Alışveriş & Hediyeler Erkek arkadaşıma ne hediye alsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Doğum günü için. Farklı önerilerde de bulunabilirsiniz. Ceket Parfüm ve gümüş kolye Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek arkadaşıma ne hediye alsam? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nihann1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkeklere hediye seçmekte zor fikir yok seçenekler kısıtlı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef oyle Yorumla
lirio Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevdiği sanatçı ya da grubun albümü olabilir ben arkadaşıma almıştım 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Ceket al daha iyi bir hediye olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Futbola ilgisi varsa forma olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 5 yıldız olmadan alma dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fenerbahçeli mi kraal evet doğru demişte 5 yıldız meselesi çok uzun hikaye sen onu beklersen oo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkeklere hediye seçmekte zor fikir yok seçenekler kısıtlı.
maalesef oyle
Sevdiği sanatçı ya da grubun albümü olabilir ben arkadaşıma almıştım
Ceket al daha iyi bir hediye olur
Futbola ilgisi varsa forma olabilir
5 yıldız olmadan alma dedi
Fenerbahçeli mi kraal evet doğru demişte 5 yıldız meselesi çok uzun hikaye sen onu beklersen oo