Alışveriş & Hediyeler 1 ay Son dönemde almak isteyip de pahalı olduğu için alamadığın bir ürün oldu mu? HediyeciBaşıFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Apple Watch alacaktım ama aşırı pahalı diye vazgeçtim. :( Sizin var mı vazgeçtiğiniz şeyler. Son dönemde almak isteyip de pahalı olduğu için alamadığın bir ürün oldu mu? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 36 1 ay Laptop almak istedim çok pahalı geldi 2 ay laptop almak için çalışamam doğrusu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Apple watch alacaktım, aşırı pahalı olduğu için yan sanayisini aldım 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Eti Karam gurme fiyatı 5 buçuk TL olduğu için artık alamıyorum😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör HediyeciBaşı 1 ay bi çikolata sevgimiz var zaten, onu da elimizden alıyorlar :D Yorumla
cherry-pie Takip Et Xper 4 Yaş: 18 1 ay Bir sürü kiyafet istiyorum ama alamıyorum ekonomik b0k Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör HediyeciBaşı 1 ay maalesef öyle Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 494 görüş paylaştı. Mv agusta rush1000 var 🥲 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,1b görüş paylaştı. Evet çok ürün oldu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mcrklm Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 94% 1 ay Popüler bilim kitaplarım 😭 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör HediyeciBaşı 1 ay ay kitap alamamak çok kötü ya, aşırı pahalı Yorumla Mcrklm 1 ay Sorma sorma 😭 depresyondayım 😭 Yorumla
Cielos Takip Et Bilge Yaş: 30 1 ay Golf alacaktım beni aştığı içim alamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay North Face mont vardı alamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör -gizz-em 1 ay Evet cok pahalı yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla HediyeciBaşı 1 ay çok güzel ama aşırı pahalı, hak veriyorum Yorumla frenchgirl16 1 ay ☹️ Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Kaban 🥲 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör HediyeciBaşı 1 ay hem de kış gelmişken Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eig 98% 1 ay Olmadı..Ne istediysem aldım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
birumuttu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 98% 1 ay Olmuştur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Araba Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
xİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 97% 1 ay her şey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lunaamia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay zara deri ceket Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör HediyeciBaşı 1 ay zara indirimini sen de benim gibi değerlendirmedin mi? Yorumla lunaamia 1 ay Hayırrr😂 üşendim çok yorgundum üstüne bi 300 daha koyar öyle alırım artık yapacak bir sey yok Yorumla HediyeciBaşı 1 ay ben de üşendim :D Yorumla
Aşk_alevi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Öğrenci olduğum için her şey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 95% 1 ay Telefon Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nehirlerduymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Her şey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dramaqueen34 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay İpad 😬🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Laptop almak istedim çok pahalı geldi 2 ay laptop almak için çalışamam doğrusu
Apple watch alacaktım, aşırı pahalı olduğu için yan sanayisini aldım 😂
Eti Karam gurme fiyatı 5 buçuk TL olduğu için artık alamıyorum😂
bi çikolata sevgimiz var zaten, onu da elimizden alıyorlar :D
Bir sürü kiyafet istiyorum ama alamıyorum ekonomik b0k
maalesef öyle
Mv agusta rush1000 var 🥲
Evet çok ürün oldu
Popüler bilim kitaplarım 😭
ay kitap alamamak çok kötü ya, aşırı pahalı
Sorma sorma 😭 depresyondayım 😭
Golf alacaktım beni aştığı içim alamadım
North Face mont vardı alamadım
Evet cok pahalı yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️
çok güzel ama aşırı pahalı, hak veriyorum
☹️
Kaban 🥲
hem de kış gelmişken
Olmadı..
Ne istediysem aldım.
Olmuştur
Araba
her şey
zara deri ceket
zara indirimini sen de benim gibi değerlendirmedin mi?
Hayırrr😂 üşendim çok yorgundum üstüne bi 300 daha koyar öyle alırım artık yapacak bir sey yok
ben de üşendim :D
Öğrenci olduğum için her şey
Telefon
Her şey
İpad 😬🙄