi
Alışveriş & Hediyeler konusunda 580 görüş paylaştı.
Babam aldi 2 sene kadar önce. Sevgililer günü'nde anneme almıştı Bana da almış al senin sevgilin yok ben alayım sana dedim yerinme diye demişti şimdi sevgilim var yine çiçeğim yok 😄
Almadı biri olması değil önemli olan benim sevdiğim ve beni seven biri olsa keşke ahhhhh ahhhhhh intihara kalkışan çok üzülüyorum bazen bazı şeylere anlatılmaz tarifi olmayan acılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Kimse ne hediye ne çiçek aldı aslında ben de beklemiyorum seni sevmeyen birinden bir hediye almak ister miydin bence almak istemezdin hadi aldın diyelim içinde Duygu olmayan bir şey seni mutlu eder mi
Ne guzel
Konuşmak istiyorsan konuşabiliriz
Gece uyumazsan olars
Uyumam sen yaz
Olarss
Hadi bakem
Olmadı ama abim küçük kuzenimden aldım bu sayılırsa
Abim nerden çıktı yanlış olmuş 😐
😂😂
Gerçi Bi kere abim de verdi 😂
Babam aldi 2 sene kadar önce. Sevgililer günü'nde anneme almıştı Bana da almış al senin sevgilin yok ben alayım sana dedim yerinme diye demişti şimdi sevgilim var yine çiçeğim yok 😄
Yakın zamanda ben aldım, bunu
Keşke benim olsa
Bana da öğretmenler gününde vermişlerdi ama bir gör nasıl mutlu oldum anlatamam sanki dünyalar benim oldu o an zaman durmuş gibi hissettim
Bana kimse almadı ama benim aldığım çok oldu. Romantik miyim neyim
Aldı, çok önemli değil balım düzgünce sevsinler yeter.
Almadı biri olması değil önemli olan benim sevdiğim ve beni seven biri olsa keşke ahhhhh ahhhhhh intihara kalkışan çok üzülüyorum bazen bazı şeylere anlatılmaz tarifi olmayan acılar
birinin bana çiçek alması mı lazım aşko ben kendime alıyorum düzenli
Erkekler ilk ciceklerini mezarda alirlarmis
aldılar yedim reçel yapıp
Sana yok.
🥺🥺🥺🥺😔
Al tatlım 🌷💐
Saol canım
Çiçek mi aldırcan
Boş
Düzgün insan çok nadir
Yok yaa
Almadı 😀😀😀