Ben neredeyse 15 bin TL Trendyol’a harcamışım. Kışlık kıyafetler, takılar, şampuan, makyaj malzemesi, ayakkabılar falan var içerisinde. Toplamda 95 sipariş vermişim. Hayat gerçekten baya bi pahalı olmuş 😕
Trendyolda son 3 ay içerisinde ne kadar harcadınız?
Ayda 10₺ pek bir şey değil artık. Denemeni öneririm. Ben de her ürünü orada bulamıyorum lakin bulursam oradan alıyorum. Ayrıca kargoların HepsiJet ile geliyor. Çok daha hızlı
Bu ay sadece 1.500 TL harcamışım. Eksiğim yok aslında ama saçma sapan şeylere gitmiş hep baktım da. Hiçte gerek yokmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
3 ayda 95 sipariş verip şımarık çocuk gibi dudak mi büküyorsun. Almasaydin. Ayagini yorganına göre uzatsaydın.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha ayağımı yorganıma göre uzattım zaten 😌 sadece geçen seneye göre aldığım eşyalar bu sene daha fazla tuttu, yoksa bir borç batağına girmişliğim yok
Ben yatmıyorum yavrum ben de çalışıyorum hem de fabrikada it gibi ama aylık maaşım sadece 6500 lira. 3 ayda kazandığım para seni şu alışveriş tutarın kadar. Kolaydan kazanmasın bu kadar hovardaca harcamazdin
Neden sinir yaptınız? Allah paranızın bereketini arttırsın. Ben biraz kolay kazanıyorum sanırım evet, oturduğum yerden mail olarak tercüme yapıp müşterilere mail atıyorum. 1.650 Euro maaş alıyorum, evim kira değil, aracımın da borcu olmayınca param bana kalıyor. E tek kişinin gideri de pek olmuyor. Birazıyla altın biriktiriyorum geri kalanı da gönlümce harcıyorum
Ben lisans mezunuyum ama yaptığım işi görsen ortaokul mezununun işi. Adam gibi iş bulamıyorum maalesef. Çevrem de yok. Öyle sürünür duruyorum. Canım çok yanıyor bir sürü itin içinde onların maskarası oluyorum. Üstelik intermadiate yakın seviyede İngilizcem temel seviyede Arapçam da var ama dediğim gibi çevrem olmayınca iş bulamıyorum işte. Kariyer netten sürekli başvuru yapıyorum ama hiç arayan yok
Tercümanlık yapıyorum bir alman firmasında. Maaşımı Euro üzerinden aldığım için de gayet güzel bir para yapıyor. Ayrıca evim de kira değil, bir kredi veya kredi kartı borcum da yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
200 harcamıştım
Köküne kadar harca parayı sonra hıyıt girçıktın pıhılı ılmış ya he he ben de 5 günde 3 bin falan harcadım ya
15k nedir maşallah.
Bari HepsiBurada premiumlu olup yapsaydın da yüzde 3 iade ile 450₺ geri alırdın.
Hepsiburada da öyle bir şey mi varmış? Trendyol elite bi halta yaramıyor valla 😅
Bu ay 100 liraya yakın bedavaya getirdim 😄
Üstelik 25₺ üzeri bedava kargo, BluTV üyeliği, ücretsiz mobilya kurulumu, yarı fiyatına fixpack, premiuma özel indirimler vs
Ayda 10₺ sadece
Denesem mi acaba? Ama sanki hepsiburad’da Trendyol gibi ürün çeşitliliği yok dimi
Ayda 10₺ pek bir şey değil artık.
Denemeni öneririm.
Ben de her ürünü orada bulamıyorum lakin bulursam oradan alıyorum.
Ayrıca kargoların HepsiJet ile geliyor.
Çok daha hızlı
Bu ay sadece 1.500 TL harcamışım. Eksiğim yok aslında ama saçma sapan şeylere gitmiş hep baktım da. Hiçte gerek yokmuş.
3 ayda 95 sipariş verip şımarık çocuk gibi dudak mi büküyorsun. Almasaydin. Ayagini yorganına göre uzatsaydın.
Ahaha ayağımı yorganıma göre uzattım zaten 😌 sadece geçen seneye göre aldığım eşyalar bu sene daha fazla tuttu, yoksa bir borç batağına girmişliğim yok
En son cilt bakımı almıştım 300 tl tutmuştu
Cilt bakımı için bile çok para, eminim içerisinde daha çok eksiğiniz vardır dimi?
Öyle ya hersey pahalı. Ucuz bildiğin krem var mi peki.
Ne tür bir krem peki?
Hayat pahalı da sende de para bol belli bana da bi 30 tl indirimli yemek söyleyemez misin ya :)
Hiç internetten alışveriş yapmam.. gider mağazaya giyer alır çıkarım..
para var çare var iyi harcama Allah ilerde kocana sabır versin.
Çeşmenin suyu nereden apla. Asıl bunu sormak lazım
Çalışıyorum arkadaşım 🤷♀️
Ben yatmıyorum yavrum ben de çalışıyorum hem de fabrikada it gibi ama aylık maaşım sadece 6500 lira. 3 ayda kazandığım para seni şu alışveriş tutarın kadar. Kolaydan kazanmasın bu kadar hovardaca harcamazdin
Neden sinir yaptınız? Allah paranızın bereketini arttırsın. Ben biraz kolay kazanıyorum sanırım evet, oturduğum yerden mail olarak tercüme yapıp müşterilere mail atıyorum. 1.650 Euro maaş alıyorum, evim kira değil, aracımın da borcu olmayınca param bana kalıyor. E tek kişinin gideri de pek olmuyor. Birazıyla altın biriktiriyorum geri kalanı da gönlümce harcıyorum
Ben lisans mezunuyum ama yaptığım işi görsen ortaokul mezununun işi. Adam gibi iş bulamıyorum maalesef. Çevrem de yok. Öyle sürünür duruyorum. Canım çok yanıyor bir sürü itin içinde onların maskarası oluyorum. Üstelik intermadiate yakın seviyede İngilizcem temel seviyede Arapçam da var ama dediğim gibi çevrem olmayınca iş bulamıyorum işte. Kariyer netten sürekli başvuru yapıyorum ama hiç arayan yok
Yaşım 40 i geçti hiç arabam olmadı. Gurbetten Yalnızlıktan kimsesizlikten çaresizlikten ailesizlikten başka hiçbir şey bilmedim ben
Allah'in umurumda bile değilim ben
Senin dilin nedir
Nedir
Para var ki harcıyorsun? Eşinin parası mı merak ettim?
Hayır kendi param, evli değilim. Ve evet kazancım çok çok güzel.
Ne iş yapıyorsun?
Tercümanlık yapıyorum bir alman firmasında. Maaşımı Euro üzerinden aldığım için de gayet güzel bir para yapıyor. Ayrıca evim de kira değil, bir kredi veya kredi kartı borcum da yok
Tebrik ederim
maşallah demme ki neymiş kendine bakmayan erkek varmış
20 bin lirayı devirmişimdir 🤦🏻
Para yok neyle alam bi sey almıyorum uzun zamandır
Maşallah
5 TL
Hic harcamadim
hiç.
Zenginsin