Aldınız kullanamadığınız, aldınız sürekli kullandığınız ama size zarar veren, neleriniz var?

Aldınız kullanamadığınız, aldınız sürekli kullandığınız ama size zarar veren, neleriniz var?
Bi sürü defterim ve boyama malzemem var. Defterleri pislenecek diye boyaları da bitecek diye kullanamıyorum. Sonra boyalar çürüyor dleldkwkskskzm aayyyy imdaaat
Dolabımda geçmiş düğünler için aldığım ve sadece 1 kere giydiğim düğün elbiselerim var ve tabiiki topuklu ayakkabılar. Bir kısmını yepyeni olarak verdim. Acil durumlar için duranlar var sadece. Fikirler zamanla gelişiyor çok gereksiz buluyorum artık o tarz elbiseler giymeyi.
ya ben boşuna almam bir şeyi kolay kolay. kullanmadığım şeyleri de atarım.
Bilmem... Aklıma gelmiyor sen çok değişik soruyon
O açıdan evet. Ben de telefonun esiri sayılırım
Eyvallah
Eig için teşekkür ederim ama sorunda boşuna aldığın diye sordun. Telefon işe yarıyor boşuna olmuyor ki 🙂
🙂
Telefon diyeceğim ama aldığım zaman ben gemide çalışıyordum, ve bana gerçekten çok gerekli oluyordu. Bugün ise alışveriş, bankacılık.. vs birçok konuda mecburen kullanmak zorunda kalıyorum.
Onun dışında başka bir şey yok. Bağımlılıklara karşı oldukça mesafrlyim
Cevap
2Cevap
Kıyafet olabilir.
Düşündüm ve bulamadım. Ihtiyacim olmayan şeylere para vermem, buna kıyafet çanta, ayakkabı da dahil
Evet, bir çantam var çok seviyorum Uysun uymasın sürekli onu kullanıyorum
Kullanmayacağım birşeye asla para harcamam alırsam da kullanırım ( giyim , yiyecek , elektronik eşya , vss ) gibi
Hiç bir şeyin esiri olmam her şey zamanında ve yeteri kadar.
Eskiden aldığım şimdi beğenmediğim kıyafetler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?