Hazır Black Friday geldi, kendime bir iphone alayım diyorum. Teknosa'da güzel indirim olur mu sizce? Black Friday'de iPhone alınabilecek markalar nelerdir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hazır Black Friday geldi, kendime bir iphone alayım diyorum. Teknosa'da güzel indirim olur mu sizce? Black Friday'de iPhone alınabilecek markalar nelerdir?

1932'den bu yana Amerika'da başlayıp Avrupa ve diğer ülkelere sıçrayan Black Friday teknolojinin gelişmesiyle beraber internet ortamına da taşındı. Black Friday deyince akla alışveriş ve indirimler geliyor. Bazı markalar ürünlerini büyük indirimlerle satıyor ve sürümden kazanıyorlar. Black Friday çılgınlığı 24-25 Kasım tarihlerinde cuma günleri oluyor.
Apple Black Friday'e özel bir indirim yapmıyor, bazı yıllarda apple ürün alana hediye çeki veriyor. 50$ civarı. Fakat Apple ürünlerini satan Teknosa, MediaMarkt veya trendyol, n11 gibi sitelerde satıcı bizzat kendisi indirim yapabilmekte. Yani firma olarak bir indirim söz konusu değilken şahsına satış yapan kişiler karlarından kısarak indirim yapabilmektedirler.

Bu yılki Kara Cuma anlaşmaları resmi olarak 25 Kasım'da, Walmart, Best Buy, Amazon ve Target gibi perakendeciler, Apple Watch SE, iPad'ler ve MacBook'lar gibi Apple cihazlarında indirim yapılacakken maalesef iPhone cihazlarında bir indirim şu an söz konusu değil.
Türkiye'de ise 25 Kasım tarihindeTeknosa Black Friday yani Kara Cuma'ya Tekno Cuma adını vererek Apple ve diğer ürünlerinde indirimler uygulamakta.

Muhteşem cumaya özgü indirimler her sene markalar tarafından farklı şekillerde yapılıyor. Hepsiburada 11 Kasım indirimi, hepsiburada 80 indirim tarzında etkinlikler düzenliyorlar.
Teknosa şu an 30 bin TL'ye kadar %5 indirim uygulamakta. Kara Cuma günü telefon ve diğer teknolojik aletlere de ekstra %10'a kadar indirim yapabilir.
Hepsiburada ise bu yıl Kara Cuma için şimdi al şubatta öde ve alışveriş yaptıkça kupon kazanma gibi çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Amazon ise %5 - %50 arası indirimler uyguluyor.
İndirimi nasıl yakalarım diyenler için cimri ve akakçe gibi indirim, fiyat gibi bilgileri kolayca bulabileceğiniz, hangi ürün hangi sitede daha ucuz görebileceğiniz işinizi kolaylaştıracak site ve uygulamalardır.
Cevap
36Cevap
Bence indirime girer diye düşünüyorum
Merhaba, her marka kendi karar verdigi farkli kampanya tur ve oranlarini uygulayacak sekilde Black Friday’e hazirlanir bazi markalar kucuk capli indirimler yaparlen bazilari ise %70-80 seviyelerini uygun bulur gecen sene teknolojik ihtiyaclarimi media markt Black Friday firsatlari ile karsiladim bu senede firsatlari degerlendirmeyi dusunuyorum.. 🙏🥰
iPhone markasını severim fakat bizim ülkemizde maalesef piyasa fiyatının üzerinde satılıyor Avrupa ülkelerine göre bu marka bize lüks maalesef tabii ki çok indirime gelirse almayı düşünürüm ama bu fiyatlarla şu an bütçemiz bayağı kısıtlı buradan iPhone satıcılarına sesleniyorum lütfen indirimi fazla yapın asgari ücretli insanları düşünün bu fiyatla telefonunuzu kullanmamız imkansız biraz bizi düşünün
i phone 14 pro max aşırı süper bir telefon değil parasının hakkı değil bilginize üst model android leri tavsiye ederim ciddi fiyat farkı var bilseydim geçmezdim ıos a çok bi fark yok hatta android daha kapsamlı ve kullanışlı ….
Girse girse 5 bin falan indirim oldu diyelim hadi yine olacak 50k küsür. Aklı olan bu paraları telefona vermez zaten. Al ihtiyacın olan özellikte bir android cihaz bak keyfine. Gerek yok yazık günah yani.
1 hafta öncesine kadar bende seninle aynı şeyleri düşünüyordum sırf kamerasına imrendiğim için aldım hız ve kamerada çok ciddi farklar var ama verilen aradaki fiyat farkına değermi gerçekten değmezmiş…
bende işte aynı şeyden bahsettim hız ve kamera kalite farkı net var ama aradaki fiyat farkı çok ciddi o yüzden üst model bir android telefon tercih etmez pişman etmez bende aynı fikirdeyim ama şu an için yaptık bir hata bi şahin parası gitti 🤭😁
Kesinlikle apple en iyisi. Fotoğraf çekmeyi sevenler, hızı seven birisi kesinlikle apple tercih etmeli. Kameralarının megapixelleri düşük oluyor ama fotoğrafın asıl kalitesini belirleyen şey ışık ve bu ışığı kullanacak olan sensörün boyutudur. Görüntüyü kaydeden sensör ışığa ne kadar duyarlıysa pixel parçalarını o kadar doğru renklerle doldurur ve apple bunu en iyi şekilde yapıyor.
İşte akıllı ve düşünen bir insan fikri 👍
@Cleanman58 teşekkürlerrr
Selamlar, her marka kendi karar verdigi farkli kampanya tür ve oranlarini uygulayacak sekilde Black Friday’e hazirlanir bazi markalar kucuk capli indirimler yaparlen bazilari ise %70-80 ben Amazonda güzel bir indirime gireceğini düşünüyorum kargo hızlı ürünün arkasındada duruyolar en ufak sıkıntıdada çok kolay iade sağlıyolar tavsiye ederim.
Ülkemizde gerçek bir black friday indirimi görmek çok çok çok zor. 1 ay önceden fiyatı 3 katına çıkartıp indirim günü normal olması gereken fiyata çekiyorlar indirim yaptık diyorlae
İphone telefonları çok severim fiyatlar bu kadar uçuk olmasa alınabilir fakat fiyatın düşeceğini hiç sanmıyorum artar bile fiyatı 🤷🏻♀️
İndirim mi en fazla kazık yeriz kılıf uydururlar onada yani.. hele i pohon ya...
Bunlara cuma diye çıkaran o yahudiletşn ben, asıl onların cumartesileri kara, bizim cuma’mız mubarektir, o yüzden asla alışveriş yapma bu pislikler için
gireceğini sanmıyorum yalandan indirim yazarlar ama
Girer muhtemelen ama zaten çok pahalı olduğu için pek bir anlamı yok
Vatan, Media Markt Black Friday için çeşitli fırsatlar sunuyor.
Değil black friday, Black 2023 olsa bile bu ekonomiyle gelecek indirimden bir cacık olmaz.
@AylakMomo Boş boş konuşanları da dikkate alma. Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia, Pensilvanya'da alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir.
bana göre ederinden çok daha pahalı gereksiksiz sadece bir logo için o kadar para çok
Ben hiçbir şeyin indirime gireceğini pek düşünmüyorum açıkçası
İndirim olacağını hiç zannetmiyorum. Fiyatı artmasa bari.
Sana iPhone telefon çok güzel yakışır bence almalısın ☺️
boş ver Apple marka ürünleri :) Android al :) POCO güzel mesela.
Dolar sürekli arttığı için indirimin de dolar kuru karşısında eriyecegini düşünüyorum
bir 20 bin indirim gelirse bizde alırız da 50bine 3bin gelse ne gelmese ne diye düşünüyorum :)
Çok büyük indirimler olabileceğini düşünmüyorum. En fazla 300 TL kadar bir indirim olur tahminime göre.
İphone alıcağına başka bir şey al ne gerek var pahalı telefonlara hava atmaksa niyet ona bişey diyemem
Yurt dışında girer ama Türkiye de satış politikası sebebiyle girmez bence
Samniyorum keşke biri bana da alsa ben alamıyorum shsksh
Hepsiburada da uygun fiyatlı bence. Kasım indirimleri Hepsiburada çok daha cazip.
Sanmam belki zam bile gelir 😃
Girse de tr de çok farketmez bence
Girse bile çok farkketmez
Olabiliir ama neye yarar
Bazen böyle güzel hediyeler gerekli!
Kaç para olsa alırsın
Oyuncağı bile bunun 2 ,3 bin TL vardır
Girmez, Türkiye burası.
Ben direkt kusuyorum baş ağrısıyla birlikte
Girer. Sınırlı sayıda olur.
Sanmıyorum ya
Gireceğini sanmıyorum.
Fiyatlar yükselir fiyatların düşmesini beklemeyin.
Girse ne olur alacak durum mu var
Selam evet ala bilersin
sanmam zor
Fiyatı sabit durur bence
Hayırlısı olsun
Sanmam
Sanmam
girse de para yok
Girmeyebilir
Zannetmiyorum
Para gırna tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?