Alışveriş & Hediyeler Bir marketten en son ne satın aldınız? ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sigara almistim Güncellemeler+1 yıl Vitrine çıkmışız kele 🙈👈💯 Bir marketten en son ne satın aldınız? Cevapla Market Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kahve almıştım 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dün tüm marketi almak istedim ama yufka ve sigara alıp döndüm. 1 3 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ahahah bende de oluyor bazen Yorumla Amanoof +1 yıl 🤣 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 😂💯👈 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 670 cevap paylaştı. Mantar almak için gittim, başka şeyler de aldım, eksik Birgit bitmiyor...🧐 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kahve, noodle ve kek. 0 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Güzel alisveris Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çikolata 0 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yeeee super Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kahve almıştım
Dün tüm marketi almak istedim ama yufka ve sigara alıp döndüm.
Ahahah bende de oluyor bazen
🤣
😂💯👈
Mantar almak için gittim, başka şeyler de aldım, eksik Birgit bitmiyor...🧐
Kahve, noodle ve kek.
Güzel alisveris
Sigara almistim
5 L Süt
Bakım kremi.
Çikolata
Yeeee super
cips