Para & Ekonomi Bu ay ne kadar harcadınız? ØŔůhĚmīčīØ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Masrafiniz ne kadar ben bu ay 2 bin harcadim sanirim yurt parasi cart curt Güncellemeler+1 yıl Krediden de harcamişim ya la ben zjsjsjsjs 2.500 olmuş uha ya Bu ay ne kadar harcadınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. 1000 harcadım 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Mayıs şimdiye kadarki en yüksek harcamalı ayım oldu. 65 bini buldu 1 4 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Ne yaptin Yorumla Nükleerteori +1 yıl Laptop aldım, banyo tamiri, annemin dişlerini yaptırmak falan derken patladı bayağı Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bu kadar para harcadım ama hiç biri istenildiği gibi olmadı Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Heem normal Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bu sene ipin ucu kaçtı gibi. 😀 Yine de çıkardım çok şükür bir yerlerden. 1 0 Yorumla
Kara__Dayı Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 12 bin tl harcadım mayısta para eriyor buz gibi napcaz bilmiyorum 1 0 Yorumla
Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaz geldi yurda ödemezsin artık 1 2 Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl Manzara olsun diye mi kızıl kule yoksa Alanya da mısın Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Tatile gitmiştin çektim Yorumla
cingalabungala Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bende 2000 e yakın harcamışımdır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1000 harcadım
Mayıs şimdiye kadarki en yüksek harcamalı ayım oldu. 65 bini buldu
Ne yaptin
Laptop aldım, banyo tamiri, annemin dişlerini yaptırmak falan derken patladı bayağı
Bu kadar para harcadım ama hiç biri istenildiği gibi olmadı
Heem normal
Bu sene ipin ucu kaçtı gibi. 😀 Yine de çıkardım çok şükür bir yerlerden.
12 bin tl harcadım mayısta para eriyor buz gibi napcaz bilmiyorum
Yaz geldi yurda ödemezsin artık
Manzara olsun diye mi kızıl kule yoksa Alanya da mısın
Tatile gitmiştin çektim
Bende 2000 e yakın harcamışımdır.
4 k harcadım