Alışveriş & Hediyeler Erkek arkadaşıma ne hediye alsam hoşuna gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ayrıldık uğraşlarım emeklerim sevgim boşuna gitti... Erkek arkadaşıma ne hediye alsam hoşuna gider? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KhayJen Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 62% +1 yıl Sizin ikinizi çağırıştıran bir şey ala bilirsin. Mesela ikinizin de isminin baş harfi olan kolye ve ya bileklik ola bilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolye takmayı seviyor kolye olabilir Yorumla KhayJen +1 yıl Süper o zaman bu olabilir. Düşünsene beraber bir birinize ait bir şeyi takacaksınız❤ Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Çiçek sepetinde kendin yap hediyeleri oluyor bakabilirsin , ya da en kısa yoldan parfüm al ya da adını yazdırıp mesleğiyle ilgili bardak al. 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kolye ya da güzel bir bileklik olabilir. Switshirt de olabilir malum kış geldi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sweatshirt alıcaktım ama çok olduğunu söyledi bere eldiven veya kolye almayı düşünüyorum Yorumla canturkkk +1 yıl Güzel gösterişli bir kolye daha güzel olur o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet biz beraber hediye bakmıştık neleri beğendiyse hepsini alıcam sonuçta bir kez oluyor yılda doğum günü Yorumla canturkkk +1 yıl O kadar çok hediye de abartı olur gibi ama sen bilirsin yinede Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İlgili olduğu şeylerden bir tane hediye olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sizin ikinizi çağırıştıran bir şey ala bilirsin. Mesela ikinizin de isminin baş harfi olan kolye ve ya bileklik ola bilir
Kolye takmayı seviyor kolye olabilir
Süper o zaman bu olabilir. Düşünsene beraber bir birinize ait bir şeyi takacaksınız❤
Çiçek sepetinde kendin yap hediyeleri oluyor bakabilirsin , ya da en kısa yoldan parfüm al ya da adını yazdırıp mesleğiyle ilgili bardak al.
Kolye ya da güzel bir bileklik olabilir. Switshirt de olabilir malum kış geldi
Sweatshirt alıcaktım ama çok olduğunu söyledi bere eldiven veya kolye almayı düşünüyorum
Güzel gösterişli bir kolye daha güzel olur o zaman
Evet biz beraber hediye bakmıştık neleri beğendiyse hepsini alıcam sonuçta bir kez oluyor yılda doğum günü
O kadar çok hediye de abartı olur gibi ama sen bilirsin yinede
İlgili olduğu şeylerden bir tane hediye olabilir.